![]() |
LEMAN DERGİSİNİ PROTESTO EDİYORUM...
yaw sadece bu dava degılkı adamların butun karıkaturlerı bı acayıp..sevıyesızz..elıme aldıgımda yuzum kızarıo bea :-[
|
bu tarz dergiler türkiyede ahlak bozmak için kurulmuş tuzaklardır alıp bakmaya bile gerek yok!
|
yaptıkları terbiyesizlikten başka birşey değil...medeni diye geçinip bizler gibi yaşayan insanlara yobaz diyolar bilmem artık yobazlık hangisi...evet arkadaşlar proresto edelim....demokrasi insanların özeline hakaretse bu demokrasiyi birazda biz keyfimize göre kullanalımda aldırmayalım bu dergiyi...
|
Alıntı:
ne diyorum ben neyse dersini alması gerek cünkü mmizahtan ötürü bişi ahlaka sığmaz hadi Abdullah bey kuyrunuza basıyo da eşi sana ne yaptı dürzü.. |
leman dergisinin,hayrunisa güle yaptığı terbiyesizliği
Alıntı:
ARKADASIM BENIMDE ICIM BURKULUYOR. LUTFEN BU LINKI KALDIR BURDAN. LUTFEN KALDIR. GORMEK ISTEMIYORUM. VE BU OLAYDAN SONRA BUNU YAPANLARLAR AYNI HAVAYI SOLUDUGUM ICIN INSANLIGIMDAN UTANDIM. |
hayrunnisa hanımın başörtüsüne yapılan bu alay,tavır, benim başörtüme de yapılmıştır..
Rabbim bu yaptıklarının hepsini bir bir ödetsin.. |
HADLERİNİ AŞMADAN NE HALT YİYİYORLARSA YESİNLER... >:(
|
yapılan terbiyesizliğin resmini gördüm ve binlerce kez protesto ediyorum >:(
|
ben de protesto ediorum..terbiyesizlik yapmışlar..bence bu fikir özgürlüğünün biraz daha ilerisinde bi şey..yasal hak aranmalı..
|
protesto ediyorum dergide aşırı terbiyesizlik var terbiyesizlerin dergisi
|
All times are GMT +3. The time now is 07:47. |