Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Bâb-ı Âli [Medya] (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=426)
-   -   Kendinize En Yakın Gördüğünüz Gazete ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=48606)

Üç mevsim 01-21-2009 10:35

Alıntı:

oz_guven Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495707)
Oyumu Vakitten yana kullandım Akit dönemminden beri takip ediyordum. Son 3 yıldır Zaman alıyoruz ama bu eşimin tercihi... Benim tercihim Vakit...

Aslında eşiniz de haklı siz de haklısınız, onun için gelin size bir öneride bulunalım. Ne eşiniz gücensin ne de siz gücenin. Aksiyoner mücadele ve mutedil stratejiyi gerçekçi bir zeminde buluşturup kaynaştırarak Yeni Şafak'lara yelken açalım...

violence 01-22-2009 13:23

ne yani sizce oy verdiğiniz bu gazeteler objektif mi?hakikaten inanıyo musunuz buna yoksa racon öyle mi gerektiriyo?

Ak_Kelebek 01-22-2009 13:26

Alıntı:

violence Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496710)
ne yani sizce oy verdiğiniz bu gazeteler objektif mi?hakikaten inanıyo musunuz buna yoksa racon öyle mi gerektiriyo?

Siz racon derken neyden bahsediyorsunuz kardeşim? Biraz açar mısınız?

violence 01-22-2009 13:29

Diyorum ki gerçekten nesnel gazeteler mi tüm bu tartışmaya açtığınız gazeteler?Ülkedeki olayları oraya buraya çekmeden,taraf tutmadan,saklamadan,üzerine uydurmalar koymadan,tüm kesime hitap eden yazılar mı yazıyorlar?

violence 01-22-2009 13:36

Benim taraf olduğum kanısına nerden vardınız?Ayrıca neden adamakıllı cevap verilmiyor?Herkes bir şeylerin arkasına saklanmış ve kalıplaşmış lafları ediyor hiç düşünmeden bu laflar herkese ezberletilmiş gibi.Neleri engellediğinizi ve nelere yol açtığınızı bile düşünmeden at gözlüğü takıp bazı şeylere delicesine bağlanmışsınız.Biraz etrafınıza bakın lütfen,biraz nereye doğru gittiğinizi ve insanları nereye doğru sürüklediğinizin farkına varın.

Ak_Kelebek 01-22-2009 13:39

Arkadaşım senin foruma giriş niyetin bir kere baştan belli.Biz sana ne söylesek anlamak istediğin gibi anlayacağın için kendimizi neden yoralım ki?

muhammed.ikb 01-22-2009 13:43

tartışmaya başladınız yine dostlar...sakin olalım...

ben şahsen her gazeteden güzel şeyle çıkabileceğine inanıyorum...tek şık olduğu için VAKİT dedim.ama tüm gazeteleri okumaya çalışırım.

zamandan özellikle ali bulaç çok bilgili kültürlü biridir.zamanın tasvip edemediğim yönü müslümanlardan aldığı parayı islamla hiç alakası olmayan bazılaraına yedirmesidir.ki bu yazarlar fikri özgürlük altında islami olanlara da bazen sataşıyorlar..ayrıca zamanın 1995 öncesi halini özledim ben...

muhammed.ikb 01-22-2009 13:45

Alıntı:

muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 496724)
tartışmaya başladınız yine dostlar...sakin olalım...

ben şahsen her gazeteden güzel şeyle çıkabileceğine inanıyorum...tek şık olduğu için VAKİT dedim.ama tüm gazeteleri okumaya çalışırım.

zamandan özellikle ali bulaç çok bilgili kültürlü biridir.zamanın tasvip edemediğim yönü müslümanlardan aldığı parayı islamla hiç alakası olmayan bazılaraına yedirmesidir.ki bu yazarlar fikri özgürlük altında islami olanlara da bazen sataşıyorlar..ayrıca zamanın 1995 öncesi halini özledim ben...

yazmayı unuttum tarafın değerini bilelim...ergenekon davasında tarafın önemi ortaya çıktı...çok cesur davrandılar.itiraf edelim ki bugüne kadar hiçbir islamcı gazete bu kadar cesur değildi...

Mahmud Necmi 01-23-2009 09:23

Alıntı:

ahmetermiş Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 465579)
Zaman gazetesidir.. çünki en objektif bakabilen vede milli manevi değerlerimize uygun yayın yapmaktadır,ayrıca zaman zamanada biraz uyarak,kantarın topuzu konumunda bir dengedir.. radikal söylem kullanıpta düşman kazanmaktansa..şeffaf olup yumuşak bir uslup tarzıyla ve yazılarıyla bir çok kişinin gönlünde yer almıştır...
benım şahsi fikrim

radikal ha:)
neyin radikali?evet örneğin sevgililer günü eki çıkarıpta biraz zamana uyalımda milletin kalbine nakşeyleyelim dimi!

Beylerbeyi 01-23-2009 09:43

kesinlikle Vakit

All times are GMT +3. The time now is 14:05.