Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   Protesto edilen konular neden kilitleniyor (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=38346)

Hüdaverdi 08-01-2008 03:17

Protesto edilen konular neden kilitleniyor

Forum kurallarına uygun olmadığı için ''hayvanı'' kelimesi silindi :-*
Hz. Muhammed(S.A.V) demişken,Hazret-i Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi Ve Sellem, demek daha güzel bence Osmancım :-*

Orhu_N_utu_Kuran 08-01-2008 03:37

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Orhu_N_utu_Kuran Nickli Üyeden Alıntı

kısasa kısas derler bizim buralarda.madem benim kutsalıma hayvan muamelesi yaptı,bende ona hayvan muamelesi yaparım.

sizi niye bu kadar rahatysız ediyor bilmiyorum.her şeye müsama göstermeyeceksin sayın arkadaşım.sizin kafanıza göre iş yaparsak hz muhammed in karikatürünü de çizerler,chp li suratsızın biri çıkar peygambere hac ibadetine de azına geleni söyler.biraz caydırıcı olalım.en azından aleviler kadar.

1. Sizin oralarda nasıl bilmiyorum ama bizim oralarda İslam Hoşgörüsü ve Büyüklere saygı anlatılır :-*
2. hz muhammed değil arkadaşım... Hz. Muhammed(S.A.V) :-*

hata bende seni muhatap alıp yazışıyorum.kardeşim ben islam hoşgörüsü yokmudur dedim.sen şimdi ne diye edebiyat parçalıyosun.kısasa kısas yokmu önce onu bi öğren.

yazının fikir boyutuyla değil,yazının yazılış tarzıyla ilgilenmen senin nasıl biri olduğunu zaten bana anlatıyor.hz peygamberin ismi duyulduğuında salavat getirmeyi zaten bilmeyen yok.bunu illaki yazmaya da gerek yok.hazreti diye hitap etmek zaten bir saygı unsurudur orada.

Demokrat 08-01-2008 12:34

kardes sana sunu sormak isterim sadece "seni isiran köpegi sende kisas olsun diye isirmak zorunda misin!"

YavuzSultanSelim 08-01-2008 16:37

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

kısasa kısas derler bizim buralarda.madem benim kutsalıma hayvan muamelesi yaptı,bende ona hayvan muamelesi yaparım.

sizi niye bu kadar rahatysız ediyor bilmiyorum.her şeye müsama göstermeyeceksin sayın arkadaşım.sizin kafanıza göre iş yaparsak hz muhammed in karikatürünü de çizerler,chp li suratsızın biri çıkar peygambere hac ibadetine de azına geleni söyler.biraz caydırıcı olalım.en azından aleviler kadar.

1. Sizin oralarda nasıl bilmiyorum ama bizim oralarda İslam Hoşgörüsü ve Büyüklere saygı anlatılır :-*
2. hz muhammed değil arkadaşım... Hz. Muhammed(S.A.V) :-*

hata bende seni muhatap alıp yazışıyorum.kardeşim ben islam hoşgörüsü yokmudur dedim.sen şimdi ne diye edebiyat parçalıyosun.kısasa kısas yokmu önce onu bi öğren.

yazının fikir boyutuyla değil,yazının yazılış tarzıyla ilgilenmen senin nasıl biri olduğunu zaten bana anlatıyor.hz peygamberin ismi duyulduğuında salavat getirmeyi zaten bilmeyen yok.bunu illaki yazmaya da gerek yok.hazreti diye hitap etmek zaten bir saygı unsurudur orada.

Daha Peygamberlere Dine saygın yok... İslam'ı ve Hz.Muhammed'i küçük harflerle yazıyosun sonra bana İslam'ı öğretmeye çalışıyorsun...

AK_Türk 08-01-2008 19:59

Alıntı:

esaldik Nickli Üyeden Alıntı
neden akpartiye ya da hükümete yapılan eleştirel mesajlar içeren konular kilitleniyor.
bunu öğrenmek istedim.
yani hemen tükaka yapmanın mantığı ne
böyle yaparak gerçekten soğutuyorsunuz insanı

Eger yalansa tabi silinir, sen bi chp foruma gitde ozgurluk neymis gor, ne dersen siliyorlar >:(

AK_Türk 08-01-2008 20:01

arkadaslar herkesi www.chpgenclik.com sitesine bekliyorum, cunku bu forumda hic kimseyi onaylamiyorlar >:(

YavuzSultanSelim 08-01-2008 20:03

Alıntı:

wantedturk Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar herkesi www.chpgenclik.com sitesine bekliyorum, cunku bu forumda hic kimseyi onaylamiyorlar >:(

nesine bekliyosun sitede kimse yok :D

Ngereklinsan 08-01-2008 20:03

valla ben konya daki facia ile ilgili sansürlemere olan elestirimi yazdım sayfayı eniledim paaat gitmis. Konuya su anda bile 10 mesaj yazildi bilgi maili geliyor ama bkaiyorum hala aynı duruyor.

Demokrat 08-01-2008 20:04

Alıntı:

sitede in, cin top oynuyor.. üyeligi onaylayacak adam bile yok :)

AK_Türk 08-01-2008 20:05

Alıntı:

Alıntı:

nesine bekliyosun sitede kimse yok :D

tabi olmaz nede olsa chp forum ama gelin biz akparti yanlisi konularla dolduralim chpliler girdimi sok olsun :D

All times are GMT +3. The time now is 21:29.