Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Gökçek mi ? Kılıçdaroğlu mu? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=48706)

hizbi 02-15-2009 22:14

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512789)
Ne diyeceğim malum.Seçenek tek ve malum Gökçek e verecez.Ama saadet tutupta iyi bir aday koyarsa,ortalık kışır.Saadete veririz o zaman.

kardeş saadetin adayı candan bey baya bir güçlü bir isim

bilgi müdavimi 02-15-2009 22:21

Alıntı:

hizbi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512790)
kardeş saadetin adayı candan bey baya bir güçlü bir isim

Çıksın bi tvlerde konuşsun etsin.Bakalım çalışkan biri mi değil mi?Onu öğrenelim.

hizbi 02-15-2009 22:25

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512796)
Çıksın bi tvlerde konuşsun etsin.Bakalım çalışkan biri mi değil mi?Onu öğrenelim.

kardeş o zor tv ler göstermiyor bizim adayları ir kongre yaptık 100 bin kişi vardı tv ler anapın insansız kongresini gösterdiler bunu hiç göstermezler

bilgi müdavimi 02-15-2009 22:32

Alıntı:

hizbi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512798)
kardeş o zor tv ler göstermiyor bizim adayları ir kongre yaptık 100 bin kişi vardı tv ler anapın insansız kongresini gösterdiler bunu hiç göstermezler

Araştırırım,ona göre veririm dicemde.Hepimiz bi kutupta toplanmassak Ankarayı CHP ye kaptırırız.

SP nin çekilmesi gerek seçimden.Ben bu yüzden CHP ye kaptırmak istemiyorum.

hizbi 02-15-2009 22:37

Alıntı:

bilgi müdavimi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512804)
Araştırırım,ona göre veririm dicemde.Hepimiz bi kutupta toplanmassak Ankarayı CHP ye kaptırırız.

SP nin çekilmesi gerek seçimden.Ben bu yüzden CHP ye kaptırmak istemiyorum.

kardeş o zor ya bu gökçeğin bazı dolandırıcılk olaylarından sonra akp den bize geçen seçmen oldu baya bir biz çekilsek bu sefer bunlar gidecek olmadık yerleri destekliyecek üstüne üstlük bu sefer iyice karayalçına koz vericez ama sen kendin bilirsin şu an akpnin en büyük hatası kılıçdarolunun eline koz vermek yılların milli görüşçüsü babam bile inanıyor çıldıracam yahu

ATmaCA53 02-15-2009 22:43

Alıntı:

hizbi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512785)
ne alaka yahu ben öyle bir şey mi dedim eğitim durumun düşük herhalde neyse bu gökçeği sevmem onca düzembazlığı çıktı karayalçını hiç sevmem kılıçdaroğlundan nefret ederim eeeeee geriye bir saadet kaldı

bende bu tavrını gökçeğe karşı yorum yaptın anladım.

ayrıca eğitim seviyemde anaokuldan terk :D

hizbi 02-15-2009 22:49

Alıntı:

ATmaCA53 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512815)
bende bu tavrını gökçeğe karşı yorum yaptın anladım.

ayrıca eğitim seviyemde anaokuldan terk :D

ya kusura bakma sert çıktım herhalde

ATmaCA53 02-15-2009 22:57

Alıntı:

hizbi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512818)
ya kusura bakma sert çıktım herhalde

sertmi ben öyle bir şey göremedim doğrusu ;)

hizbi 02-15-2009 22:58

iyi o zaman sorun yok allaha emanet ol

bilgi müdavimi 02-15-2009 23:25

Alıntı:

hizbi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 512809)
kardeş o zor ya bu gökçeğin bazı dolandırıcılk olaylarından sonra akp den bize geçen seçmen oldu baya bir biz çekilsek bu sefer bunlar gidecek olmadık yerleri destekliyecek üstüne üstlük bu sefer iyice karayalçına koz vericez ama sen kendin bilirsin şu an akpnin en büyük hatası kılıçdarolunun eline koz vermek yılların milli görüşçüsü babam bile inanıyor çıldıracam yahu

Kılıçtaroğlu değil karayalçın.

Saadet dönemi bitti aga artık.Artık Dinle ilimi bir arada yürüten dev geldi.Akparti ve Fetullah Hoca zamanındayız.

All times are GMT +3. The time now is 11:50.