Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Paylaşımlarımız neden gereken ilgiyi görmüyor, az okunuyor veya hiç okunmuyor ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=31859)

Necip Fazıl 06-11-2008 18:46

Paylaşımlarımız neden gereken ilgiyi görmüyor, az okunuyor veya hiç okunmuyor ?

Ben şahsen çok uzun konuları okumayı sevmiyorum o yüzden de fazla ilgi göstermiyorum... :-*

Kafes 06-11-2008 18:46

Sizi basliginizla basbasa birakiyorum :)

tayyipleyiz 06-11-2008 18:48

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Sizi basliginizla basbasa birakiyorum :)

Buna da gerek yoktu; fikir havuzu kurmuştuk, istifade ediyorduk, ama siz bilirsiniz tabi ... :)

Gönülden 06-11-2008 18:49

Haberler saatlik değişiyor, köşe yazılarıda günlük değişiyor...bu yüzden görüntüleme oranı düşük olabilir...ama eğer burası siyasi bir partinin sitesiyse bu kısımlara herkesin bir kere girip faydalanması lazım...yorum sayısıyla görüntüleme sayısı bazen başabaş gidiyor..yani giren ve yorum yapan hep aynı kişiler..
Elbetteki diğer bölümlerede girelim ama esas olan şeyi burdaki amacımızı, bir oluş gayemizi unutmamalıyız..birde gençlik olarak okumaktan uzak bir toplum oluyoruz..
Bir dini konular bölümüne bakıyorum belki 10 konudan 2'sinin anlatımı ağır ...ama diğerlerinede ilgi yok...hani görüntüleme oranı yüksek olsa diyeceğim okumuşlar ama yorum yapmamışlar..
Öğle geğil ama malesef çoğumuz esas faydalanacağımız konulardan biraz uzak kalmışız..
Birde arada farklı görüşteki arkadaşların gelmesi iyi oluyor ..bari tartışma babında herkes hırs yapıyor ve konuya odaklanıyor...ama katılım için illada tartışmanın olması gerekmez...birbirimize konudan nasiplendiğimizi bildirelimki birbirimize daha verimli olalım...
Birde espirinin dozunuda kaçırmadan saatlerce bir bölüme takılmadan yaparsak daha iyi olur kanısındayım
Bu anlamlı anket için teşekkürler Levent bey

Esra KAÇ 06-11-2008 18:50

Herkezin ilgisi farklı farklı.Ankette belirtilen sebebelerde kişiye göre farklılık gösterebilir.Doğal olarakta herkez ilgi duydugu konuya cevap verir ve onunla ilgilenir.Bu konunun bu kadar uzatılmasına gerek yok.

BaDe_EsNa 06-11-2008 18:50

birbaşka bencede AyşeBerra'nın yaptığı ayırımda doğruluk payı var
yani kişileri kırmak için demiyor sonuçta gözlemlediğini söylüyor ki ben katılıyorum kendisine
ama forumda yaşı küçük olanlar yahut siyasetten çok anlamayanlar var bundan kaynaklanıyor bence
ama forum çok yararlı bir forum ve bütün mesajları oyun mizah vs. bölümlerde de olsa bu kişilerin az çok forumdan yararlandığını ve bilgi sahibi olduğunu düşünüyorum birgün olur yavaş yavaş diğer konulara da ilgi göstermeye başlarlar

nar 06-11-2008 18:51

Genel olarak konuların çok ciddi ve uzun olmasından kaynaklanıyor olabilir. Belki yaş ortalamasının da etkisi vardır, bilemiyorum.
Kendi adıma ise; okumak konusunda bir sıkıntım yok; bulduğunu okuyanlardanım. Fakat iş yoruma gelince, belki kafamızdan geçenleri kelimelere dökememekteki yetersizliğimizden, belki de üşengeçliğimizden kaynaklanan bir eksiklik var...
Bu arada popüler konulara baktım da; onlar arasında sadece ikisine yazılmış birer mesajım var. Sanki bu daha büyük bir problemmiş gibi geldi bana... :)

Gönülden 06-11-2008 18:52

Bütün forum burda Levent bey ne yaptınız... :D

acizane44 06-11-2008 18:52

[b]Nezamandır böyle bir konunun nezaman açılacağını merak ediyordum açıkcası anket şeklinde olması daha güzel olmuş teşekkürler Levent Bey....
Bence arkadaşlar herşey biryana arkadaş hatrına yorum yapanlar daha çok diye düşünüyorum(kanımca) :)[/b]

Demokrat 06-11-2008 18:56

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Senden bu başlıkta yardım bekliyoruz o zaman ... 8)

bak bir yazdim konu tavan yapti 8)

All times are GMT +3. The time now is 09:32.