![]() |
Evde beslediginiz hayvaniniz var mi, varsa hangisi?
Alıntı:
|
Benim babam çok düşkündür hayvanlara, bundan 2 yıl önceye kadar evimizde şu hayvanlar vardı:
15 tane muhabbet kuşu :) 12 tane beyaz güvercin :) 2 tane kahverengi güvercin :) 4 tane tavşan :) Çeşit çeşit balıklar ve 1 tane de kedi ;D Annem bu kadar hayvana bir arada aynı evin içerisinde aylarca beslememize izin verdi ama artık izin vermiyor, babama kalsa üst kattaki bir odamızı hayvanlara özel yapıp, içini her çeşit hayvanla doldurmak istiyor ama... ahh nerede o günler... |
Alıntı:
hadi balık falan neysede kedi köpek güzel oluyo :) |
benim bir kez hayvanım oldu oda balık tı öldü ölmesinin sebebiyse
günde 2 yem yiyor annem ablam abim ve kardeşim birbirinden habersiz hepsi 2 yem verince öldü :D |
Alıntı:
|
Kedi ( köydeki fareleri yakalaması için ;) )
Köpek (yabancıları yaklaştırmaması için,gerçi bizim köpek biraz tırsaktı sadece tanıdıklara hırlıyordu :) ) Su kaplumbağ'sı ( üniversite de arkadastan kalmıstı ölmesin diye ! ) ÖKÜZ,İNEK,DANA,TAVUK,HİNDİ,HOROZ (et,süt,yumurta için :) ) Fare (bunu da kardeşim acıdıgından dolayı beslemiş :o ) |
Alıntı:
asimov maşAllah kardeşm sen nerde yaşıyorsun da bu kadar hayvanı besliyorsunuz merak ettiim :-[ |
masAllah asimov ben de merak ettim napiyorsunuz bu kadar hayvani nerde besliyorsunuz nerde yasatiyorsunuz :D
|
4 tane kedicimiz var :) yakında da balık alıcam ;)
|
masallah arkadaslar ne guzel bu kadar hayvan dostu oldugunuzu bilmiyordum
ogrenmis oldum :) |
All times are GMT +3. The time now is 07:06. |