Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Beyin Fırtınası (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=217)
-   -   Seçiminizi değiştirirmiydiniz ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=36113)

cartman 07-17-2008 00:22

Seçiminizi değiştirirmiydiniz ?

Seçimimiz ne durumda

cartman 07-17-2008 02:01

Değiştirirdim diyen arkadasların kazanma olasılıgı fazla yani sunucu iyi bir insanmıs :D

kardelen007 07-17-2008 12:51

dün gece yastığa başıma koyduğumda bugün neler yaptım diye düşünürken bu soru eldi aklıma :D :D :DYa kutuu değiştirirsem şansım% 100 değişir içide varken ya yok olacak ya da; yok iken var olan kutu benim olacak....Artar mı zalır mı orasını bilemem...Bu sefer doğru umarım.....

cartman 07-17-2008 14:18

Alıntı:

kardelen007 Nickli Üyeden Alıntı
dün gece yastığa başıma koyduğumda bugün neler yaptım diye düşünürken bu soru eldi aklıma :D :D :DYa kutuu değiştirirsem şansım% 100 değişir içide varken ya yok olacak ya da; yok iken var olan kutu benim olacak....Artar mı zalır mı orasını bilemem...Bu sefer doğru umarım.....

Hayatımda boyle bir sans olsa bende değiştirirdim ama kutulardan biri boş oldugu için % 100 kazanırız diyemem ama emin ol % 50 den fazla ;) Sorum uyutmadı mı yoksa :)

isimsiz 07-17-2008 14:23

şimdi sunucu kutuların içinde ne lduğunu biliyor ve 1. kutuyu açıyor sunucu içindekileri bilerek açtığı için yanı şans eseri açtığı için kutuyu değiştirmek %50 olaslıığı değiştirir. :-*

cartman 07-17-2008 14:33

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
şimdi sunucu kutuların içinde ne lduğunu biliyor ve 1. kutuyu açıyor sunucu içindekileri bilerek açtığı için yanı şans eseri açtığı için kutuyu değiştirmek %50 olaslıığı değiştirir. :-*

Yüzde kaç değişir ??? Sen olsan kutunu değiştirirmiydin ;)

isimsiz 07-17-2008 14:35

Alıntı:

cartman Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Yüzde kaç değişir ??? Sen olsan kutunu değiştirirmiydin ;)

%50 den fazla yada az olur yani %50 olmaz ama bence kutuyu değiştirip değiştirmemek şansa kalır bence çünkü sunucun ne düşündüğ önemli belki sende büyük ödül var aklını karıştırmak istiyor. sunucuyu tanımak lazım :)

cartman 07-17-2008 14:37

Herkes sunucuyu tanımak istiyor :D Robot yaptım sunucuyu :)

isimsiz 07-17-2008 14:39

Alıntı:

böyke diyorsanız demekki sunucuyla alakası yok bunda bir kelime oyunu olabilir ben soruyu bir daha okuyayım ???

cartman 07-17-2008 14:45

Alıntı:

Alıntı:

böyke diyorsanız demekki sunucuyla alakası yok bunda bir kelime oyunu olabilir ben soruyu bir daha okuyayım ???

Soruda önem teşkil eden 2 kutu var bir dolu ve diğeri boş buna göre şansınız % 50 den farklı olabilir mi ??? Bunu biraz düşünmek gerekiyor :-*

All times are GMT +3. The time now is 17:13.