Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Galatasaray (GS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=160)
-   -   Tamam mı, devam mı ? Sivas'ın Fendi Galatasarayı Eledi. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=54443)

ishakyilmaz 02-03-2009 17:32

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503720)

Dikkatinizi çekerim İshak kardeşim ağlamak bizim değil siz fb'lilerin işi yok o hakemi vermeyin maçlarımıza yok bu hakemi vermeyin yayıncı kuruluş kabloları kesmek futbolcularınızı dövmek falan filan taraftarı susturmak stada almamak :w:

Herkes kendinden sorumludur.Ben eylem ve söylemlerimde kendimden sorumluyum.Başkalarını pek bilmem.Ağlamak meselesini yani sızlamayı siz açtınız eksiklikler,golcülerimiz v.s.Benim fb ile ilgili bir sızlamam olmadı.Altta şapka çıkaran üyemiz sizde bilmeden şapka çıkarmayın;;)

Necip Fazıl 02-03-2009 17:33

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503735)
Mehmet Yıldız kırmızı kartla oyun dışı .....

bende hakem ne zaman gs forması giyecek diyordum... ;;) ;D

Gölge 02-03-2009 17:35

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503737)
Herkes kendinden sorumludur.Ben eylem ve söylemlerimde kendimden sorumluyum.Başkalarını pek bilmem.Ağlamak meselesini yani sızlamayı siz açtınız eksiklikler,golcülerimiz v.s.Benim fb ile ilgili bir sızlamam olmadı.Altta şapka çıkaran üyemiz sizde bilmeden şapka çıkarmayın;;)

Takımda eksiklerin olduğunu söylemenin neresi ağlamak bunu anlamadım ki ben ishak kardeşim ağzınız iyi laf yapıyor ama her durumda da kendinizi haklı çıkaramazsınız bunu unutmayın iki iki daha dört eder forumu takip edin en çok ağlayan fb'lilerdir .....;;)

Gölge 02-03-2009 17:36

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503739)
bende hakem ne zaman gs forması giyecek diyordum... ;;) ;D

Haklısın hakem geçende sivasspor forması giymişti ;;) ;D

Necip Fazıl 02-03-2009 17:37

UZATMALARDA DA GOL OLMADI PENALTILARA GİDİLİYOR...

ishakyilmaz 02-03-2009 17:38

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503741)

Takımda eksiklerin olduğunu söylemenin neresi ağlamak bunu anlamadım ki ben ishak kardeşim ağzınız iyi laf yapıyor ama her durumda da kendinizi haklı çıkaramazsınız bunu unutmayın iki iki daha dört eder forumu takip edin en çok ağlayan fb'lilerdir .....;;)

Güzel kardeşim ben herkes kendinden sorumludur diyorum sen kalkmış bana şark-garb emaresi yapıyorsun.Ağızımız iyi laf yapıyor derken birazda düşünüp öyle konuşalım.Bir maç sohbeti bu,fanatik bir taraftar değilim fazlada sevmem.;;)

*AZRA* 02-03-2009 17:38

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503737)

ama kimse ağlamadıki yani gslı yani :w:niye çıkarmıycakmışım yaa güzel söze herzaman şapka çıkarılır :saygılar::ayutandım:

Gölge 02-03-2009 17:39

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503746)
UZATMALARDA DA GOL OLMADI PENALTILARA GİDİLİYOR...

Maçın en heyacanlı bölümleri başlıyor ;D

islam 02-03-2009 17:41

Arda penaltıyı kaçırdı :@

Gölge 02-03-2009 17:41

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 503748)
Güzel kardeşim ben herkes kendinden sorumludur diyorum sen kalkmış bana şark-garb emaresi yapıyorsun.Ağızımız iyi laf yapıyor derken birazda düşünüp öyle konuşalım.Bir maç sohbeti bu,fanatik bir taraftar değilim fazlada sevmem.;;)

Belli oluyor çok güzel ikili oynuyorsun ;;)

All times are GMT +3. The time now is 02:23.