Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   ADD; Bayan Gül'ün örtünme şekli islama aykırı -dinle (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=5093)

Sweet_Cat 08-21-2007 18:21

ADD; Bayan Gül'ün örtünme şekli islama aykırı -dinle

siz nie bi abd nin lafı icin bırbırınızı yıyosunuzki bunu neden kendı ıcımızde tartısıoruzkii adamla bunu bırak neler neler yapıorlar islama karsı bu neki ben sasırmadım ve sinirlenmedim ne bekliyeblirim ve ne diebilirimki nie tartısıp kndımı yoriim bole salakca bi sey ıcın=)

AkSa- 34 08-21-2007 20:29

karılarını, kızlarını, istedikleri gibi soyunmaları orda burda gezmeleri,zinayı, açıklıgı savunmaları sizce islama aykırı degilmi?ya bırakın artık inancı geregi, giydiği kıyafete,başörtüsüne şekil vermeye!her haltı karıştırma hakkına sahipsiniz.ancak bu ülkede müslüman kardeşlerimin örtüsüne salyalarınızı akıtma hakkına sahip degilsiniz.her kim olursanız olunuz fark etmez. >:( >:( >:( >:(

çilik 08-22-2007 22:02

Alıntı:

AkSa- 34 Nickli Üyeden Alıntı
karılarını, kızlarını, istedikleri gibi soyunmaları orda burda gezmeleri,zinayı, açıklıgı savunmaları sizce islama aykırı degilmi?ya bırakın artık inancı geregi, giydiği kıyafete,başörtüsüne şekil vermeye!her haltı karıştırma hakkına sahipsiniz.ancak bu ülkede müslüman kardeşlerimin örtüsüne salyalarınızı akıtma hakkına sahip degilsiniz.her kim olursanız olunuz fark etmez. >:( >:( >:( >:(

katılıyorum....

ahmet ata 10-10-2007 14:28

Hayrunnisa Gül'ün örtünme şeklinin İslam'da olmadığını iddia eden Gürel, 'Allah insanların giyim kuşamlarıyla uğraşmaz' dedi

peki senin dediğin gibi olsun, koskoca ALLAH uğraşmıyorsa şayet, ulan utanmazlar ALLAH ın uğraşmadığıyla siz niye uğraşıyorsunuz....

akzeinebu 10-10-2007 14:31

onlar hep konuşurr bilgi sahibi olmadan hep fikir sahibi oluyorlar Allah akıl fikir versim hepimizden islamcı kesildiler >:(

Feride 10-10-2007 15:02

Alıntı:

ammar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

EvReM Nickli Üyeden Alıntı
ßen kimsenn örtüsüne ßu zamana kadar karı$madm..ama ßurda yorum yapmadan qecemiyjm...lütfen madem ßaşımısı örtüyors qerektiqi qißi örteLim oLmas mı??ßi bayanın sacının topus yapması kadar qünah ßi durum daha yhok...peyqamßer efendimiz(sav) öle yapanları lanetlemi$tr...modern kapaLıLık die ßi$iy yok isLamda ßen qörmedm duymadm...sadeje temis qiyininis yırtık qiyinmeyinis dioo Lütfen dinin emirLerini saptırmayaLım...

acaba bu kadar günahları gerçekten takıyomusunuz.........ya ayıp değilmi lidrinizin eş için bu yorumları yapıyosunuz....we sizi knıyorum

ya kardeşim siz niye bukadar sinirleniyorsunuz. hayrunnisa hanıma kim hakaret ediyor. evrem arkadaşımıza katılıyorum. herkesin bir yaşam tarzı vardır..herkes dört dörtlük islamı yaşıyormu sanki. evrem adlı arkadaş var olan bir gerçekten bahsetmiş. ama hayrunnisa hanım açık olsa biz saygı duymayacakmıyız. kapalı olması gayet tabiki bizim hoşumuza gidiyor. ama bu tam islamın örtünme şeklidir demek de zorunda değiliz heralde..
bu arada add başkanına tabiki katılmak mümkün değil. o apayrı bir saçmalık söyledikleri..

vuslat_19 10-10-2007 16:16

artık bu sözleri kesinlikle kale almıyorum çünkü bunların saçmalıkları hiç bitmiycek gibi görünüyo
anlayamadığım tek şey 1 metre kumaştan neden bu kadar korkuyolar biz o türbanların altında bomba taşımıyoruzki >:(

Shoze 10-10-2007 16:19

Alıntı:

vuslat_19 Nickli Üyeden Alıntı
artık bu sözleri kesinlikle kale almıyorum çünkü bunların saçmalıkları hiç bitmiycek gibi görünüyo
anlayamadığım tek şey 1 metre kumaştan neden bu kadar korkuyolar biz o türbanların altında bomba taşımıyoruzki >:(

zaten işimize gelmeyenleri kaale almıyoruz :)

Feride 10-10-2007 16:21

Alıntı:

Shoze Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

vuslat_19 Nickli Üyeden Alıntı

zaten işimize gelmeyenleri kaale almıyoruz :)

nasıl yani ne yapalım. ciddiye alınacak bir tarafımı var ki alınsın ?

Shoze 10-10-2007 16:22

kardeşim, normal de bir kadının örtünme şekli;

örtünün omuzları kapatmasıdır.
anlatabildim i?

erdoğanın hanımı'nın veya gülün hanımı nın örtüsüyle kıyaslarsan....

All times are GMT +3. The time now is 11:10.