Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Teknik Sorunlarınız (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=197)
-   -   ▄▀▄▀▄▀▄ Online AK Servis ▄▀▄▀▄▀▄ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=35966)

YavuzSultanSelim 07-15-2008 15:12

▄▀▄▀▄▀▄ Online AK Servis ▄▀▄▀▄▀▄

Alıntı:

.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Bir soru daha ... ;D

Skystar 2 tv kartımı bilgisayarım görmüyor. Slot değiştirdiğime farkına varıyor, ancak yeniden başlattığımda aygıt yöneticisinde göremiyorum. Siz sorun isteyin bende çok. Yani yeni bir donanım olarak algılamaıyor. Ne yapmayalıyım ? :)

Slot değiştirdiğime farkına varıyor derken anlamadım :)

MelekTube 07-15-2008 16:09

hayırlı bir işe imza atmışsınız gerçekten,kutluyorum..
benim bilgisayarımın sorunu yerel disk c dolmuş.nasıl boşaltacam.sanırım bazı programları kaldırmam gerekiyormuş ama tanıdıklarım var tanımadığım programlar var.ne yapmalıyım :(

YavuzSultanSelim 07-15-2008 16:10

Alıntı:

MelekTube Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı bir işe imza atmışsınız gerçekten,kutluyorum..
benim bilgisaayrımın sorunu yerel disk c dolmuş.nasıl boşaltacam.sanırım bazı programları kaldırmam gerekiyormuş ama tanıdıklarım var tanımadığım programlar var.ne yapmalıyım :(

Başlat- Ayarlar- Denetim Masasına giriniz. Orada Program Ekle kaldır simgesi vardır. Oradan istediğiniz programları bilgisayarınızdan kaldırabilirsiniz. Böylece C sürücünüz rahatlamış olur

MelekTube 07-15-2008 16:21

tamam bir çok program var.sadece kendi kullandıklarımı biliyorum yabancı anlamadıklarım var.sanırım ben üstesinden gelemeyecem.kullandıklarımı kaldırayım bari teşekürler..

YavuzSultanSelim 07-15-2008 16:21

Alıntı:

MelekTube Nickli Üyeden Alıntı
tamam bir çok program var.sadece kendi kullandıklarımı biliyorum yabancı anlamadıklarım var.sanırım ben üstesinden gelemeyecem.kullandıklarımı kaldırayım bari teşekürler..

kullanmadıklarını kaldır bence

tayyipleyiz 07-15-2008 16:21

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bir soru daha ... ;D

Skystar 2 tv kartımı bilgisayarım görmüyor. Slot değiştirdiğime farkına varıyor, ancak yeniden başlattığımda aygıt yöneticisinde göremiyorum. Siz sorun isteyin bende çok. Yani yeni bir donanım olarak algılamaıyor. Ne yapmayalıyım ? :)

Kartı söküp başka slota takıyorum. :)

YavuzSultanSelim 07-15-2008 16:22

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Bir soru daha ... ;D

tv kartının garantisi bitti mi ?

politikaci 07-15-2008 16:24

avatar yapma programı indirdim.. win zipde üstüne tıklıyıp kurdum.. birdaha üstüne tıklayınca yine kurulum oluyor açma bölümü yok .. tekrar tekrar kurup sonuna bakıyorum sadece son sekmesi seçeneği var anca ona tıklıyorm yine program açılmıyor

YavuzSultanSelim 07-15-2008 16:25

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
avatar yapma programı indirdim.. win zipde üstüne tıklıyıp kurdum.. birdaha üstüne tıklayınca yine kurulum oluyor açma bölümü yok .. tekrar tekrar kurup sonuna bakıyorum sadece son sekmesi seçeneği var anca ona tıklıyorm yine program açılmıyor

kurulum yaparken nereye kurduğunu gösterir tekrar kur yavaş bir şekilde. nereye kurduğunu göreceksin.

tayyipleyiz 07-15-2008 16:26

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Bir soru daha ... ;D

tv kartının garantisi bitti mi ?

Hayır ... Var sanırım daha ... :)

All times are GMT +3. The time now is 21:01.