Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK PARTİ Yerel Seçim (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=378)
-   -   oy kaybetmedik (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92458)

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 21:40

Alıntı:

@korfez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564644)
Oy kaybettik 1 milyon İl genel meclisine göre 7-8 puanlık bir düşüş var. Ama çok çalışıp bunu telafi edebiliriz :)

ben hala oy kaybı olduğunu düşünmüyorum

Milli Gençlik 03-30-2009 21:40

Alıntı:

.SAHRA. Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564634)
Allah herkesin içini biliyor orası şüphesiz:)
yok hayır ben öyle düşünmüyorum açıkçası
ama aramızdaki fark ne onuda anlamış değilim
hep bu söyleniyorda bana bu ara...

Neyse seçim bitti bırakalım farkı falan eğer kabul ederseniz ben de forumda bulunmak istiyorum öyle fazla meşgul etmem haftada bir falan ben aslında yeni değilim 1 aydır falan burdayım ama geçenlerde foruma girdiğimde SP'den Mini Etek Açılımı adlı bir konu görmüştüm ve bir sürü üye SP'ye kötü laflar ediyordu bende sinirlendim uzunca bir zaman girmedim...

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 21:45

Alıntı:

Milli Gençlik Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564649)
Neyse seçim bitti bırakalım farkı falan eğer kabul ederseniz ben de forumda bulunmak istiyorum öyle fazla meşgul etmem haftada bir falan ben aslında yeni değilim 1 aydır falan burdayım ama geçenlerde foruma girdiğimde SP'den Mini Etek Açılımı adlı bir konu görmüştüm ve bir sürü üye SP'ye kötü laflar ediyordu bende sinirlendim uzunca bir zaman girmedim...

ak partiye hakaret edenler ve maaz çıkaranlar bize saldıranlar ucuz oyun oynuyanlar kalıcı olmuyorlar malesef ama demokratik çerçevede olanlara her zaman kapımız açık

Terennüm 03-30-2009 21:53

Alıntı:

tyranid Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564461)
2004 de 14 milyon oy almışız
2009 da 15 milyon ...

katılım farkı vesayresi derken oy oranımız düşmüş ama oy sayımız düşmemiş

kardeş bu şekilde bakarsan kendini kandırmış olursun .kendimizi kandırmayalım ve gerçeklerle yüzleşelim ben bu sonucu beklemiyordum ama önüzde bir cenaze var ve hemen vazifesi yapılmalı...

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 21:54

Alıntı:

adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564659)
kardeş bu şekilde bakarsan kendini kandırmış olursun .kendimizi kandırmayalım ve gerçeklerle yüzleşelim ben bu sonucu beklemiyordum ama önüzde bir cenaze var ve hemen vazifesi yapılmalı...

naptın kardeş sende biz diz üstü çökeni kaldırak diye çabalıyoz sen öldürdün cenaze diyon
o kadarda değil

Terennüm 03-30-2009 21:58

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564661)
naptın kardeş sende biz diz üstü çökeni kaldırak diye çabalıyoz sen öldürdün cenaze diyon
o kadarda değil

cenaze orada teşbihtir kardeş

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 21:59

Alıntı:

adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564665)
cenaze orada teşbihtir kardeş

tamamdır ama öylesi bile ürküttü

KoCa ReiS 03-30-2009 21:59

Walla Ben Antalyalıyım Cok Koyu Bir Erdoğancıyım Ama Ben Erdoğanın Yerinde Olsam Bugün Prosüdür neyse onu Yaparım Antalyaya BAşkada Bişey Yapmam Ne birdaha Antalyaya Gelir Nede Bir Antalyalının Cayını Kahvesini İçerim Sadece Prosüdür Gereği Yapmam Gereken Neyse Onu Yaparım Ben Erdoğanın Yerinde Olsam Bir Antalyalı Olarak Gerçekten Üzgünüm Bu Milleteiyilik Yaramıyor Çok Özür Dileyerek Eski Bir Ata sözü Sözylemek İstiyrum Deveyi Diken İnsanı .... Bir Antalyalı OlaakGerçekten Çok Üzgünüm :(

Terennüm 03-30-2009 22:01

Alıntı:

türk_of_the_TOON Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564669)
tamamdır ama öylesi bile ürküttü

hala düşünüyorum nerede yanlış yapıldı diye?

Ertuğrul ÖZGÜL 03-30-2009 22:01

Alıntı:

KoCa ReiS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 564672)
Walla Ben Antalyalıyım Cok Koyu Bir Erdoğancıyım Ama Ben Erdoğanın Yerinde Olsam Bugün Prosüdür neyse onu Yaparım Antalyaya BAşkada Bişey Yapmam Ne birdaha Antalyaya Gelir Nede Bir Antalyalının Cayını Kahvesini İçerim Sadece Prosüdür Gereği Yapmam Gereken Neyse Onu Yaparım Ben Erdoğanın Yerinde Olsam Bir Antalyalı Olarak Gerçekten Üzgünüm Bu Milleteiyilik Yaramıyor Çok Özür Dileyerek Eski Bir Ata sözü Sözylemek İstiyrum Deveyi Diken İnsanı .... Bir Antalyalı OlaakGerçekten Çok Üzgünüm :(

sence öyle davranmak çözümmü bence değil

All times are GMT +3. The time now is 08:10.