![]() |
Alıntı:
Allah razı olsun.. Çok teşekkür ettim.. |
Gökmen abi saol:)
|
En Aktif Üye: Ak_Kelebek , ishakyilmaz, ümmü_seleme
En Yardımsever Üye: Ak_Kelebek , ishakyilmaz, KaraEsref En Ciddi Üye: ishakyilmaz , AbdullahKAÇ En Çok Rastladığınız Üye: FarukARSLAN, En Fanatik Üye: Politikacı, En Tatlı Başbelası üye: bilgi müdavimi En Geveze Üye: Futuvvet, meçul, Gökmen En Karizmatik Üye: mehmetakif24, Şeyh Şamil En Kibar Üye: M-U-R-A-T, En Komik Üye: Duyguseli, Gölge En Daimi Üye: çilik, bilgi müdavimi En Paylaşımcı Üye: siyah gül 07, ishakyılmaz, En Sevimli Üye: duyguseli En Heyecanlı üye: bilgi müdavimi En Sabırlı Üye: İslam & Aşk-ı İlahi & Ümmü_selemem En Sakin Üye: Gönülden, AyIşığı En iyi İmza: ebu ubeyde , En iyi Kullanıcı Adı: cartman, İslam, Şeyh Şamil En Efendi Üye: MüCAHİD , En Bilimsel üye: Katil En Tekrarcı üye: özgün genç En Milliyetçi üye: Feyza, ALPEREN4425, En Özgürlükçü üye: M-U-R-A-T, Mehmermert En Aykırı üye: Antik En iyi Yorum yapan Üye: mehmetakif24, Katil, aşk-ı ilahi En Kendine güvenen Üye: ümmü_seleme, En Anlaşılamaz üye: milletinadami, Meçhul, DolunAy.Kadim En Anlaşılır üye: SavunanAdam, Kasım, En Yeteneğini yansıtan üye: classmetincan, Bayonet, Siyahgül, Mehmetmert ( Beyendiğim Dj'ler...) |
Alıntı:
İslâm enlerinde yer almak güzel, teşekkürler kardeşim... :saygılar: |
teşekkür ederiz islam beyy...
|
Alıntı:
Çok teşekkür ettim.. Daha nice rastlaşmalara.. (: |
Alıntı:
ama 3 müz bi arada çok hoş olmuş... sağolasın kardeşim benim... |
Enlerinde banada yer verdiğin için çok saol İslam:)
|
Forma girdiğim zamanki izlenimler kızmaca darılmaca yok:utandım:
En Aktif Üye:ishak yılmaz,ümit ak:güzel: En Yardımsever Üye: yeşil nickler :saygılar: En Ciddi Üye:Abdullah kaç :evet: En Çok Rastladığınız Üye:ishak yılmaz :) En Fanatik Üye:ak partili üyeler:yehoo: En Tatlı Başbelası üye: :hmm En Geveze Üye: :hmm En Karizmatik Üye: ??? En Kibar Üye:ak kelebek:karizmatik: En Komik Üye:meçhul,ömer faruk:evet: En Daimi Üye:adminler :güzel: En Paylaşımcı Üye: ishak yılmaz,ümit ak:evet: En Sevimli Üye: ay ışığı:karizmatik: En Sinirli Üye: dolunay kadim,hipermuhafazakar:ağla: En Heyecanlı üye:**betülnur**:cool: En Sabırlı Üye:yöneticiler:çiçek: En Sakin Üye:gölge:evet: En iyi İmza: duygu seli:güzel: En iyi Kullanıcı Adı:duygu seli:evet: En Efendi Üye:dolunay kadim:evet: En Muhalefet üye:milli görüşeri;1 En Bilimsel üye: ??? En Tekrarcı üye:ali boran ;1 En Milliyetçi üye: ??? En Özgürlükçü üye: ??? En Aykırı üye:antika:evet: En iyi Yorum yapan Üye: Faruk aslan,ishak yılmaz :güzel: En Kendine güvenen Üye: ??? En Anlaşılamaz üye:antika,chp liler:@ En Anlaşılır üye: ??? En Yeteneğini yansıtan üye:dolunay kadim :evet: |
Alıntı:
Umarım öyleyimdir ya da hep sakin olurum inşaAllah buralarda sağol varol sende aramıza İYİ Kİ VARSIN ! dediklerimdensin + :gül: |
All times are GMT +3. The time now is 19:49. |