Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=378)
-   -   SEÇİM BAŞLADI, REKOR GELİYOR (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92213)

Yektâ-Ak 03-29-2009 19:40

Ak61 arkadaşım ay nerden ekledin konuyu tansyonum kalp atışım yüksekti iyice ykselcek şmdi ayyy

Davos_Fatihi 03-29-2009 19:42

arkadaslar dedıkodulara ınanmayın ozellıkle malum medya sırf bızlerı delırtmek ıcın boyle sacma sapan seyler yapıyor acılan sandık oranı % 2 orada mhp %50 alsa ne olur chp %60 olsa ne olur bosverın sonuclar %30 sandık acıldıktan sonra bellı olur sakın olun emınım sevınen yıne bız olacagız Allah ın ıznı ıle ;)

Yektâ-Ak 03-29-2009 19:45

Ay inşaAllah ya inşAllah tek temennim tek umudum o....ama erzurumu atv vermiş odamı yalandır değildir bence yazık erzuruma yazık...

Davos_Fatihi 03-29-2009 20:04

bakın erzurum %53,3 akpartı bıraz sakın olun ;)

Feride 03-29-2009 20:06

Alıntı:

Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562819)
Ay inanamıyorum ya gerçekten feci feci ay sinirlerim bozuldu yine yaaa erzurumdan beklemezdim ben yazıklar olsun bir erzurumlu olarak kınıyorum onları...gerçi kökenimiz rize ama farketmez...

dur kardeş ya. kalp krizi geçiricen sen bu heyecanla::) Gerçi ben çok mu farklıyım sanki deee..:) ama senin yazılara bile yansımış heyecanın: )inşaallah akpartimiz birinci olacak. panik yok..:güzel: :çiçek:

Zeynep 03-29-2009 21:33

Alıntı:

aeo92 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562406)
%50 yi deviririz insallah :)

İNŞ. İNŞ. EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEY :)

Yektâ-Ak 03-29-2009 21:35

Liderimiz ne diyor Beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda.......Ama yarı yolda bıraktılar...yazık ki onlara bu devleti tanıyamamışlar...

Morte 03-30-2009 02:48

Alıntı:

Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563021)
Liderimiz ne diyor Beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurda.......Ama yarı yolda bıraktılar...yazık ki onlara bu devleti tanıyamamışlar...

Bu mesajı görünce aklıma geldi, anlatayım istedim...

Annem Recep Tayyip Erdoğan'ın hayranıdır kısaca, tıpkı gençliğinde Turgut Özal'ın olduğu gibi :) Yani Tayyip Erdoğan dese ki Ak Parti'ye oy vermeyin, o da vermez (ben de öyle sayılırım gerçi :)) Neyse, dün gece çok kötü bir rüya görmüş... :( Başbakanımıza seçimlerden önceki gün suikast düzenlenmiş, arkasından hançerlenmiş ve kendisi vefat etmiş rüyasında (Allah korusun:(). Seçim sonuçları kesinleşmeye başlamıştı, gelip bana sordu internetten takip ettiğim için. Söyledim sonuçları, önce bir durdu hüzünlendi, "Ben anlattım sana işte... Halk onu arkasından hançerledi bugün" dedi... Ağlamak istedim bir an ya :( Gerçekten de öyle oldu bir anlamda. Beraber yürümeyi unuttular bazıları...

*AZRA* 04-01-2009 14:29

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 562495)
Bizim burada da 19 tane muhtar adayı olunca oy kullandığımız sıranın üstü kağıt deposuydu resmen :D Neyse ki bize adayımız önceden vermişti kendisinin ve azalarının isminin olduğu kağıtları, cebimden çıkartıp zarfa koydum :D Bi ara da mühürün mürekkebi biticek diye korktum, yanımdaki ıstampayı görmemişim :w: Bir de hep mührü kırmızı sanırdım ben :utangaç: Siyah görünce şaşırdım :utangaç:

iilk anın komikmiş yaff:w:

Supraliminal 04-01-2009 14:34

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563610)
Bu mesajı görünce aklıma geldi, anlatayım istedim...

Annem Recep Tayyip Erdoğan'ın hayranıdır kısaca, tıpkı gençliğinde Turgut Özal'ın olduğu gibi :) Yani Tayyip Erdoğan dese ki Ak Parti'ye oy vermeyin, o da vermez (ben de öyle sayılırım gerçi :)) Neyse, dün gece çok kötü bir rüya görmüş... :( Başbakanımıza seçimlerden önceki gün suikast düzenlenmiş, arkasından hançerlenmiş ve kendisi vefat etmiş rüyasında (Allah korusun:(). Seçim sonuçları kesinleşmeye başlamıştı, gelip bana sordu internetten takip ettiğim için. Söyledim sonuçları, önce bir durdu hüzünlendi, "Ben anlattım sana işte... Halk onu arkasından hançerledi bugün" dedi... Ağlamak istedim bir an ya :( Gerçekten de öyle oldu bir anlamda. Beraber yürümeyi unuttular bazıları...

içine farklı şekilde doğmuş annenin valla öle oldu ya :(

All times are GMT +3. The time now is 02:25.