![]() |
Erbakan'ı Mehdi İlan Etmişler!
tamam da haberi yapan site yani habervakti milli görüşle alakası olmadığını ergenekon oyunu olduğunu söylemiş. :-*
|
Alıntı:
|
Şunuda belirmekte fayda var Ben Elazığlıyım.Elaziz gzt ne olduğunu çok iyi biliyorum.
Milli görüş camiası ile kavgalı bir tek gözde yapılan gazetedir. |
Alıntı:
Yeri geldiğinde saadet partisini eleştirir,yeri geldiğinde savunur. Haberi habervakti.comdan aldım,haberin hemen altında saadet partisinin duyurusunuda ekledim. Demek oluyor ki habervakti yaptığı bu haberle saadet partisini ne savunuyor nede eleştiriyor,okuyucularının taktirine bırakıyor ;) Alıntı:
|
bu arada o kendilerini el-aziz diye nitelendiren kişiler 50 kişi felan ve elazığdalar bence dikkate alıncak kadar bile değiller :-*
|
Alıntı:
enterasan :) neden mi su siteye Allah rizasi icin girin bu nasil kavgaki sitede saadet partisi haberinden, erbakan haberinden gecilmiyor 8) http://www.el-aziz.com/ |
Alıntı:
Onu tanıyan genel yaın yönetmeni imtiyaz sahibini tanıyan hangi tarafta olduğunu bilir. Yoksa nerden bileceksin adamın ne olduğunu... |
Bu kimselerin Milli görüş ile uzaktan yakından alakası yoktur, kendilerine bir kılıf giydirme peşindeler ya hayırlısı.
|
Alıntı:
saadet partisi ile kavgalı olmasaydı ya Erbakanı mehdi ilan etmezlerdi yada geçen sene çağlayanda mücahid Erbakan demezler Mehdi erbakan derlerdi. |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 19:04. |