Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   FLAŞ-Erdoğan, Davos'u terk etti - İZLE (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=53819)

muhammed.ikb 01-30-2009 11:26

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500592)
Sabah muhalefetten bir abim beni tebrik etti gece 03.00'e kadar izledim ve sabah haberlerinde tekrar izledim Başbakanı çok duygulandım.İşte Osmanlı geliyor dedim! diyor bana sabah sabah.Bu sözleri o abimdne duymak beni çok mutlu etti. :)

Başbakanım seninle ne kadar guru duysak azdır...Bizler iyi ki sizin izindeyiz.Rabbim sizi korusun dularımızdasınız her daim.Bu memleket sizin sayenizde düzelecek.

güzel...ortam biraz sakinleşince her şeyin olduğu gibi süreceğini göreceksin..yetmez bu tepkiler...daha sert yaptırımlar uygulamak lazım...

bilgi müdavimi 01-30-2009 12:29

Alıntı:

muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500493)
acayip sayın başbakan gün geçtikçe haşir neşir olduğu avrupalılardan uzaklaşıyor..çok güzel bu..ama keşke baştan katılmasaydı...şimdi önümüzde bazı sorular olacak..bu gelişme yabancı yatırımı engelleyecek mi??ikincisi de sayın başbakan yavaş yavaş eski çizgisine mi dönüyor??konuşmayı dinledim orda sayın başbakanın aleyhinde kullanılacak bir laf var..özellikle yurt içinde yaşanan olaylardan dolayı...

bakalım mevlam ne eyler, ne eylerse güzel eyler..

Avrupaya iş alanı için girmek istiyor.Kendi için değil.Bu panel başbakanı tahrik edip yanlış bir hareket veya o anlık siniriyle hakaret etmesini beklemişlerdir.Fakat başarılı olamamışlardır.Başbakanı seviyorum.Başbakanın izindeyim.

ishakyilmaz 01-30-2009 12:41

Sözle uslanmayanın hakı kötektir,der büyüklerimiz.Başbakanımız eline sopayı alıpta peşlerine vermesede,daha beterini yaptı..!Sözde Tayyip deyip duranların kör gözleri açıldı mı acaba bu olaydan sonra?Kemal Kılçdaroğlu Deniz feneri davasına müdahil olmak için Almanyaya gittiği anı düşünün,nasıl kovuldular..!Birde Tayyip Erdoğan'ın Dünya'yı dize getirişini.Bunları taraflı olduğumuz için söylemiyoruz;Şanlı Türk tarihimizin yeniden canlanmasına tanıklık ettiğimiz için söylüyoruz.

Üç mevsim 01-30-2009 12:46

Alıntı:

muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500596)
güzel...ortam biraz sakinleşince her şeyin olduğu gibi süreceğini göreceksin..yetmez bu tepkiler...daha sert yaptırımlar uygulamak lazım...

Bir İsrail Cumhurbaşkanın'na Dünya Önünde Böyle Posta Koyan Çok Başbakan görmüştük zaten değil mi?.. Bu muazzam vaka karşısında, Dünya Halkları Başbakan'ı kutlarken, kendi halkından birinin sözleri böyle mi olmalı.. Dünya'da, böyle Dünya huzurunda İsrail'e bu tokadı patlatabilmiş başka bir lider görebiliyor musun? Sizi bilmiyorum ama Tayyip Erdoğan'a kadar kimse göremiyordu. Etrafa olumsuz hava dağıtmayı, karbonmonoksit yaymayı bırakın... Bu durumda çok bilgili, çok adaletli değil çok akklı evvel ve nankörane bir tutum takındığınız kanaati hasıl oluyor.

61Lee 01-30-2009 14:04

Ne mutlu Türküm diyene! Türk oldugum icin bir kez daha gurur duydum kendimle milletimle vatanimla basbakanimla!

Tayyip Baba büyüksün!

Ona yakisir bir tavirla terk etti orayi! Yapilmasi gereken en dogru davranisti!

Dik duracagiz ama diklenmeyecegiz!

Ak genclik seninle gurur duyuyor!

siyah gül 07 01-30-2009 14:43

Başbakanımız nasıl hareket edeceğini neyi nasıl yapacağını öylesi iyi biliyorki olması gerekeni yaptı ve bizi Gururlandırdı kör olanlar yine görmeyecektir görmek istemeyecektir bunu onun da bilincindeyiz herkese ve her şeye rağmen dimdik duruşumuzu sergileyen Başbakanımıza sonsuz teşekkürler.....

Türkiye Filistin in yanında

Ak gençlik sizinle gurur duyuyor Başbakanım.....

İyi ki varsınız

FarukARSLAN. 01-30-2009 14:48

Alıntı:

muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500587)
karı boşamak devlet başkanlarını rezil ettikten sonra anlaşmaları olduğu gibi koruma değildir...bu tepki karı boşamak değildi...sadece karıyı uyarmaydı ...;1;1;1

Rezil olanların iptal etmesi gerekmez mi anlaşmaları ?..

Peşimizden koşuyorlar... İsrail'e KOCA olduğumuzu kabul ediyorsanız...
Sorun yok demektir..
Daha ilersi 'karının ezikliğinden kocayı bocalamak' olur/ olacaktır..

FarukARSLAN. 01-30-2009 14:51

Alıntı:

Ak_Kelebek Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500592)
İşte Osmanlı geliyor dedim! diyor bana sabah sabah.

. . . . . .

politikaci 01-30-2009 14:54

Başbakan'a karşı eski sempatim yerine geldi vallahi..Türkiye'ye senin gibi bir lider gelemeyecektir bence..kendimide hesaba katıyorum,RTE gibi Lider YOK.. :)

Üç mevsim 01-30-2009 15:21

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 500669)
Başbakan'a karşı eski sempatim yerine geldi vallahi..Türkiye'ye senin gibi bir lider gelemeyecektir bence..kendimide hesaba katıyorum,RTE gibi Lider YOK.. :)

O kadar emin konuşma gün gelir sen de ABD Başkanını tokatlarsın poli :evet:

All times are GMT +3. The time now is 20:17.