Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   Türk alfabesine X, W ve Q eklensin (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=57057)

aşk-ı ilahi 02-20-2009 19:48

Alıntı:

CAN AK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 515752)
boş ver kardeşim türkiye cumhuriyetine türklüğümüze dil uzatanlar teröristir başka ne olacak madalyamı takacağız.bölücülük yaparlar sonra ırkçı oluruz sor bakalım bu ülkede insanları ırkçılıkla suçlayan başkası varmı. tüm kürtleri kastetmiyorum beni kendini bilmez kürtlerden başka bu ülkede ırkçılıkla suçlayan olmadı çünki hepimizin ortak noktası TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ benimsdeğimiz için ve benimsedikleri için.

yeter ya..
tam tersini yapalım..
sizce kürtler ırkçımı..
el cevap:evet..
bu durumda nasıl siz kürtlere ırkçı derseniz...aynı cevabı duymadan gocunmamalısınız..

.....ve ben kendi adıma..asla bir insanın milliyetini bu kadar aşağılama hakkını kendimde bulmuyorum..ben kürdüm..türk vatandaşıyım..ülkemi seviyorum.bu bana yetiyo..çevremdekinin ırkı beni bağlamaz..insan mı ...bitti!!
ama maaşaalah siz 2 kendini bilmez ukala...pek bi saydınız..acıdım valla zavallılık bu resmen..paronoya olmuşsunuz...size bir şey denmeden bile hakaret diyebiliyosunuz..

ENES_CAN_AK 02-20-2009 19:58

daha yazmayacam yoksa sizinle konuştukça edebimiz ahlakımı zayıflatacam.hala konuşuyorlar
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR.

muhafazakargenc 02-20-2009 19:58

İnsanların kardeşliği mukadestir. Bu bayrak bu güneş bu ata hepimizin. Ama ülkemizin her türlü değerine sahip çıkmakda görevimiz. Lütfen konu kilitlensin. Çünkü bir dtp tüm Türkiye'de bölücülük yaptığı gibi adının geçtiği her yerde insanları ayrıştırıyor. Türkiye Türklerindir. Türküm diyenlerindir. Bu vatanın canından çok sevenlerindir. Türküm diyen herkes Türk'tür. Ulu önder Atatürk böyle demiştir. Bu rası anadoludur. Burad ırkçılık işlemez. Bu topraklara ırkçılık ekemessiniz. Ekmek isteyene cevabı bu halkın vereceğini kimse unutmasın.

aşk-ı ilahi 02-20-2009 20:06

valla bu oaly şaka gibi ..
biri çıksın şaka desin.
yaw ırkçılık yapan kim...ben kürdüm demek ırkçılıkmı?
anladığınız bumu.
her kürde terörist deme hakkını kim size veriyor.
asla terörü savunamam..dinim el vermez.
ırkçı olamam ..imanım izin vermez.
ama ÜLKEMİ SEVİYORUM...
bu vatan...bu vatan için savaşanların...
bu vatanı satmayıp..bu vatan için fedakarlık yapanlarındır.
türkiye cumhuriyeti..içindeki etnik kökenlerle bir bütündür..
ne kadar türkünse...o kadar kürdün...çerkezin..abazanın..lazındır..
eğer bu ayrıma grilirse işin içinden çıkılmaz..
bence artık bırakın hakaret vari düşünmeyi..
evet karşınızda terörist söylemli biri bulunsa amenna..!!
bu forumda bir kürt olarak bir kaç konuda ben bile birilerini bu söylemle itham etmiştim..daha önceden..(kürt bi kardeşim)
ama bu konuda tamamen gözünüz kapalı..
ilk aşta can gözünüzü açın..
eminm gönül gözünüz açılır sonradan

muhafazakargenc 02-20-2009 20:07

İkincisi kimse Toplumun saygı duyduğu milli manevi şahsiyetlere olaylara hakaret tarzı konuşma yapmaması için sizleri üzülerek uyarıyorum. Çünkü Bulunduğunuz site muhafazakar bir sitedir. Muhafazakarlık düne sahip çıkmaktır. Varolana sahip çıkmaktır. Kürt'ü Türk'ü kardeş görmektir. Sevemek sevilmektir. Kimimiz alevi kimimiz sünni fakat hepimiz Türkiyeliyiz. Bizi birleştirenler aşkına Allah .cc. konuyu burada kapatalım kimse cevasp yazmasın. Lütfen kimse ayrıştırılmasın...

ENES_CAN_AK 02-20-2009 20:15

Alıntı:

aşk-ı ilahi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 515782)
valla bu oaly şaka gibi ..
biri çıksın şaka desin.
yaw ırkçılık yapan kim...ben kürdüm demek ırkçılıkmı?
anladığınız bumu.
her kürde terörist deme hakkını kim size veriyor.
asla terörü savunamam..dinim el vermez.
ırkçı olamam ..imanım izin vermez.
ama ÜLKEMİ SEVİYORUM...
bu vatan...bu vatan için savaşanların...
bu vatanı satmayıp..bu vatan için fedakarlık yapanlarındır.
türkiye cumhuriyeti..içindeki etnik kökenlerle bir bütündür..
ne kadar türkünse...o kadar kürdün...çerkezin..abazanın..lazındır..
eğer bu ayrıma grilirse işin içinden çıkılmaz..
bence artık bırakın hakaret vari düşünmeyi..
evet karşınızda terörist söylemli biri bulunsa amenna..!!
bu forumda bir kürt olarak bir kaç konuda ben bile birilerini bu söylemle itham etmiştim..daha önceden..(kürt bi kardeşim)
ama bu konuda tamamen gözünüz kapalı..
ilk aşta can gözünüzü açın..
eminm gönül gözünüz açılır sonradan

ben hiçbir zaman tüm kürtlere yönelik bir itamda bulunmadım.
bende lazım diye ayrımcılık yapmadım yapmamda.
türklüğümüze dil uzatanlarada her zaman cevap veririm adam çıkacak türklüğe türkiyeye atatürke ve sayre bu ülkenin mabetlerine dil uzatacak karşı koymayacakmıyım.herkes olayı iyi anlasın o şerefsiz partinin ortaya attığı hiç bir fikirde bu ülkenin menfatlerine yarayacak bişey yok.bu ülkenin ismi TÜRKİYE CUMHURİYETİ konuştuğu dilde türkçedir herkes istesede istemesede kabul edecek

Yetkili Notu: Forumun seviyesini muhafaza etmek hepimizin görevi

islam 02-20-2009 21:45

Alıntı:

genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 515708)
ben kürtleri iyi insanlar sanardım..seni görünce bu düşüncemden dolayı pişman oldum..artık kürtlerden de nefret ediyorum..hepiniz böyle misiniz!!!

Yuh be ArkAMDAN NELER SÖYLEMİŞSİN...
Kötüsöz Söz Sahibinindir...
Hani Kürtler Kardeşindi...

Alıntı:

genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 515796)
ben de kürtlere bi saygısızlık yapmadım..kürtler de bizim kardeşimizdir!!ama O şerefsiz, ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK e hakaret ediyordu!..ATATÜRK E hakaret eden o şerefsiz, masum bir kürt deil,bir PKK lıydı!!!saygılar!..

Bu neyaman Çelişki...

Bak BEn şimdi KAlkıyorum buraya Benim Mustafa Kemal'e ettiğim bir hakareti koy helal olsun....
Sen Mustafa Kemal'i nerden bileceksin Sen Anlamazsın Mustafa Kemal'i olsa olsa Mustafa Kemali Kullan zihniyetten öteye geçemezsin...
Sen, Giovanni Gentil'i, Benito Mussolini'i, Adolf Hitleri'i Tanırsın... Onlardan öteye gidemezsin... Bırak mustafa KEmal'i Sen Irkçılığının Oranını Ayarlayamayan kendine hakim olamayan kişilik sorunlusu bir birisin...
ettiği hakaretleri ÜZerime dahi Alınmıyorum...
Bu vatan Bizim,
Senin Eline verecen silahi Yollayacan Hırat'a Orhan Pamuk'a siz değilminiz Etimolojlik kavramlar üzerinde siyaset yapıp dosta düşman bizi rezil eden ... Siz Ne anlarsınız Mustafa KEmal'den...
Siz Boş bulduğunuz alanda Milliyetçilik naraları atarsınız...
Ama Biz Dindar ve Bu vatanın bağımsız bütünlüğü korumaktan çekinmeyecek insanlar hiç bir yere gitmeyecek... Biz gidelimde Nacizane Vatanımız Size mi ? Kalsın... Mustafa KEmal " diyorki; Vatan Toprağı KutsalDır... KAderine Terk Edilemez " Bu vatanı sizemi bırakalım ?
Bu saatten Sonra sizin bu hakretlerinize Göz yuman Forum yönetiminede Sesleniyorum... Bu konuda Tarafsız değil.... Taraf olun Ükenin Faşizimde ÇEktiklerini Hatırlayın ... Bu hususta Kürtlerden Nefret Ediyorum diyen Onlarca Hakareti kendine yakıştıran

....

Efkâr-ı Mütemadi 02-20-2009 23:15

Türkiye Türklerindir ne demek? Bu vatan için kürtler savaşmadı mı. Ne mutlu türküm DİYENE.. Türk olana değil. Arkadaşlar lütfen gereksiz yere kalbimizi kırmayalım birbirimizin. Çünkü ben de Türk değilim, ama Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorum.. Abartmayalım bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmemiz gerek. Ayrıca kürt diye arkadasımıza pis terörist demen hiç hoş değil arkadaşım. Her kürt terörist mi oluyor ya da Atatürkçüyüm diye geçinenleri görmüyor musunuz?

bilgi müdavimi 02-20-2009 23:39

Bu DTP milletvekilleri Gereksiz işlerden sorumlu devlet bakanlığı yapıyorlar.CHPde koalisyon ortakları....
Tabi sadece Gereksiz İşlerden ssorumlu devlet bakanlığının...)

muhafazakargenc 02-20-2009 23:58

Alıntı:

genç_TÜRK Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 515966)
haydaaa!!buyur burdan yak !! yav anlayıp anlamadan konuşmayın lütfen....ben ona kürt olduğu için deil TÜRKLERE hakaret ettiği için o lafı söyledim...tekrar ediyorum, ben ona kürt olduğu için TÜRKlere hakaret ettiği için ''pis terörist'' dedim!..ayrıca o arkadaşımız TÜRKÜM demiyo .. o ulu önderimizin ''ne mutlu TÜRKÜM diyene'' lafını ''ne mutlu kürdüm diyene'' ye çevirerek resmen ATATÜRK le dalga geçiyo!!..hadi ona da bişey demedik diyelim!..adam TÜRKlere hakaret ediyo!!!lütfen bu konu hakkında bilip bilmeden hakkımda olumlu ya da olumsuz eleştiride bulunmayın!..saygılar...

Forum kuralarrını hareket ediyorsunuz burada ırkçılık yapamassınız . Burada bizleri birlşeitiren öncellikle yüce dinimiz islam daha sonra Türkiye'nin akgençliğine duyduğumuz sevgidir. Kimseyi ırksal söylemlerle rahatsız edilmesine izin vermeyiz. Milli Manevi değerlere saldırtmayız. Çünkü Biz Muhafazakarız... Muhafazakarlık bu ülkede varolmuş varolan herşeye sahip çıkmaktır. Kimseye hakaret etme hakkınız yoktur. Hepimiz geçerlidir bu . Kimse düşünceyi beğenmediği için ırkçılığa başvuramaz. Bu ülkeyi varedenler laf edemez. Manevi değerleri zedeleyemez... Bunları düşünerek hareket ediniz... Uymayanlar gerekli işlemler başlatırılarak forumdan uzaklaştırılır...

All times are GMT +3. The time now is 04:44.