Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=260)
-   -   'Akparti'ye oy vermeyen şerefsiz' dedi mi ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=60030)

ambargocu 03-12-2009 21:45

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 530376)
Bazı arkadaşlar konuyu çok farklı boyutlara taşımaya çalışmaktadırlar,kimileri reklamdır,kimileri seda sayan üzerinden vurmaya çalışmaktadır..! Unutmayın ki Nihat Doğan AK Partimizin bir yöneticisidir,Tayyip Erdoğan göz göre göre defolu birini o makamlarda kalmasını asla istemez,kaldı ki siz önce Nihat Doğan'nın AK Parti kimliği ile yaptığı analiz ve yorumları okuyun önce! Bilip bilmeden adam asıp kesmeye ne kadar meraklısınız!

ishakyılmaz bence bu reklam kokuyor;)

ishakyilmaz 03-12-2009 21:48

Alıntı:

ambargocu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 530391)
ishakyılmaz bence bu reklam kokuyor;)

Bununla birlikte ortada resmi bir açıklama söz konusu değildir! CHP li başkanın idaaları bunlar!

ambargocu 03-12-2009 21:53

Alıntı:

ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 530393)
Bununla birlikte ortada resmi bir açıklama söz konusu değildir! CHP li başkanın idaaları bunlar!

o zaman chp li başkanda reklam yapıyor:w:

NS 03-13-2009 01:19

bi tanesinden bi tanesine;
nihat kardesinden recep tayyip abisine :P :)
nihat doğanı cekemeyenler canak anten taktırsın :)

Gölge 03-13-2009 01:37

'Akparti'ye oy vermeyen şerefsiz' dedi mi ?

Siirt'te yaptığı bir konuşmasında 'Şerefiniz varsa AK Parti'ye oy verirsiniz' dediği iddia edilen Nihat Doğan kendini savundu.

AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Nihat Doğan, Siirt'te yaptığı ve çarpıtıldığı iddia edilen sözleri için bir basın açıklaması yaptı.
Doğan, açıklamasında CHP Siirt İl başkanının kendisi hakkındaki iddialara da sert cevap verdi.

İşte Doğan'nın açıklaması ve tartışmalara neden olan konuşması:

SİİRT ‘İN VE SİİRTLİNİN ŞEREFİ ŞEREFİMDİR

9 Mart’ ta partimin Beşiktaş ilçe başkan yardımcısı sıfatı ile Siirt ‘teki çalışmalarına katkı sağlamak amacı ile Siirt ‘e gittim.Aynı gün yerel bir televizyonda Siirt belediye başkan adayı ile programa konuk olarak davet edildik.Öncelikle şunu belirtmek isterim ki : ‘’ Ben Siirt ‘e sanatçı kimliğimle değil ,aktif bir siyasetçi kimliğimle gittim.Hakkımda bu mesnetsiz açıklamayı yapan CHP Siirt İl Başkanı ‘nın bunu bilmemesini ayıplamadım.Çünkü bu kendisinin halktan ve siyaset gündeminden ne kadar uzak olduğunun bir göstergesidir.Sn. İl başkanı ,benim yapmış olduğum konuşmayı dinlemeden , kulaktan dolma bilgilerle şahsıma ağır ithamlar ve hakaretlerde bulunmuştur.
Şöyle ki : ‘’ Şerefiniz varsa Ak Parti ye oy vereceksiniz ‘’ ifadesini kullanmış olduğumu iddia edip, bununla da yetinmeyip , ‘’ gitsin İstanbul daki şerefini temizlesin’’ diyerek şahsıma hakaret etmiştir. Yayın bandı izlendiğinde böyle bir konuşma yapmadığım görülecektir.

Siirt halkına böyle bir ifade kullanmam akıl kavramlarıyla dahi ifade edilemez.Çünkü Siirt halkı, Tayyip Erdoğan ‘ ın bir şiir okudu diye ceza evine atılması ile demokrasi tarihine düşülen kara lekeyi yine Siirt ‘ten Başbakan yaparak , yiğidi düştüğü yerden kaldırmış ve demokrasi tarihine adını altın harflerle ‘’namuslu ,onurlu,şerefli ve kahraman Siirt halkı olarak ‘’ yazdırmıştır.

Sn. İl başkanı ‘’ Nihat Doğan çok şerefliyse ,gitsin şerefini temizlesin ‘’ beyanına açıklık getirmesini ,temizlenmeyen şerefimin ne olduğunu hem şahsım hem de kamuoyu merak etmektedir.Tüm kamuoyu da bilmektedir ki ; Nihat Doğan bu güne kadar ilkeleri ve şerefi için yaşamıştır.Şerefine laf edecek insanın öncelikle kendisine bakmasını ve sorgulamasını isterim.
Seçimde hiçbir varlık gösteremeyeceğini anlayanlar ,kendi liderini dahi Siirt ‘e getiremeyenler ,liderleri tarafından kaale dahi alınmayanlar , Ak Parti ‘nin Siirt ‘te seçimi kazanacağını anlayınca bazı şer odaklarıyla harekete geçerek bunun önünü kesmek istemektedirler.Siirt halkı bunlara pirim vermeyecektir.

Siirt ‘in ve Siirt halkının şerefi ,şerefimdir.Bu yanlış beyanlarla kamuoyuna açıklama yapan , hem şahsıma hem mensubu olduğum partime hem de Siirt halkına ağır ithamlarda bulunan, hakaret eden İl başkanı hakkında gerekli yasal işlemlerde bulunacağımı kamuoyu ile paylaşmak isterim .

CAFESİYASET.COM

Yektâ-Ak 03-13-2009 01:45

Ger5çekten ben de şaşırdım ya :) Aman Rabbim hayırla kitlemizi artırsın

aşk-ı ilahi 03-13-2009 02:07

enteresan..

yorumları hayretle okudum...
böyle bi yorumu alkışlamak ...pes dedirten cinsten olmuş..
nihat doğanın her zamanki pervasızlığı...
bu mudur..sevgi.. bu mudur..kalite..

sevdesu 03-13-2009 02:16

''Siirt ‘in ve Siirt halkının şerefi ,şerefimdir.Bu yanlış beyanlarla kamuoyuna açıklama yapan , hem şahsıma hem mensubu olduğum partime hem de Siirt halkına ağır ithamlarda bulunan, hakaret eden İl başkanı hakkında gerekli yasal işlemlerde bulunacağımı kamuoyu ile paylaşmak isterim.''
gayet açık ve net....

Beritan 03-13-2009 03:15

nihat doğan siyasete girerse...ahanda tam anlamıyla böyle olur...
şerefi olan ak partiye oy versinmiş..
ne seviyesiz bir laf..
o zaman türkiyenin şerefi için tüm partiler kapatılsın ak parti tek olsun..
şu adam acep standapmı yapıyordu hani bu aralar espiriler böyle olmuş...
inşallah bu haberde yalan haberdir..
eğer doğruysa...acıdım şimdi onu izleyenlere ve dinleyenlere...

mücahit_2121 03-13-2009 03:50

AKP YE OY VERMEYEN ŞERESİZ DİR DEDİ Mİ?

'AKP'ye oy vermeyen şerefsiz' dedi mi?

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/103756.jpg

Siirt'te yaptığı bir konuşmasında 'Şerefiniz varsa AK Parti'ye oy verirsiniz' dediği iddia edilen Nihat Doğan kendini savundu.

13 Mart 2009 00:01
http://image.haber7.com/site_images_...ges/size10.gif http://image.haber7.com/site_images_...ges/size12.gif http://image.haber7.com/site_images_...ges/size14.gif http://image.haber7.com/site_images_...ges/size16.gif

AK Parti Beşiktaş İlçe Başkan Yardımcısı Nihat Doğan, Siirt'te yaptığı ve çarpıtıldığı iddia edilen sözleri için bir basın açıklaması yaptı.
Doğan, açıklamasında CHP Siirt İl başkanının kendisi hakkındaki iddialara da sert cevap verdi.
İşte Doğan'nın açıklaması ve tartışmalara neden olan konuşması:
SİİRT ‘İN VE SİİRTLİNİN ŞEREFİ ŞEREFİMDİR
9 Mart’ ta partimin Beşiktaş ilçe başkan yardımcısı sıfatı ile Siirt ‘teki çalışmalarına katkı sağlamak amacı ile Siirt ‘e gittim.Aynı gün yerel bir televizyonda Siirt belediye başkan adayı ile programa konuk olarak davet edildik.Öncelikle şunu belirtmek isterim ki : ‘’ Ben Siirt ‘e sanatçı kimliğimle değil ,aktif bir siyasetçi kimliğimle gittim.Hakkımda bu mesnetsiz açıklamayı yapan CHP Siirt İl Başkanı ‘nın bunu bilmemesini ayıplamadım.Çünkü bu kendisinin halktan ve siyaset gündeminden ne kadar uzak olduğunun bir göstergesidir.Sn. İl başkanı ,benim yapmış olduğum konuşmayı dinlemeden , kulaktan dolma bilgilerle şahsıma ağır ithamlar ve hakaretlerde bulunmuştur.
Şöyle ki : ‘’ Şerefiniz varsa Ak Parti ye oy vereceksiniz ‘’ ifadesini kullanmış olduğumu iddia edip, bununla da yetinmeyip , ‘’ gitsin İstanbul daki şerefini temizlesin’’ diyerek şahsıma hakaret etmiştir. Yayın bandı izlendiğinde böyle bir konuşma yapmadığım görülecektir.
Siirt halkına böyle bir ifade kullanmam akıl kavramlarıyla dahi ifade edilemez.Çünkü Siirt halkı, Tayyip Erdoğan ‘ ın bir şiir okudu diye ceza evine atılması ile demokrasi tarihine düşülen kara lekeyi yine Siirt ‘ten Başbakan yaparak , yiğidi düştüğü yerden kaldırmış ve demokrasi tarihine adını altın harflerle ‘’namuslu ,onurlu,şerefli ve kahraman Siirt halkı olarak ‘’ yazdırmıştır.
Sn. İl başkanı ‘’ Nihat Doğan çok şerefliyse ,gitsin şerefini temizlesin ‘’ beyanına açıklık getirmesini ,temizlenmeyen şerefimin ne olduğunu hem şahsım hem de kamuoyu merak etmektedir.Tüm kamuoyu da bilmektedir ki ; Nihat Doğan bu güne kadar ilkeleri ve şerefi için yaşamıştır.Şerefine laf edecek insanın öncelikle kendisine bakmasını ve sorgulamasını isterim.
Seçimde hiçbir varlık gösteremeyeceğini anlayanlar ,kendi liderini dahi Siirt ‘e getiremeyenler ,liderleri tarafından kaale dahi alınmayanlar , Ak Parti ‘nin Siirt ‘te seçimi kazanacağını anlayınca bazı şer odaklarıyla harekete geçerek bunun önünü kesmek istemektedirler.Siirt halkı bunlara pirim vermeyecektir.
Siirt ‘in ve Siirt halkının şerefi ,şerefimdir.Bu yanlış beyanlarla kamuoyuna açıklama yapan , hem şahsıma hem mensubu olduğum partime hem de Siirt halkına ağır ithamlarda bulunan, hakaret eden İl başkanı hakkında gerekli yasal işlemlerde bulunacağımı kamuoyu ile paylaşmak isterim .

CAFESİYASET.COM

All times are GMT +3. The time now is 15:48.