Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=132)
-   -   Gençlik Kolları Ne Yapar? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=5583)

mehmetal 02-11-2008 23:39

Gençlik Kolları Ne Yapar?

Alıntı:

akgenc81 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar ALLAH ın izniyle bende bugun üye oldum genclik kollarına genclik kolları baskanı bu pazar secilecekmiş genel merkezden atama yoluyla geliyormus bana sende oy kullanabilrsin dediler ben kimseyi tanımıyorum ne yapmalıyım bundan sonra beni nasıl bir sürec bekliyor yardımcı olursanız sevinirim..

atama yoluyla gelıyorsa senın oykullanmana ne gerek var ben onu anlayamadım :S

akgenc81 02-12-2008 00:35

kardeş bende anlamadım bana dediği şey aynen soyluyorum ''genclik kolları baskanı genel merkezden atama yoluyla geliyor pazar gunu onun secimi var secime sende oy kullan orda tanısırsınız'' o kadar

mehmetal 02-12-2008 18:24

kesın bır yanlış bılgılendırme veya yanlış anlaşılma var ???

abidin44 03-25-2008 20:30

bayrak asar :D

akgenclik56 03-26-2008 13:42

Alıntı:

Av. Hakan TÜTÜNCÜ

AK PARTİ Genel Merkez
Gençlik Kolları Başkanı

"Bu ülkenin gençleri olarak ülkemizin geleceği ve milletimizin yarınları bizi yakından ilgilendirmektedir.

Bilindiği gibi toplumların sosyal ve siyasal yaşamlarında gençler çok önemli bir yere sahip olagelmişlerdir. Tarihi süreç dikkatle incelendiğinde görülecektir ki yenilik hareketlerinin başını çekenler çoğu kez gençler ve genç düşünebilen zihinler olmuşlardır.

Bizim binlerce yıllık medeniyet tarihimizde de gençlerin ne kadar büyük başarıların mimarı olduklarına ilişkin çarpıcı örnekler vardır; başarı örnekleri vardır.

Sürekli bir değişim ve dönüşüm arzusunda olan ülkemizde öteden beri gençler önemli roller üstlenmişlerdir.

Bizler, bu günün gençleri olarak geleceğin emanetçileri olduğumuzu biliyoruz. Biliyoruz ki; ülkemizin yarınları bizim ellerimizde şekillenecek.

Bu bilinçle milletimizin geleceğine dair sorumluluklarımızın idraki geleceğe yürümeliyiz.

Bu yürüyüşümüzde bilgimiz, kültürümüz ve binlerce yıllık tarihimizin imbiğinden geçirerek geliştirdiğimiz medeniyet algılamamız yolumuzu aydınlatan en önemli araçlar olacaktır.

İdeolojik saplantılara asla takılmadan, bilimin evrensel diliyle analiz ettiğimiz geçmişimiz, geleceğimize ışık tutacaktır.

AK PARTi gençliği olarak yürüdüğümüz yolda bu metodları kullanarak kendimizi ülkemizin yarınlarına hazırlama azmi ve çabası içindeyiz.

Şükürler olsun ki Gençlik Teşkilatımız kurulduğu günden bu yana attığımız her adımın temelindeki maksat buna yönelik olmuştur.

AK PARTi İktidarıyla birlikte demokrasi, insan hakları ve özgürlükler başta olmak üzere her alanda devrim niteliği taşıyan değişimleri yaşıyoruz. Bu değişimler daha güzel bir Türkiye idealine ulaşmamızı sonuçlayacak.

Geleceğin emanetçileri olarak biz de bu ideale omuz vereceğiz.

Her yeni günü taze bir başlangıç kabul ederek yolcuğumuza devam ediyoruz.

Şanlı ecdadımızın emaneti olan cennet vatanımızın yarınları için sorumluluk duygusuna sahip her arkadaşımız inanıyoruz ki gücümüze güç katacaktır.

Gençlik Kolları olarak daha güzel bir Türkiye arzusu içinde olan bütün arkadaşlarımızı bu onurlu yolculuğumuza davet ediyoruz.

Yolumuz açık olsun.

HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN!..."
katılıyorum.iyiki gençlik kolları var.sevgi , saygı aradığın herşey var. önemli olanda dürüstlük, fazlası ile var.hiç zaman kaybetmeden üye olun sizin gibi gençlere ihtiyacı var devletimizin.Başarılar şimdiden

akgenclik56 03-26-2008 13:52

Alıntı:

bayrak asar
Yeri geldiği zaman bayrakta asar ,paşada olur .her rahatın bir zorluğuda olması gerek.faaliyet göstermeden caba hacamadan rahat oturmak olmaz.yaşım 29 parti adına yapılacak her türlü işe hazırım.bişeyi karşılıksız yapacaksınki.istediğin düşündüğün işe daha rahat ulaşırsın.
(yanlış bişey yazdıysam af ola ) Sevgi ve Saygılarımla
DURMAK YOK YOLA DEVAM.
TEK TÜRKİYE TEK VATAN VE TEK BAYRAK BAŞKADA YOKK..........

Sukut-u Hayal 04-15-2008 17:28

...

akgenclik56 04-20-2008 03:59

Alıntı:

Yaa arkadaslar benim yasim tutmuyor.
Ama asil sorun benim yurtdisinda yasamam.
Medya sagolsun akpartiyi surekli radikal olarak gosteriyor.
Burda herkese(ogretmenlere, arkadaslara vs.) anlatiyorum Akpartini faydalarini..
Ama yetmiyor...Akpartiye cok sey borcluyuz. Biz, gurbetciler Basbakanimiz sayesinde basimiz dik yuruyoruz..
Akpartiye burda ne gibi hizmetler yapabilirim??
Cevaplarinizi bekliyorum
yapılan ve yapılacak olan tüm icraatları anlat yeterli kılacaktır:)herşey gözle görünüyor zaten sadece hesaplarına gelmedeği için farklı yorumlanıyor.sizin gibi gençlere yurtdışında ihtiyacımız var.geleceğin teminatı siz gençlersiniz.

gülsima 04-20-2008 04:06

bende bugün gençlik kollarına üye oldum salı günü öğrenicem ne yapmam gerektiğini ;D

akgenclik56 04-20-2008 04:45

Hayırlı olsun.başarılar

All times are GMT +3. The time now is 21:38.