Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Yüz güzelliği mi, yoksa kalp güzelliği mi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=48398)

ŞEKEROĞLAN 05-24-2009 10:33

Kızma ama sen de pek bir safmışsın kardeşim. Ama kadın da zeki birisiymiş. Tabiri caiz ise donuna kadar almış.Ama ne biliyim sanki bu yazdıkların türk filmi gibi geldi bana. Ayrıca arkadaşım, ben ne dedim, hem yüzü güzel olacak hem de huyu. Ben mecbur muyum o bed suratlı çirkin karının yüzüne bir ömür boyu bakmaya. Nother dame'ın kamburu Quazimodo da çirkin ama yüreği güzeldi, iyi niyetli v.s. idi ama çirkindi.

"Beritan" 05-24-2009 10:35

Alıntı:

xhidayet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 621169)
Eski karım Dünyalar güzeliydi..Ama 'Bütün hayatımı mahfetti!..'
Malımı mülkümü elimden aldı..Sonra çocuğumu.. Beni hapse attırdı...
Bir canım kaldı alınmadık.. Ona da gücü yetmiyor...:)
Bana sakın yüz güzelliği demeyin!..:):):)

Yaa senin hikayende traji komikmiş :utandım:ee sende hata nerden bakarsın dünya güzeline iyi huylular varken :utandım:
Haklısın senin hikayenden yola çıkılırsa yüz güzelliği hiç birşey ifade etmiyor ;)Bir daha demeyiz yüz güzelliği
yüz güzelliğimi?? oda ne??;1

"Beritan" 05-24-2009 10:39

Alıntı:

ŞEKEROĞLAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 621170)
Kızma ama sen de pek bir safmışsın kardeşim. Ama kadın da zeki birisiymiş. Tabiri caiz ise donuna kadar almış.Ama ne biliyim sanki bu yazdıkların türk filmi gibi geldi bana. Ayrıca arkadaşım, ben ne dedim, hem yüzü güzel olacak hem de huyu. Ben mecbur muyum o bed suratlı çirkin karının yüzüne bir ömür boyu bakmaya. Nother dame'ın kamburu Quazimodo da çirkin ama yüreği güzeldi, iyi niyetli v.s. idi ama çirkindi.

Şeker oğlan sende hidayetin yolundan gidiyorsun sonra çakılıp kalmayasın aman dikkat:utandım:;1

zefyhr 05-24-2009 10:44

ben şeyi bi daha düşündümde. izafi izafi diyoruz ama aslında çokta izafi değil. bakınca hemen sınıflandırıyoruz. güzel-çirkin diye.. bunu nasıl yapıyoruz hiç bilmiyom ama . nasıl 5 milyar insanı birbirine benzetemiyorsak(baksan matematiksel olarak hepsinde iki göz iki kaş var aslında?).. bakınca güzel çirkin diye hemen ayırt ediyoruz.. dürüst olalım kendimize.çokta izafi değldir. güzellik çirkinlik aslında.

xhidayet 05-24-2009 10:48

Alıntı:

ŞEKEROĞLAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 621170)

Zaten insanın başını da döndüren bu güzellik değil mi?.. Evet doğru saflığımdan çok şey kaybettim..??? Acizane tavsiyem.. Aldanmayın!.. Tabiki eli ayağı düzgün olacak ama Hz.Muhammed'i (sav) Hz. Hatice(ra)'ye aşık eden "Ruh güzelliği"ydi..:saygılar:

hipermuhafazakar 05-24-2009 12:27

kalbi güzel olanın herşeyi güzeldir zaten

Tarantula_ 05-24-2009 12:35

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 621240)

Kesinlikle katılıyorum. Öyle insanlar varki kalbinin güzelliği dışarı vurmuş...;1

xhidayet 05-24-2009 13:22

Alıntı:

hipermuhafazakar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 621240)

Helal kardeş!.. :saygılar:

*AZRA* 05-24-2009 13:55

Kalp güzelliği...:güzel:

__ysmn__ 08-10-2009 04:23

İlk görüşte insanın kalbini bilemeyiz dolayısıyla ilk önce göz görür, gözde yüzü görür, sevgi dolu içten bakışlarını görmüşsen karşındakinin yüzünün güzel olmasına gerek kalmaz :utandım:

All times are GMT +3. The time now is 08:44.