Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Arkadaşlar bu haberde yeni lütfen yorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=47957)

Üç mevsim 11-27-2008 12:22

Alıntı:

mehmetakif24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 462463)
BBP yandaşı gibi geldi.. olabilirmi???

İşçi Partili olmasın, pek tanıdık geldi çünkü söylemler.. ;)

Hüdaverdi 11-27-2008 18:39

O 'sorunlu' bazıları Kürtlerden de korkar şimdi ;D
Allah akıl fikir versin.

Gerici(!) İran uzaya uydu yolluyor bizim dert ettiğimiz şeylere bakın :)

Rumlar bile aya ayak basar,biz hala başörtüsünü/asker postalını vs. saçmalıkları tartışırız,cahiller olduktan sonra kaçınılmaz bunlar.

tolga_peker 11-28-2008 13:52

ak parti forum üyeleri ben yeni üye oldum öncelikle hayırlı cumalar ben sitede araştırma yaparken bazı kişilerin banlandığını gördüm biz insanlara demokrasiden bahsederken böyle durumların yaşanması normalmidir lütfen bilgi....

Üç mevsim 11-28-2008 14:05

Alıntı:

tolga_peker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463168)
ak parti forum üyeleri ben yeni üye oldum öncelikle hayırlı cumalar ben sitede araştırma yaparken bazı kişilerin banlandığını gördüm biz insanlara demokrasiden bahsederken böyle durumların yaşanması normalmidir lütfen bilgi....

Şikayetiniz incelemeye alınacaktır. Ak Parti'nin demokratik ve özgürlükçü yapısının forumumuzda egemen olması için hepimiz çaba sarfetmeliyiz.

tolga_peker 11-28-2008 14:14

Alıntı:

özgün genç Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463169)
Şikayetiniz incelemeye alınacaktır. Ak Parti'nin demokratik ve özgürlükçü yapısının forumumuzda egemen olması için hepimiz çaba sarfetmeliyiz.

yani demek istiyorumki bu site halka açık bir site çeşitli görüşlerden insanlar sitemize üye oluyor onlarıda saygıyla sevgiyle karşılarsa belki o insanlarda bu işin farkına varabilir diye düşünüyorum ...

Feyza 11-28-2008 14:31

Alıntı:

tolga_peker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463171)
yani demek istiyorumki bu site halka açık bir site çeşitli görüşlerden insanlar sitemize üye oluyor onlarıda saygıyla sevgiyle karşılarsa belki o insanlarda bu işin farkına varabilir diye düşünüyorum ...

Tolga bey, konuyu açan ve şuanda banlı olan üyemizin abartmıyayım ama 50 ye yakın üyeliği vardır. Kara liste diye adlandırdığımız listededir. Üyenin amacı, burada farklı olan görüşlerini dile getirmek değildir provakasyon yapmaktır.
Forumda Ak Parti'li değilim diyen ama hala banlanmayan hatta kıdemli olan bir sürü üye vardır, Provakasyon yapmadığı, hakaret etmediği müddetçe kimse banlanmaz, bundan emin olun.

Bu arada hoş geldiniz. ;1

tolga_peker 11-28-2008 14:55

tabiki yinede siz bilirsiniz site yönetimi sizin elinizde....

tolga_peker 11-28-2008 14:57

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463178)
Tolga bey, konuyu açan ve şuanda banlı olan üyemizin abartmıyayım ama 50 ye yakın üyeliği vardır. Kara liste diye adlandırdığımız listededir. Üyenin amacı, burada farklı olan görüşlerini dile getirmek değildir provakasyon yapmaktır.
Forumda Ak Parti'li değilim diyen ama hala banlanmayan hatta kıdemli olan bir sürü üye vardır, Provakasyon yapmadığı, hakaret etmediği müddetçe kimse banlanmaz, bundan emin olun.

Bu arada hoş geldiniz. ;1

teşekkür ederim feyza inşaallah beni yanlış anlamadınız ....

Feyza 11-28-2008 15:00

Alıntı:

tolga_peker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463197)
teşekkür ederim feyza inşaallah beni yanlış anlamadınız ....

Rica ederim. Bana hiç yabancı gelmediniz aslında :ayutandım: sanki daha öncedende üyeymişsiniz gibi geldi ama neyse...

tolga_peker 11-28-2008 15:15

Alıntı:

Feyza Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 463198)
Rica ederim. Bana hiç yabancı gelmediniz aslında :ayutandım: sanki daha öncedende üyeymişsiniz gibi geldi ama neyse...

pardon anlayamadım kimmiş o daha önce üye olan kişiki

All times are GMT +3. The time now is 10:12.