![]() |
Alıntı:
tam tersini yapalım.. sizce kürtler ırkçımı.. el cevap:evet.. bu durumda nasıl siz kürtlere ırkçı derseniz...aynı cevabı duymadan gocunmamalısınız.. .....ve ben kendi adıma..asla bir insanın milliyetini bu kadar aşağılama hakkını kendimde bulmuyorum..ben kürdüm..türk vatandaşıyım..ülkemi seviyorum.bu bana yetiyo..çevremdekinin ırkı beni bağlamaz..insan mı ...bitti!! ama maaşaalah siz 2 kendini bilmez ukala...pek bi saydınız..acıdım valla zavallılık bu resmen..paronoya olmuşsunuz...size bir şey denmeden bile hakaret diyebiliyosunuz.. |
daha yazmayacam yoksa sizinle konuştukça edebimiz ahlakımı zayıflatacam.hala konuşuyorlar
TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR. |
İnsanların kardeşliği mukadestir. Bu bayrak bu güneş bu ata hepimizin. Ama ülkemizin her türlü değerine sahip çıkmakda görevimiz. Lütfen konu kilitlensin. Çünkü bir dtp tüm Türkiye'de bölücülük yaptığı gibi adının geçtiği her yerde insanları ayrıştırıyor. Türkiye Türklerindir. Türküm diyenlerindir. Bu vatanın canından çok sevenlerindir. Türküm diyen herkes Türk'tür. Ulu önder Atatürk böyle demiştir. Bu rası anadoludur. Burad ırkçılık işlemez. Bu topraklara ırkçılık ekemessiniz. Ekmek isteyene cevabı bu halkın vereceğini kimse unutmasın.
|
valla bu oaly şaka gibi ..
biri çıksın şaka desin. yaw ırkçılık yapan kim...ben kürdüm demek ırkçılıkmı? anladığınız bumu. her kürde terörist deme hakkını kim size veriyor. asla terörü savunamam..dinim el vermez. ırkçı olamam ..imanım izin vermez. ama ÜLKEMİ SEVİYORUM... bu vatan...bu vatan için savaşanların... bu vatanı satmayıp..bu vatan için fedakarlık yapanlarındır. türkiye cumhuriyeti..içindeki etnik kökenlerle bir bütündür.. ne kadar türkünse...o kadar kürdün...çerkezin..abazanın..lazındır.. eğer bu ayrıma grilirse işin içinden çıkılmaz.. bence artık bırakın hakaret vari düşünmeyi.. evet karşınızda terörist söylemli biri bulunsa amenna..!! bu forumda bir kürt olarak bir kaç konuda ben bile birilerini bu söylemle itham etmiştim..daha önceden..(kürt bi kardeşim) ama bu konuda tamamen gözünüz kapalı.. ilk aşta can gözünüzü açın.. eminm gönül gözünüz açılır sonradan |
İkincisi kimse Toplumun saygı duyduğu milli manevi şahsiyetlere olaylara hakaret tarzı konuşma yapmaması için sizleri üzülerek uyarıyorum. Çünkü Bulunduğunuz site muhafazakar bir sitedir. Muhafazakarlık düne sahip çıkmaktır. Varolana sahip çıkmaktır. Kürt'ü Türk'ü kardeş görmektir. Sevemek sevilmektir. Kimimiz alevi kimimiz sünni fakat hepimiz Türkiyeliyiz. Bizi birleştirenler aşkına Allah .cc. konuyu burada kapatalım kimse cevasp yazmasın. Lütfen kimse ayrıştırılmasın...
|
Alıntı:
bende lazım diye ayrımcılık yapmadım yapmamda. türklüğümüze dil uzatanlarada her zaman cevap veririm adam çıkacak türklüğe türkiyeye atatürke ve sayre bu ülkenin mabetlerine dil uzatacak karşı koymayacakmıyım.herkes olayı iyi anlasın o şerefsiz partinin ortaya attığı hiç bir fikirde bu ülkenin menfatlerine yarayacak bişey yok.bu ülkenin ismi TÜRKİYE CUMHURİYETİ konuştuğu dilde türkçedir herkes istesede istemesede kabul edecek Yetkili Notu: Forumun seviyesini muhafaza etmek hepimizin görevi |
Alıntı:
Yuh be ArkAMDAN NELER SÖYLEMİŞSİN... Kötüsöz Söz Sahibinindir... Hani Kürtler Kardeşindi... Alıntı:
Bu neyaman Çelişki... Bak BEn şimdi KAlkıyorum buraya Benim Mustafa Kemal'e ettiğim bir hakareti koy helal olsun.... Sen Mustafa Kemal'i nerden bileceksin Sen Anlamazsın Mustafa Kemal'i olsa olsa Mustafa Kemali Kullan zihniyetten öteye geçemezsin... Sen, Giovanni Gentil'i, Benito Mussolini'i, Adolf Hitleri'i Tanırsın... Onlardan öteye gidemezsin... Bırak mustafa KEmal'i Sen Irkçılığının Oranını Ayarlayamayan kendine hakim olamayan kişilik sorunlusu bir birisin... ettiği hakaretleri ÜZerime dahi Alınmıyorum... Bu vatan Bizim, Senin Eline verecen silahi Yollayacan Hırat'a Orhan Pamuk'a siz değilminiz Etimolojlik kavramlar üzerinde siyaset yapıp dosta düşman bizi rezil eden ... Siz Ne anlarsınız Mustafa KEmal'den... Siz Boş bulduğunuz alanda Milliyetçilik naraları atarsınız... Ama Biz Dindar ve Bu vatanın bağımsız bütünlüğü korumaktan çekinmeyecek insanlar hiç bir yere gitmeyecek... Biz gidelimde Nacizane Vatanımız Size mi ? Kalsın... Mustafa KEmal " diyorki; Vatan Toprağı KutsalDır... KAderine Terk Edilemez " Bu vatanı sizemi bırakalım ? Bu saatten Sonra sizin bu hakretlerinize Göz yuman Forum yönetiminede Sesleniyorum... Bu konuda Tarafsız değil.... Taraf olun Ükenin Faşizimde ÇEktiklerini Hatırlayın ... Bu hususta Kürtlerden Nefret Ediyorum diyen Onlarca Hakareti kendine yakıştıran .... |
Türkiye Türklerindir ne demek? Bu vatan için kürtler savaşmadı mı. Ne mutlu türküm DİYENE.. Türk olana değil. Arkadaşlar lütfen gereksiz yere kalbimizi kırmayalım birbirimizin. Çünkü ben de Türk değilim, ama Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorum.. Abartmayalım bazı şeyleri olduğu gibi kabullenmemiz gerek. Ayrıca kürt diye arkadasımıza pis terörist demen hiç hoş değil arkadaşım. Her kürt terörist mi oluyor ya da Atatürkçüyüm diye geçinenleri görmüyor musunuz?
|
Bu DTP milletvekilleri Gereksiz işlerden sorumlu devlet bakanlığı yapıyorlar.CHPde koalisyon ortakları....
Tabi sadece Gereksiz İşlerden ssorumlu devlet bakanlığının...) |
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 04:44. |