Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Kadınmı daha zekidir erkekmi??????? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=47136)

FarukARSLAN. 11-26-2008 13:51

Alıntı:

seva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461907)
unuttun galiba kadınlara fırsat verilmiyor kadınlar hep ezilen itilen olursa tabi kadınların zekası hep geride kalmıştır.... :P:

Kadınlara fırsat her zaman ve her yerde (gereksizde olsa) veriliyor.! Hatta bazı platformlarda 'gereksizce' diye görülüp silinen iki karşı cinsin mesajından kız olanın ki yeniden onaylanıyor ama diğeri yine silik..

Neyse.

Ezilen, itilen; ben sadece lafta gördüm erkeklerin kadınları ezip itelemesini.. Ama son tespitinize diğer kelimelerinize bakmadan onay veriyorum; zekaları hep geride kalmıştır. :w:

FarukARSLAN. 11-26-2008 13:52

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461649)
Türkiye'de öyle erkekler ve bayanlar varki,zihinsel engellilerden daha fena..

.... ;)

seva 11-26-2008 13:57

Alıntı:

FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462049)
Kadınlara fırsat her zaman ve her yerde (gereksizde olsa) veriliyor.! Hatta bazı platformlarda 'gereksizce' diye görülüp silinen iki karşı cinsin mesajından kız olanın ki yeniden onaylanıyor ama diğeri yine silik..

Neyse.

Ezilen, itilen; ben sadece lafta gördüm erkeklerin kadınları ezip itelemesini.. Ama son tespitinize diğer kelimelerinize bakmadan onay veriyorum; zekaları hep geride kalmıştır. :w:

kendi ağzınızla diyorsunuz hep geride kalmışlık var sonuçda şuda var her başarılı erkeğin arkasında kadın vardır :w::P:

seva 11-26-2008 14:04

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 461649)
Türkiye'de öyle erkekler ve bayanlar varki,zihinsel engellilerden daha fena..

Kendimize bakalım,ortalama sonuç bize veya başkalarına yarar sağlayamıyacaktır

onlara zihinsel engelli denmez engellilere hakaret olur onlar bi nevi kendilerini bilmezler :güzel:

politikaci 11-26-2008 16:58

..........

Necip Fazıl 11-26-2008 17:07

kadınlar daha zekidir diyen veya erkekler daha zekidir diyenin zeka problemi vardır bence...

tekrar söylüyorum herkesin zekası eşittir fakat herkes zekasını tam olarak kullanamayabilir...

örneğin kadın erkek zekasını tartışanlar gibi...

;1

seva 11-26-2008 17:38

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462181)
kadınlar daha zekidir diyen veya erkekler daha zekidir diyenin zeka problemi vardır bence...

tekrar söylüyorum herkesin zekası eşittir fakat herkes zekasını tam olarak kullanamayabilir...

örneğin kadın erkek zekasını tartışanlar gibi...

;1

zekasını kulanabilen herkez zekalıdır bu erkek kadın farketmez...

Necip Fazıl 11-26-2008 17:40

Alıntı:

seva Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462225)
zekasını kulanabilen herkez zekalıdır bu erkek kadın farketmez...

bende aksi bişey demedim ki zaten... ;1

Feyza 11-28-2008 01:18

Önceden olsa kadın derdim ama artık onların zeki olduğunu düşünmüyorum (istisnalar hariç tabi :karizmatik:) Zeki olan insan kendini güvenceye alır, atacağı adımın alacağı kararın öncesini ve sonrasını düşünür aynı hataları defalarca yapmaz. Taşıma suyla değirmen dönmez, böyle aklı evvel insanlara nasihat etmekte fayda etmiyor :paat: iki tane o zaman akıllanırlar... :hihi2:

All times are GMT +3. The time now is 02:10.