Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Galatasaray (GS) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=160)
-   -   Galatasaray :2 Kocaeli : 5 (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=57341)

ENES_CAN_AK 02-22-2009 22:14

valla dün gs arkadaşlar hiç susturmadılar telefon facebook ve msnden nedense ses gelmiyo bu akşam bişey mi oldu acaba arkadaşlarıma sizlerle paylaşmak istedim:D:D:D

muhafazakargenc 02-22-2009 22:15

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 517226)
Taner GÜLLERİ mi yoksa Taner GÜRLEDİ mi anlamadım valla... :cool: :D ;D :D

Kocaeli durdu durdu Galatasaray'ı vurdu . Vah canım yazık oldu . Skibbe'ye bir hal oldu ..Alın size kafiye oldu ..:D:D

Özgür Çağrı 02-22-2009 22:23

6saraylılar geçmiş olsun :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Körfez fena çarptı haaaaaaaa :D:D:D

ENES_CAN_AK 02-22-2009 22:26

anadolu böyle oynamayı sürdürürse şampiyon anadoludan çıkacak helal olsun

Gölge 02-22-2009 22:30

Kocaelispor hak ettiği bir galibiyet aldı yalnız bugüne kadar nerdeydiler onu çözmek mümkün değil Galatasaray'da futbol adına olumlu hiçbir gelişme yoktu yenilmeyi hak ettiler adam gibi oynasınlarda maç kazansınlar Skibbe istifa teknik direktör Kral Hakan Şükür ....:merhaba:

Necip Fazıl 02-22-2009 22:32

Başlığı değiştiren kişi lütfen aynı şekline geri getirsin...

Gölge 02-22-2009 22:36

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 517272)
Başlığı değiştiren kişi lütfen aynı şekline geri getirsin...

Bölüm kuralları gereği rakip takım taraftarını tahrik edecek başlıklar yasaktır ....

Necip Fazıl 02-22-2009 22:38

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 517279)

Bölüm kuralları gereği rakip takım taraftarını tahrik edecek başlıklar yasaktır ....

işinize gelmiyodur bence... bjk, fb veya ts yenilince dalga geçen gsliler niye kızıyo acaba... msj larda alay edince sorun yokda niye başlıktan rahatsız oluyorsunuz... ayrıca dün fenere atılan başlık daha kötüydü kimsenin sesi çıkmadı...

Gölge 02-22-2009 22:43

Alıntı:

Meçhul Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 517283)
işinize gelmiyodur bence... bjk, fb veya ts yenilince dalga geçen gsliler niye kızıyo acaba... msj larda alay edince sorun yokda niye başlıktan rahatsız oluyorsunuz... ayrıca dün fenere atılan başlık daha kötüydü kimsenin sesi çıkmadı...

yahu kardeşim ben uzun zamandır bu forumda spor bölümü yöneticiliği yapıyorum o yüzden biliyorum zamanında çok tartışmalar çıktı ben tahrik edici başlıklara karşıyım fener konusunu ben açmadım açanlara bildir tepkini ayrıca yorumlarda tahrik edici olursa bölüm yöneticileri tarafından silinir veya yorum yazan kişi uyarılır normalde sadece skor sonucu yazılmalı konu açılırken örneğin ; Galatasaray : 2 Kocaeli : 5 gibi aslında olması gereken budur başlıklar tahrik edici olursa bölümü yöneticileri tarafından düzeltilir ....

muhafazakargenc 02-22-2009 23:01

Neyse Fenerbahçemizde yenildi Galatasaray'da Her ne kadar Galatasaray'ın çok ağır olsada . Yenilgi yenilgidir. Durum tencere dibi kara senin ki benden kara durumuna gider ki. İşte o vakit işin içinden kurtulamayız... Onun içindir ki Herşeye şükür vardır bununda bir hikmeti demek en mukkkadesi....

All times are GMT +3. The time now is 00:39.