Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   AK Parti'ye Yüklenen SPlilere Ağır Cevap (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=50359)

MilliSelamet 12-30-2008 19:43

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 486896)
işte haksız duruma düşme derken buydu dediğim..

ne gerek vardı şimdi buna...bence bu tarz bi yazının zamanı değil...herkes de acı çok taze...ve

Neden haksız duruma düşüyormuşuz o verilen cevaptır benim görüşümün aynısını yansıtmaz.
Bu arada ikinci ceap bazı arkadaşlarımız attı ama ben birinci mesajı attım.

MilliSelamet 12-30-2008 19:44

Alıntı:

M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 486899)
danimarka Hz.Muhammed'e hakaret ederken bile bu kadar tepki göstermemiştiniz heralde!!

ALLAH (cc) KORKUN !!!

Bizden başka kim tepki verdi siyasetçi olarak

MilliSelamet 12-30-2008 19:45

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 486897)
Bizim başbakanımız neye imza atmış..İftira etmeden evvel kanıtınız var ise kanıtlayın.. Kalvye kahramanlığına lüzum yok..;;) Ehli olmadan atip tutmak doğru mu..?

Attığı imzalar ortadadır.Zahmet olmazsa kendi partinizin yaptıklarını araştırınız.

Duygu'Seli~ 12-30-2008 19:46

Alıntı:

MilliSelamet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 486902)
ALLAH (cc) KORKUN !!!

Sizden başka herkes sustu tabi.. Bir tek Milli görüşlüler ses çıkardı..;)
Biz sustuk..Bence sizde Allah'tan biraz korkarak cevap verin..

aşk-ı ilahi 12-30-2008 19:49

Alıntı:

MilliSelamet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 486901)
Neden haksız duruma düşüyormuşuz o verilen cevaptır benim görüşümün aynısını yansıtmaz.
Bu arada ikinci ceap bazı arkadaşlarımız attı ama ben birinci mesajı attım.

neyse sen takıl kafana göre..

ama konu ...kavga boyutlarına ulaşmasın...kişiler üzerinden zararı hocama oluyor...kavgalar kişiselleşiyor ..bi zamandan sonra...

cevaplar yazıldı ...açıklamalar yapıldı...bırakalım arkadaşlar okusun...

bi forum tartışmasının bi parçası olmayacak kadar önemlidir HOCAM BENİM İÇİN..ve özellikle bu kan emici sülüklere yardım konusu beni inanılmaz üzdü...

ilahi adalete güveniriz...

Duygu'Seli~ 12-30-2008 19:49

Alıntı:

MilliSelamet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 486904)
Attığı imzalar ortadadır.Zahmet olmazsa kendi partinizin yaptıklarını araştırınız.

Bir dakika..!! Ortaya bir laf attınız.. Buyurun kanıtlayın.. Eğer sözünüzün arkasındaysanız tabi.. Attığı imzalar elbette ortada.. Ülke menfaatine ters düşecek ne için imza atmış.. Ben kendi partimin yaptıklarını gayet iyi biliyorum müsterih olun.. Ama siz bilmiyor olacaksınız ki iftira ediyorsunuz..Yada siz daha iyi biliyorsunuz(!) biz bilmiyoruz.. Eee o halde KANITLAYIN..!!

MilliSelamet 12-30-2008 19:49

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 486905)
Sizden başka herkes sustu tabi.. Bir tek Milli görüşlüler ses çıkardı..;)
Biz sustuk..Bence sizde Allah'tan biraz korkarak cevap verin..

Elh. korkuyoruz.
Sizde korkarak konu açın lütfen

Beylerbeyi 12-30-2008 19:52

Alıntı:

MilliSelamet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 486902)
ALLAH (cc) KORKUN !!!

Fesuphanallah. benim ilk sayfamdaki yorumumu oku erbakanı övdüğüm yazımı. sizi 100 cümlede övüp 1 cümlede eleştiriyorum karşılığında neyle karşılaşıyorum? Allah'tan çok korkuyorum hamd olsun. En az senin korktuğun kadar korkuyorum ama en az!

Duygu'Seli~ 12-30-2008 19:56

Alıntı:

MilliSelamet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 486911)
Elh. korkuyoruz.
Sizde korkarak konu açın lütfen

1.si konuyu açan ben değilim..
2.si açılan konu sadece bir gazetecenin köşe yazısından alıntı yapılmış,yorumların söylenmesi beklenmiş.. Burası siyasi ve özgür bir platform..Herkesin görüşünü merak etmiş arkadaşımız ve konuyu açmış.. Konuyu haklı çıkartacak,destek verecek hiç bir yorumdada bulunmamış.. Ve bizlerde aynı şekilde inanmadığımız yönünde yorumlarda bulunmuşuz..Bizi sanki yazara destek veriyormuşuz gibi,Erbakanı suçluyormuşuz gibi suçlar nitelikte yorum yapmanız kin ve öfkenizden olsa gerek.. Kin ve öfkeniz de yersiz..

3.sü Allah'tan korkan sözünün arkasında durur..
Destek vermediği kişi yada kişilere İFTİRA etmez..
Korktuğunuz çok belli maşAllah..;) Ortaya attığınız iftirayı bile kanıtlayamadığınızda bunu gösteriyor zaten..

MilliSelamet 12-30-2008 19:56

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 486910)
Bir dakika..!! Ortaya bir laf attınız.. Buyurun kanıtlayın.. Eğer sözünüzün arkasındaysanız tabi.. Attığı imzalar elbette ortada.. Ülke menfaatine düşecek ne için imza atmış.. Ben kendi partimin yaptıklarını gayet iyi biliyorum müsterih olun.. Ama siz bilmiyor olacaksınız ki iftira ediyorsunuz..Yada siz daha iyi biliyorsunuz(!) biz bilmiyoruz.. Eee o halde KANITLAYIN..!!

İsrail'in yararına atılan her imza bizim için vatana yararı yoktur.
Belki imzayı atarken iyi düşünür olabilirsiniz ama hep iyi düşündüğünüzden filistine yeterince yardımcı olamadık.

Geçen pazartesi günü olmert Türkiyeye geldi ne diye ?
Barışmış
Gitti 2 gün sonra katliam yaptı.
Siz ne diye İsraille diyologa giriyorsunuz imzalar atıyorsunuz.
Adam sizi dinlemiyor.Dinleseydi katliam yapmazdı....

Erdoğan’dan İsrail’e kıyak üstüne kıyak

İsrail’e 800 milyonluk ticari anlaşma imzalama, İsrail’den akıllı Anam füzelerini, gece uçuş sistemleri olan Litening sistemini, elektronik savaş dürbünlerini, casusluk ve saldırı pilotsuz uçakları satın alma müzakerelerini AKP kadroları sürdürdü.
İsrail’de yayınlanan Haaretz ve Urşalim Post gazeteleri 19 Nisan 2003 tarihli haberlerinde İsrail Hava Sanayi şirketinin Türk ordusunun 200 milyon dolarlık pilotsuz saldırı uçakları ihalesini kazandığını yazdılar. Bu anlaşma uyarınca İsrail 30 ila 40 casusluk uçağı, 12 adet yer istasyonlarını kapsayan komuta kontrol ağı Türk ordusuna satılıp devredilecek.

İsrail’in Ankara Başkonsolosu Amira Arnon’un 14 Eylül 2003 tarihli Milliyet gazetesine verdiği demeçte belirttiği gibi “İsrail Türkiye ilişkileri AKP döneminde geçmişe kıyasla daha da gelişmiş, AKP’nin iktidar olmasından dolayı ikili ilişkilerde hiçbir olumsuz durum yaşanmamıştır.”
Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında İsrail’i ziyaret eden Erdoğan “Terörle mücadele ve silah sanayi” alanlarında yeni anlaşmalar imzaladı.
Anlaşmalarla birlikte 700 milyon dolarlık tank modernizasyonu ihalesi İsrail’e verilirken, savaş uçaklarının modernizasyonu ile ilgili yeni anlaşmalar imzalandı. Yine bu ziyaret sırasında Akdeniz’in altından İsrail’e petrol, su ve elektrik hattı geçişi sağlayacak proje konusunda anlaşmaya varıldı
.

MOSSAD'IN TÜRKİYE TOPRAKLARINA ARANMADAN SERBESTÇE GİRİŞİNİ SAĞLAYAN ANLAŞMA

Erdoğan İsrail ziyareti sırasında Türkiye'ye gelen İsrail uçaklarının güvenliği için MOSSAD ajanalrının , üstleri aranmadan, diledikleri silahla türkiyeye girip çıkabileceğini kabul eden protokolu göğsünü gere gere imzalıyor. Peki MOSSAD aranmadan silahlı olarak Türkiye sınırlarını geçtikten sonra. Neler yapıyor ? O silahları burada kullanıyor mu meçhul. AKP li milletvekileri Filistin'e giderken İsrailli "ÇAVUŞ" üstlerini arıyor. Ve israil iç işleri müsade ediyor. Ama Erdoğan bırak milletvekillerini MOSSAD ajanlarının üst araması yapılmadan Türkiye ye girip dolaşmasını kabul eden protoklu imzalıyor

All times are GMT +3. The time now is 08:34.