![]() |
Alıntı:
Fikir dünyanın yeni yeni oluşmaya başladığı, siyasi arenaya yeni çıktığın, değişerek gelişeceğin, ufkunun açılmaya ihtiyacı olduğu, bu yaşlardaki hemen her Türk genci gibi hatta ortalamadan biraz daha fazla milliyetçi olduğun ve bu yaşlardaki bir çok Türk gencinin yaşadığı miliyetçilikle ırkçılık arasındaki gelgitlerde sallandığın... vs vs bunlar sana dair gözlemlerim.. Yanız bütün bu gözlemlere de sebeb olan en önemli eksikliğini söyleyeyim "bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuşsun" haliyle bulutların üzerinde dolaşıyorsun.. Önce bu yaftalama hastalığından kurtulacaksın, insanlara vatan haini derken çok daha fazla düşüneceksin, hatta mümkün mertebe bu belirsiz ve karalamaya yönelik ithamdan uzak duracaksın. Zira şunu bilmelisin ki; bu ülkede iyi insanlar hep oculukla buculukla yaftalandılar, önleri kesildi, hata idam edildiler. Bunlar iyi insanlardı ve bu yaftalamanın faturası bu ülkeye çok ağır çıktı. |
*cumhuriyet
*hürriyet-milliyet-posta-radikal-vatan *tercuman *akşam |
Cumhuriyet. Hürriyet'de sayılabilir.
|
Alıntı:
bnm hakkımda yorum yapma hakkını sna kim weriyo..hem yaşımı biliyon mu da konuşuyon |
Alıntı:
sana bu foruma girme hakkını veren onada yorum hakkını verebilir zannedersem... ;) ;;) |
Alıntı:
Beni çok rahatsız eden bir konudur.Şeriat bizim güzel dinimizle bağlantılı olarak dogmuş bir olaydır.Yani aslında şeriatte ne varsa bu bizim dinimizdendir .Ama gel gelelim bu gün bazı ülkelerde şeriat adı altında baskı ve şiddetle dayatılan yanlış uygulamalar insanların yanlış fikir sahibi olmasına sebep oluyor.Şeriat kurallar bütünü amaca ulaştıran yol veya yollar demektir İslamiyetin doğuş ve yayılış zamanlarında bu kurallar yeni kurulan İslam Devletinin kuralları ve yönetim şekli olmuş ve devlet bu kurallara göre yönetilmiş.Yaşadığımız bu çağda böyle birşey söz konusu olamaz şeriat bu zamanda yönetim için değil yanlızca bireysel olarak geçerli olabilir.Dediğim gibi İslamda ne varsa şeriattda vardır(bahsettiğim şeriat Peygamberimiz zamanında oluşan ve uygulanan gerçek şeriattir) aklı başında her insan düşündüğünde kol bacak kesmek başı açık kadının koluna ve yüzüne kazzap atmak kırbaçlamak gibi bir uygulamanın dinle ve dolayısıyla şeriatle bağdaşmayacağını bilir. |
Alıntı:
Lakin değineceğim yan; ''v'' harfi yerine Türkçe dışı bir harf olan ''w'' vb. kullanmamanızdır.. |
faruk kardeş öle alışmışım kusura bakma .. v yerine w yazmam beni de çok sinirlendiriyo..ama her seferinde yanlışlıkla öle yazıyom..kusura bakma kardeş..
|
Doğan gurubunun dağıttığı gazeteleri asla almam ama üstüne para verseler düşünürüm çünkü haberlerin doğruluğunu öğrenmek çok kolay ne yazmışlarsa tersini anlayacaksın :D
|
MILLI GAZETEYI DEGIL BEDAVA USTUNE PARA VERSELER ALMAM...
|
All times are GMT +3. The time now is 00:10. |