![]() |
Hazırlanın Ortalık Fena Karışacak!!!
Alıntı:
http://www.haberturk.com/haber.asp?i...&dt=2008/06/22 Bak iyi bak o resimdeki elleri açık dua eden insana ... kim o acaba ? |
Alıntı:
iyi ozaman tayyip erdoğan ve fethullah gülen hakkındada cumhuriyet gazetesi ve aydın doğana ait gazeteler olumlu haber yapsınlar haberi çarpıtmasınlar ozamanda kimsede başbuğ hakkında böyle bir yorumda bulunmazdı. |
Hiç kimse kendini haklı çıkarmaya çalışmasın,başbuğun dua ederken fotoğrafını yazanlar bile ne kadar çirkef,ne kadar siyon aşığı olduklarını ortaya döktüler.Bağbuğun dua ederken çekilmiş fotoğrafı hiç bir şey değiştirmez ;)
Hasan Karakaya başbuğ ile ilgili ellerinde bir takım yazı ve fotoğraflar olduğunu-yayınlamama kararı aldıklarını açıkladı.Bana göre Vakit böyle bir şey bekliyordu ve hürriyette yaptı,sıra şimdi Vakit'te ;) |
İkide birde çıkıp 'İrtica tehdidi var' diyen birinden ben hiç şüphe etmem, direk ne olduğunu anlarım ! Benim gözümde İlker paşada onlardan..
Zaman gazetesinde bir belge çıkmıştı geçen hafta..İLKER BAŞBUĞ BÜYÜK KULÜP'E (Mason derneği) üye olmak istemesi.. Hadi bunu neyle kapatacaklar bakalım |
Genelkurmay inancını ifade özgürlüğü falan mı getirdi?
|
All times are GMT +3. The time now is 18:25. |