![]() |
2002'den beri muhalefetin malum medyanın yaratıklığından ve Erdoğan'ın samimi hizmetler peşinde koşturmasından geliyor. İnşaallah bu çizgisini hep korur AK Parti.
|
ailemde özellikle abimden geliyor... ben görüş dinledikçe okudukça kendimi geliştirmeye çalışyorum en dogrusunu bulamaya çalışıyorum... buldum da... umarım ak parti bu çizgisinden hiç kaymaz
|
ailem...çok şükürki doğru yoldayız..:)
|
bzde herkz ak parti taraftarı ama ben kendi doğruLarımı ak paride buLdğm için ak partiLiym :)
|
Alıntı:
|
Ailem ve kendimin doğruyu bulması :)
Ama babamın ne yapacağı belli olmaz Ak parti diye gider saadete atar gelir saadete gider Ak partiye atar gelir :D:D |
ailem ve okulda sırf muhalefet propagandası yapmadığım gerekcesiyle karsılastıklarım da doğru yolu bulmamı sağladı..
|
Hayır Ben Kendi Doğrularımı Bulurum,
tam bu sekil olmasada buna benzer birsey iste |
Kendi görüşüm, okuyarak yaşayarak görerek edindiğim tüm birikimler ; bir görüş sahibi olmama vesile oldu... aileninde etkisi var tabi,özellikle babamın... ama artık o etki pek zayıfladı üzerimde; babamla aynı görüşte değilim . ;1
|
60 lı yılların sonu, 70li yılların başına doğru Erbakan hocam vardı... onun güzel çalışmaları, ona yapılan her türlü iftira, saldırı benim siyasi görüşümü yönlendirdi.
|
All times are GMT +3. The time now is 17:51. |