Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   CHP'nin seçim otobüsünde fuhuş (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=313)

subcomandante 07-09-2007 00:42

CHP'nin seçim otobüsünde fuhuş

Alıntı:

subcomandante Nickli Üyeden Alıntı
GEÇENLERDE AKP ORDU BELEDİYE BAŞKANININ ŞÖFÖRÜDE RESMİ ARABAYLA TRAVESTİLERLE PAZARLIK YAPARKEN YAKALANMIŞTI. buda elime yeni geçti :D
ayrıca chpden açıklama geldi otobüste hiç bir chpli üye dahi yok otobüs şoförü yapmış yukarıdaki örnek gibi...

up +1

yasinkirac 07-09-2007 01:50

Alıntı:

subcomandante Nickli Üyeden Alıntı
inanamıyorum senle anlaşabildiğimize :D ve sana sonuna kadar katılıyorum...
bide bu bakanımız o facia yaşandığı zaman istifa edecekmisiniz sorusuna bunda istifa edecek ne var demiş daha sonra görevini seçimler dolayısı ile devrederken gözyaşlarına boğulmuştu...

ben hızlandırılmış tren projesinden bahsetmedim hızlı tren projesinden bahsetmiştim. hızlandırılmış tren kazası makinistin dikkatsizliği ve hızlı gitmemesi gereken yerde daha hızlı gitmesi yönünden gerçekleşti.bunun için bakanın istifası komik olur.ama yanlış nedir diye sorarsanız eğitimli elemanlar kullanılmalıydı ve alt yapısı ve güvenlik daha iyi ayarlanmalıydı.çünkü insan hayatı söz konusu... niye anlaşayamayalım ikimizde medeni insanlarız.arada bir kızışır ama ikimizde bu ülke insanıyız ikimizde bu ülkenin daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz

ADIGEM 07-09-2007 02:10

Otobus soforunun yedigi halti herkese mal etmeyelim.Kisisel hatalr kurumlari baglar ama yinede biz yapmayalim derim.

yasinkirac 07-09-2007 02:13

Alıntı:

ADIGEM Nickli Üyeden Alıntı

Otobus soforunun yedigi halti herkese mal etmeyelim.Kisisel hatalr kurumlari baglar ama yinede biz yapmayalim derim.

tamamen katılıyorum arkadaşım sana. subcomandante kardeş ciddi ne iş yapıyosun.magazin habercisi gibisin.burda kısas a kısas gidiyor bir türlü düzeltemedik. o bunu yaptı sizde bunu yaptınız zamanında. çok komik ve boşa vakit gidiyor

Fahrenheit 07-09-2007 16:37

Ayıp denen birşey war ..

urfalı63 07-09-2007 16:42

başka ne beklenir bunlardan 22 temmuzda allahın izniyle hepsini sandıga gömecegiz

subcomandante 07-09-2007 16:42

Alıntı:

yasinkirac Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ADIGEM Nickli Üyeden Alıntı

tamamen katılıyorum arkadaşım sana. subcomandante kardeş ciddi ne iş yapıyosun.magazin habercisi gibisin.burda kısas a kısas gidiyor bir türlü düzeltemedik. o bunu yaptı sizde bunu yaptınız zamanında. çok komik ve boşa vakit gidiyor

o sana göre eğlenmek istiyorsan oku eğlen ben sana bişe demem...
şimdi şunu demek istiyorum birisi şerefsizlik yapar fuhuşa girer diğeri makamında kaçak içki işine girer...
dediğinede katılıyorum bunu bütün bir kesimede mal edemeyiz...

Hasan ERBEK 07-09-2007 16:45

baykal a göre halkla bütünleşmişler:D:D:D:D:D:D:D:D

Fahrenheit 07-09-2007 16:52

Oy toplamak için iyi bir politika tebrikler..

hayataAKartı 07-10-2007 01:20

Arkadaşlar bunlar ucuz siyaset malzemeleridir. Bence yapılan çalışmalar çok daha önemlidir. Bu nedenle bizler o bunu yaptı şu şuna şunu dedi gibi ucuz siyasi araçları kullanmaktansa AK İKTİDARIMIZIN ülkemize kazandırdığı AK İCRAATLERİ paylaşmalıyız diye düşünüyorum.

All times are GMT +3. The time now is 03:17.