Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Adalet ve Kalkınma Partisi (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=126)
-   -   Ak Parti birgün yanlış bir iş yaparsa? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=8501)

romakudüs 12-17-2007 00:01

AK PARTİ BİR GÜN YANLIŞ BİR İŞ YAPSA?

kötü giderse eğer kötülüğe müdahele edecek bir mevkide olursam çalışırım baktım olmuyor Allah havale eder ayrılırım

MaU_95 12-17-2007 09:32

Mutlaka yanlış yapılacak. Mükemmel değiliz olamayız da. Hiç kimse mükemmelliğe ulaşamaz.
Yanlışı görüp eleştirmek bizim görevimiz. Yoksa biz ne işe yararız? Sadece alkış tutmak değil görevimiz.
Eğer ben kendimi AKP'li olarak görüyorsam birinci vazifem partimin hatalarını söyleyip düzeltmelerini beklemektir.
Ha bazen ben de yanılıyor olabilirim. Bana hata olarak görünen aslında hata değildir. Bunu da ancak zaman gösterir.
O yüzden bir yandan eleştirirken bir yandan sabretmeyi, eleştirinin dozunu kaçırmamayı da bileceğiz.
Bugün Türkiye'nin geldiği durum ortadadır. Her yönden çok iyi durumdayız ve daha da iyi olmaya devam ediyor. Sadece bir yanlış için tüm bunların silinmemesi lazım.
Göreceğiz, eleştireceğiz, tartışacağız, sabredeceğiz.

faruk_80 12-18-2007 15:11

acaba ders alınıyormu yada hatalar düzeltme yönüne gidiliyormu

kobbal 12-18-2007 15:15

bana aslında çoook büyük biryanlış yaptılar banada değil denizlili tüm gençlere

başkanımız dahiltümyönetimi iftira atarak görevden aldılar bunu yapanda belediye başkanı nihaz zeybekçidir

MuSTAFA KEMAL ATATÜRK 12-25-2007 02:49

Ak parti yanlış yaparsa sonu karanlık olur......

maviinsan 12-25-2007 20:47

Alıntı:

MuSTAFA KEMAL ATATÜRK Nickli Üyeden Alıntı

merak etmeyin biz kolay kolay yanlış yapmayız.Yapsak bile farkına varırız.ÇÜnkü bizi bizim Baykal gibi burnu büyük bir genel başkanımız yok...

parabol 12-26-2007 21:45

Alıntı:

belkı bır gun yanlıs bır ıs yaparız ve sessızce karanlıga karısırız ama chp gıbı rezıl rusfa olup bataga saplanıp "ahh hayır bız saglık ıcın camur banyosu yapıyoruz yenı trenddd bu "demeyız..!!

Yavuz_ErTürk 12-26-2007 21:56

Alıntı:

parabol Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

belkı bır gun yanlıs bır ıs yaparız ve sessızce karanlıga karısırız ama chp gıbı rezıl rusfa olup bataga saplanıp "ahh hayır bız saglık ıcın camur banyosu yapıyoruz yenı trenddd bu "demeyız..!!

çok güldüm Allah ta seni güldürsün kardeşim.+1

Mehmet POLAT 12-29-2007 11:48

...Allah doğru yolundan şaşırtmasın...

CeVHeR 12-31-2007 02:40

Ak Parti birgün yanlış bir iş yapsa, ki mutlaka yapmıştır. Hatasız kul da , parti de olmaz deriz. Durmadan yola devam ederiz...

All times are GMT +3. The time now is 07:35.