![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sözle uslanmayanın hakı kötektir,der büyüklerimiz.Başbakanımız eline sopayı alıpta peşlerine vermesede,daha beterini yaptı..!Sözde Tayyip deyip duranların kör gözleri açıldı mı acaba bu olaydan sonra?Kemal Kılçdaroğlu Deniz feneri davasına müdahil olmak için Almanyaya gittiği anı düşünün,nasıl kovuldular..!Birde Tayyip Erdoğan'ın Dünya'yı dize getirişini.Bunları taraflı olduğumuz için söylemiyoruz;Şanlı Türk tarihimizin yeniden canlanmasına tanıklık ettiğimiz için söylüyoruz.
|
Alıntı:
|
Ne mutlu Türküm diyene! Türk oldugum icin bir kez daha gurur duydum kendimle milletimle vatanimla basbakanimla!
Tayyip Baba büyüksün! Ona yakisir bir tavirla terk etti orayi! Yapilmasi gereken en dogru davranisti! Dik duracagiz ama diklenmeyecegiz! Ak genclik seninle gurur duyuyor! |
Başbakanımız nasıl hareket edeceğini neyi nasıl yapacağını öylesi iyi biliyorki olması gerekeni yaptı ve bizi Gururlandırdı kör olanlar yine görmeyecektir görmek istemeyecektir bunu onun da bilincindeyiz herkese ve her şeye rağmen dimdik duruşumuzu sergileyen Başbakanımıza sonsuz teşekkürler.....
Türkiye Filistin in yanında Ak gençlik sizinle gurur duyuyor Başbakanım..... İyi ki varsınız |
Alıntı:
Rezil olanların iptal etmesi gerekmez mi anlaşmaları ?.. Peşimizden koşuyorlar... İsrail'e KOCA olduğumuzu kabul ediyorsanız... Sorun yok demektir.. Daha ilersi 'karının ezikliğinden kocayı bocalamak' olur/ olacaktır.. |
Alıntı:
. . . . . . |
Başbakan'a karşı eski sempatim yerine geldi vallahi..Türkiye'ye senin gibi bir lider gelemeyecektir bence..kendimide hesaba katıyorum,RTE gibi Lider YOK.. :)
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 20:17. |