Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Mart 2009'da Ak Parti'nin Oy Oranı Ne Olur? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=43387)

Mu-Alim 09-30-2008 16:16

Anketin başlatıcısı olarak şu ana kadar olan sonuçlar ile ilgili bir yorum yapılacak olursa;

İçinde bulunduğumuz ortamdan dolayı tabi ki çok yüksek çıkar seçeneklerini işaretleyenlerin sayısı fazla. ( Horoz-çöplük misali. (: )

Bir de Ak Parti'ye sırf gıcık olanlar var ki bunlar da hiçbir gerekçe göstermeden sadece ankette olumsuz sonuç çıksın diye en düşük seçeneği işaretleyenler... Yani ankette "hiç oy alamazlar" seçeneği olsaydı o da boş kalmazdı...

AFG 09-30-2008 19:01

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 438292)

Şimdi benim ifade etmek istediklerimi nedense anlamıyorsun islam..
Halk elbette hükümeti eleştirebilir,beklentileri olabilir..Beklentilerini karşılayamadığı takdirdede ''ben buna birdaha oy vermem'' pekala diyebilir..
Ama ben ne diyorum..? Hükümetin icraatleri göreve geldiği dönemden itibaren çok alkış aldı,desteklendi beğenildi vs. Ama son dönemlerde yaşanan olumsuz gelişmeler piyasaları altüst etti..Altüst olan piyasalar ekonomik dengeyi bozdu ve hükümet mecburen zamlara yöneldi.. Ülkemizdeki en ufak siyasal bir gelişmede piyasada nasıl dengesizlikler olduğuna hepiniz şahitsiniz.. Ama bütün bu gelişmeleri hükümete mal etmek isteyenler var.. Bunlardan bir çoğuda bu konular hakkında bilgi sahibi olmayan duygusal davranan Ak Partili seçmenlerimiz.. Bu gelişmeler hükümete mal edilemez..O yüzden diyorum ki aklı selim bir Ak Partili,eli vicdanında hareket eden bir Ak Partili bu olumsuzlukları partisine yüklemez,destek olur..;;)

Sayin Duyguseli hanim biz suna Satilacak birsey kalmadi desek daha uygun olmaz mi, biz bastan berli belirtmistik bu ekonomi Devletin elindeki önemli sirketleri ile olmaz bunun sonu gelmez diye akp ise diretti ,simdi ne oldu ??? ortada

Beylerbeyi 09-30-2008 19:05

seçenekler arasında %10 da var :)

yeni doğan bir bebek bile akpartinin %10 un altında oy almayacagını bilir, seçeneklerde ne arıyor bu oran anlayamadım.

AFG 09-30-2008 19:14

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 438330)

yeni doğan bir bebek bile akpartinin %10 un altında oy almayacagını bilir, seçeneklerde ne arıyor bu oran anlayamadım.

Orasini Allah bilir kardes, yarin ne olacagini bilemedigine göre nasil bu kadar emin olabiliyorsun Kahinmisin?

Beylerbeyi 09-30-2008 19:33

Alıntı:

AFG Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 438333)
Orasini Allah bilir kardes, yarin ne olacagini bilemedigine göre nasil bu kadar emin olabiliyorsun Kahinmisin?

bunun için kahin olmaya gerek var mı sence? bunun yarın ne olacagını bilip bilmemekle de alakası yok.

bunun, siyaset bilgisiyle alakası var :) eğer siyaset yaptığını zannediyor ama gerçekte beceremiyorsan elbette şıkların arasına %10 un altında seçenegini de koyacaksın :)

AFG 09-30-2008 19:49

Bak kardesim Kahin olmak veya olmamak ama sunu bilmelisin ki Yüce Mevlanin ne yapacagini bilemessin,saten bu düsünce yapinisi Amerika güclü ne yapalim, Savas mi acalim Düsünseniz de gösteriyor, Nasil olsa biz birinciyiz diyerek simarmamak gerekir,

Beylerbeyi 09-30-2008 19:52

Alıntı:

AFG Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 438336)
Bak kardesim Kahin olmak veya olmamak ama sunu bilmelisin ki Yüce Mevlanin ne yapacagini bilemessin,saten bu düsünce yapinisi Amerika güclü ne yapalim, Savas mi acalim Düsünseniz de gösteriyor, Nasil olsa biz birinciyiz diyerek simarmamak gerekir,

kardeşim sözlerimi çarpıtma. ne şımarması? ak partinin oy oranı %10 un altında olacak demek hele hele bunu 2009 seçimleri için kullanmak bal gibi siyasetten zerre kadar anlamamaktır. bunun şımarıklıkla ne ilgisi var?

ayrıca şurda ne demişsin anlayamadım:

"saten bu düsünce yapinisi Amerika güclü ne yapalim, Savas mi acalim Düsünseniz de gösteriyor"

maşallah daldan dala zıplıyorsun

AFG 09-30-2008 20:59

bak kardesim Takdiri Ilahinin yüzde 50 lere cikardigi gibi 0 lara indirmesini de bilir bunu hic unutma,yukarida belirtmis oldugum diger konu ise Yüce Mevlanin ne yapabilecegini unuttugunuzu belirtmek icin yazdim tabiki anlayana,ä

örnegin nasil Yüce Mevlanin oylarinizi 0 lara indirebileceginizi unutuyorsaniz

digerindede Amerika nasil güclü ise Yüce Mevlanin O güclü dediginizi Civrisinege Benzete bilezeginizi de unutuyorsunuz

Mu-Alim 09-30-2008 21:58

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 438330)

En çok oy alan seçenek olduğunu görmene rağmen hala "ne işi var" diyorsan sen de gören ama görmek istemeyenlerdensin o zaman üstadım. Anketi başlattığım için ben cevap veriyorum yanlış anlaşılmasın...

akgençlk 09-30-2008 22:00

% de 10 dan daha az diyenler Uganda'dan mı foruma giriyor acebaa..:D

All times are GMT +3. The time now is 12:23.