Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Çarşı'nın fesh edilmesini protesto ediyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=30168)

Hüdaverdi 05-28-2008 15:45

Çarşı'nın edilmesini protesto ediyorum

Çarşı kendisini feshedendir

anladık ;)

politikaci 05-28-2008 15:46

Çarşı'nın fesh edilmesini protesto ediyorum

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Çarşı kendisini feshedendir

anladık ;)

:D :D

YavuzSultanSelim 05-28-2008 15:52

Çarşı kendi kendimizi kapattık diyor ama yönetim bunu istemeden kendileri böyle yapamazlar.

Yönetim en doğru kararı vermiştir. Çarşı grubunun futbolla alakaları bile yok. Maç izlemeden bağırmayla taraftar olunmaz

cartman 05-28-2008 15:54

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Çarşı kendi kendimizi kapattık diyor ama yönetim bunu istemeden kendileri böyle yapamazlar.

Yönetim en doğru kararı vermiştir. Çarşı grubunun futbolla alakaları bile yok. Maç izlemeden bağırmayla taraftar olunmaz

Bilgi sahibi olmadanda fikir sahibi olunmaz ;)

YavuzSultanSelim 05-28-2008 15:54

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı

Bilgi sahibi olmadanda fikir sahibi olunmaz ;)

Hiçbir taraftar grubu kendini kapatmaz. Yönetim kesin olaya el attı. Kendi kendilerini kapattılar süsü veriyorlar

rikopasa 05-28-2008 15:57

Alıntı:

Hiçbir taraftar grubu kendini kapatmaz. Yönetim kesin olaya el attı. Kendi kendilerini kapattılar süsü veriyorlar
25 senelik grup dönemlik yönetimler kararı ile kapatılmaz ... Yönetimler geçicidir taraftar baki kalandır ...

YavuzSultanSelim 05-28-2008 15:58

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

25 senelik grup dönemlik yönetimler kararı ile kapatılmaz ... Yönetimler geçicidir taraftar baki kalandır ...

taraftar olarak sizi anlıyorum Çarşı 25 yıllıksa Beşiktaş 105 yıllık klüptür.

Beşiktaş bence hayatının en önemli kararını vermiştir. O tribünleri daha aklı başında, futbolcularına küfür etmeyen ve takımını sonuna kadar destekleyen taraftarlar dolduracaktır

politikaci 05-28-2008 16:02

eğer o kapatmışşsa bile çok mantıksız..örnek şimdi bir taraftar grubu kulurcak mesela ultrakartal diye.yine taraftar ruhu aynı onunda sonu böyle olcak grup değiştirilebilir ama ruh asla

cartman 05-28-2008 16:03

Kartalimin futbolundan ziyade taraftari ile Ada semalarinda marka olarak tescillendigi mac sonucunda;

"i'm afraid their fans showed that our 'unique european atmosphere at anfield ' is nothing that special after all". demiştir liverpoolun dunyaca unlu kop taraftarlarından biri... sanırım bu ozetliyor nasıl bır taraftar oldugumuzu ve olması gerekeni :-*

politikaci 05-28-2008 16:05

beşiktaş bi taraftarıyla ünlü zaten :-* oda bugün öldü

All times are GMT +3. The time now is 03:16.