![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Öncelikle herkese yeniden merhaba..Böyle ayrılıklar arada da olsa işe yarıyor,kıymet bildiriyor başkanım..;1:utandım: Arkamızdan söylenen lafları şahsımız üzerine değil partimiz ve davamız üzerine alınıyorum ben..Çünkü biz burada şahsi değil dava uğruna emek harcıyoruz..Ve davamıza(dava kardeşlerine) söz söyleyenler hakiki davaserver asla değillerdir..!!:güzel: Bize ''lekeli'' lafzını kullananlar arasında, buradaki kişilerin adını karalayıp aynı 'şeyleri yapıp,ilişki yaşayan ve sonrada masum rolüne bürünen isimlerde var siz rahat olun sevgili saygıdeğer başkanım..;;) Ve hatta canımı sıkmasınlar yoksa birer birer isimlerini ifşa etmekten kaçınmam..;1:V KORKSUNLAR benden ve bizden.. :karizmatik: Onları kaale alıp,kafasına takan onlar gibi olsun..;ı:;;) Biz kocaman bir aileyiz.. Böyle çoluk çocuk sözüyle üzülüp gerilmeye ne lüzum var.. Allah bizi bildikten sonra,biz kendimizi bildikten sonra varsın onlar bilmesinler kimin umurunda..;) Yok taklit ediliyoruz,yok efem forum bilmem ne yuvası,yok efem koltuk sevdalıları vs vs diyenleri biz şikayet edilmesi gerekene ettik.. O işini biliyor.. Sopasını ne zaman göstereceğini kimse bilmez..:karizmatik: Unutmayın..!! Takdir edildiğiniz zaman değil..TAKLİT edildiğiniz zaman başarmışsınız demektir.. ak parti forum.com sanal alemin taklit edilmeye çalışılan ama adama avuç yalatan en büyük forumudur.. :karizmatik:;D Ehh biraz geç oldu ama cümleten selamun aleyküm..Hoşbuluruz inşAllah..:utandım:;1 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hoşgeldik can..:w:;1 Cümleten cennete gideriz inşAllah..:utandım::hihi2::gül: İmzama bende hastayım..:karizmatik: |
hayirli olsun yeniden acildigina sevindim
|
Burası bizim okulumuz, yuvamız, aynamız, dinlenme mekanımız ve herşeyimiz. Durmak yok hizmete devam !
|
Sitede index vardı bugün, yine sunucuya mı bir şey oldu... İmkanım olsaydı yardım etmek isterdim... Yardımlaşmak güzeldir...
Vesselam... |
Alıntı:
|
Seo bu kadar zaman almamalı demekki yetersiz ekibiniz var.
|
Arkadaşlar Ekibimiz güçlüdür çok şükür ;1 Ama sunucu sorunu diye düşündük ve fazla incelemedik :) Ama biraz inceleyince hepimiz aynı noktada buluştuk; Seo ;1
Her sorun bize tecrübe kazandırıyor ve biraz daha dikkatli olmamızı sağlıyor. Desteklerinizi her daim hisediyoruz emin olun ;1 ama fikir ve düşüncelerinizi de her zaman alabiliriz. Msn ekleyebilirsiniz. |
All times are GMT +3. The time now is 12:23. |