Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Gül Cumhurbaşkanı olmazsa!!! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=4108)

baskan16 08-12-2007 02:54

Gül Cumhurbaşkanı olmazsa!!!

Alıntı:

Kevsere Nickli Üyeden Alıntı

MADEM SAYIN GÜL TAYYİP+%10. O ZAMAN TAYYİP GİTSİN GÜL KALSIN DAHA DOĞRU DEĞİL Mİ??

SAYIN TAYYİP'E NAZARAN MADEM SAYIN GÜL DAHA FAZLA TUTULUYOR..O ZAMAN SAYIN GÜLÜ NEREYE GONDERİYORSUNUZ ARKADAŞLAR??? O LAZIM GONDERMEYİN...SAYIN TAYYİP CUMHURBAŞKANI OLMALI:=))

değerli arkadaşım şeçim meydanlarındaki mitingleri izlemedin sanırım myk üyesi öznur çalıkın anektodunuda okumadın .istersen sokağa çık tanıdık tanımadık ak partiye oy vermiş 100 kişiye sor hemen hemen hepsi ak partideki adayın abdullah gül olması gerektiğini söyeleyecek.bu saatten sonra yüzde 99 adayımız

'' bu hareketi beraber kurduğumuz abdullah gül kardeşimizdir''

yasinkirac 08-12-2007 02:57

seçimden sonra başbakanım aday olmayacagını birkez daha söyledi.geriye tek isim kaldı.oda abdullah gül.oda olmassa nolur ak partinin oyları icraata felan bakmaksızın %20nin altına iner.bizim milletimizin özelliğidir.yapılan icraat çabuk unutlur.eski liderleri özlerler.inşallah bu durum olmaz

Kevsere 08-12-2007 03:00

BENİM KANATİM SAYIN GÜL SON BİR AÇIKLAMAYLA TAYYİP BEYE CUMHURBAŞKANLIĞINI BIRAKACAK....BU BENİM TAHMİNİM,ÖNGÖRÜM.. ..HEP BERABER İZLEYECEĞİZ ;D

yasinkirac 08-12-2007 03:05

Alıntı:

Kevsere Nickli Üyeden Alıntı

BENİM KANATİM SAYIN GÜL SON BİR AÇIKLAMAYLA TAYYİP BEYE CUMHURBAŞKANLIĞINI BIRAKACAK....BU BENİM TAHMİNİM,ÖNGÖRÜM.. ..HEP BERABER İZLEYECEĞİZ ;D

keşke öyle olsa evet başbakanım bu 4 buçuk seneyi geçen iktidar dönemimde çok yoruldu.bunu anlamak çok kolay bir insanın yüzüne bakınca fark ediliyor.eski siyasetçilere bakalım 4 senede bu kadar yıpranan varmı resmen gözlerinin altı torba oldu.sayın gül bir kere fedakarlık yaptı ikincisini yaparmı yapar fakat bu medya 10 günde milleti ayaga kaldırır tayyip cumhur oluyo diye.bence 2 aday çıkacak biri gül biri bayan milletvekillerinden olacak ortamı yumuşatmak için.tahminin mine çubukçu.fakat tabiki başka senoryolarda var.heyacanla o günü bekliyorum :)

vakit 08-12-2007 03:53

gül gül.gül olmazsa olmaz

furkan38 08-13-2007 11:17

ne degişir

MD1907 08-13-2007 16:17

İnşallah Gül cumhurbaşkanı olur ve türkiye sezerden sonra güler yüzlü, cana yakın ve halkla iç içe bir cumhurbaşkanı görür. yeter artık bu sezeri istemiyoruz bu kadar yıl sadece veto etmeyi becerdi başkada bişe yok.

Abdullah Gül Akpartinin halen cumhurbaşkanı adayıdır bunda kimsenin şüphesi olmasın.

11.cumhurbaşkanımız Allahın izniyle Abdullah Gül'dür. Çankaya Gül'lensin diye.. 8)

kobbal 08-13-2007 16:39

ben 11. tarafı değilim aslında
sadece 11. değil bundan sonraki cı,umhurlarda abdullah gül gibi olur ve haklının yanında olur
içimizden biri olması dileğiyle

cemil_meric 08-13-2007 17:46

Selam arkadaşlar...
Bu husustaki acizane şahsi görüşümü başka bir başlık altında belirtmiştim.
Tekrar olmaması için linki veriyorum: www.akpartiforum.com/index.php?topic=8782.0

AkSa 08-13-2007 19:58

Gül tek aday olmalıdır. Aksi halde bu sistem devam eder ve Ak partide Mumcu Ağar, ve geçen seçimlerin kayıp edenleri gibi % 1.5 lara kadar düşer.
Bizler ak partiyi şer güçlerin elini öpmesi için seçmedik. Devleti yönetip çetelerden ve eşkiyaslardan temizlesin,demokrasi ve hukuku asıl anlamı ile egemen kılsın diye seçtik. Varlık nedenini sürdürmek istiyor ise gerekirse tekrar seçime gidip halka seçtirsin ama asla taviz vermesin. Çünkü şer güçleri, Abdullah Gülü yemek de doyurmaz.

All times are GMT +3. The time now is 07:17.