![]() |
suat kılıç..vizyonu parlayan daha da parlayacak bir isim.
|
Kamer Genç'i kaale almıyorum o yüzden es geçtim onu.
Sevmediğim milletvekilleri ; Onur Öymen, Kemal Kılıçdaroğlu, Cemil Çiçek, Hüseyin Çelik, Osman Durmuş Sevdiğim Milletvekilleri ; Ali Babacan, Ahmet Davudoğlu, Bülent Arınç, Sedat Kızılcıklı.. |
bülent arınç ve ali babacanı tek geçerim bu alemde...
|
Alıntı:
benim listeme gelince.. sevmedigim milletvekilleri kamer genc, kemal anadol, osman durmus, oktay vural, fevzi isbasaran, kemal kilicdaroglu.. sevdiklerim ; suat kilic, ali babacan, burhan kuzu(kendisi ayni zamanda hocamdir), bekir bozdag,mehmet saglam, ertugrul günay, mevlüt cavusoglu, büllent arinc diye liste uzar gider... |
En sevdiklerim : Bekir Bozdağ , Salih Kapusuz , Hüseyin Çelik , Ali Babacan , Cemil Çicek , Beşir Atalay , RECEP TAYYİP ERDOĞAN
En sevmediklerim : Palavracı Kemal Kılıçdaroğlu , Terbiyesiz Canan Arıtman Pislik Önder Sav Borazan Kemal Anadol , Çirkef Oktay Vural Nur Serter ve Necla Arat DTP lileri saymama gerek yok bile ... |
Sevdiklerim;Bekir BOZDAĞ-Suat KILIÇ
Sevmediklerim;Osman BAYDEMİR-Dennnis Baykıl-Oktay Vural |
Bekir Bozdağ, Bülent Arınç, Salih Kapusuz, Cemil Çiçek, Ahmet Davutoğlu, Nihat Ergün, Sadullah Ergin beğendiğim siyasetçiler..
Canan Arıtman, Önder Sav, Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP nin ağır toplarını ideolojim gereği tasvip etmiyorum, beğenmiyorum.. |
Bülent Arınç, Abdullah Gül, Salih Kapusuz..Sevdiğim siyasetçiler..
Deniz Baykal, Canan Arıtman, Hakkı Süha Okay, Kemal Kılıçdaraoğlu, Mustafa Özyürek, Kemal Anadol..(Yok bunun sonu gelmeyecek: D Ben kısaca Chp camiasının temel elemanları diye kesiyorum: D) Sevmediklerim tabi..[/i] |
sevmediklerim tüm muhalefet diyebilirim belki ama enleri:Oktay Vural,Kemal Anadol,Nur Serter,Canan Arıtman,Kılıçdaroğlu,Bay Durmuş..Baykal ıda unutamam tabi.Gerçi ne zamandır göremiyorum ortalıklarda
|
Sevdiklerim ak partinin içinde..
Sevmediklerim ak partinin içinde de var ve mesclisteki tüm muhalefet. |
All times are GMT +3. The time now is 20:36. |