![]() |
Anketin başlatıcısı olarak şu ana kadar olan sonuçlar ile ilgili bir yorum yapılacak olursa;
İçinde bulunduğumuz ortamdan dolayı tabi ki çok yüksek çıkar seçeneklerini işaretleyenlerin sayısı fazla. ( Horoz-çöplük misali. (: ) Bir de Ak Parti'ye sırf gıcık olanlar var ki bunlar da hiçbir gerekçe göstermeden sadece ankette olumsuz sonuç çıksın diye en düşük seçeneği işaretleyenler... Yani ankette "hiç oy alamazlar" seçeneği olsaydı o da boş kalmazdı... |
Alıntı:
|
seçenekler arasında %10 da var :)
yeni doğan bir bebek bile akpartinin %10 un altında oy almayacagını bilir, seçeneklerde ne arıyor bu oran anlayamadım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
bunun, siyaset bilgisiyle alakası var :) eğer siyaset yaptığını zannediyor ama gerçekte beceremiyorsan elbette şıkların arasına %10 un altında seçenegini de koyacaksın :) |
Bak kardesim Kahin olmak veya olmamak ama sunu bilmelisin ki Yüce Mevlanin ne yapacagini bilemessin,saten bu düsünce yapinisi Amerika güclü ne yapalim, Savas mi acalim Düsünseniz de gösteriyor, Nasil olsa biz birinciyiz diyerek simarmamak gerekir,
|
Alıntı:
kardeşim sözlerimi çarpıtma. ne şımarması? ak partinin oy oranı %10 un altında olacak demek hele hele bunu 2009 seçimleri için kullanmak bal gibi siyasetten zerre kadar anlamamaktır. bunun şımarıklıkla ne ilgisi var? ayrıca şurda ne demişsin anlayamadım: "saten bu düsünce yapinisi Amerika güclü ne yapalim, Savas mi acalim Düsünseniz de gösteriyor" maşallah daldan dala zıplıyorsun |
bak kardesim Takdiri Ilahinin yüzde 50 lere cikardigi gibi 0 lara indirmesini de bilir bunu hic unutma,yukarida belirtmis oldugum diger konu ise Yüce Mevlanin ne yapabilecegini unuttugunuzu belirtmek icin yazdim tabiki anlayana,ä
örnegin nasil Yüce Mevlanin oylarinizi 0 lara indirebileceginizi unutuyorsaniz digerindede Amerika nasil güclü ise Yüce Mevlanin O güclü dediginizi Civrisinege Benzete bilezeginizi de unutuyorsunuz |
Alıntı:
|
% de 10 dan daha az diyenler Uganda'dan mı foruma giriyor acebaa..:D
|
All times are GMT +3. The time now is 12:23. |