Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Saadet'in Kazandığı Belediyeler (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=92674)

usame 04-01-2009 23:58

:yehoo::w::hihi2:
Alıntı:

Beyazgülüm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567492)
insan gibi cvp yazacaksan yaz iftira atma işiniz gücünüz buraya girip yalan söyleyip,çamur atmak bazan chp liler bile sizden iyi bee en azından onların ne olduğunu biliyoruz ya siz birde davam davam dersiniz bumudur davayı savunmak iftira atarak bi halta benzemezsinizzzzz (her sp li ye demedim)

:yehoo::w::hihi2:

ultrAstribun 04-02-2009 00:19

Sadet Partis'nin bu seçimlerde hangi pisliklere alet olduğunu iyi bilirim.
70 yaşındaki nur yüzlü sakallı adamların bize ettiği hakaretleri, küfürleri biz biliyoruz.
Her yerde korku, iftira, yalan dolan siyaseti yaptılar.

Duygu'Seli~ 04-02-2009 00:25

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567453)
İSLAM ORDULARINA AZ GAYRET GÖSTEREN VE KÜÇÜK GÜNAHLAR DAHİ OLSA İŞLEYENLER ORDUYA ALINMAZMIŞ...............BİZ ALLH RIZASI İÇİN ÇALIŞTIK VE ÇALIŞACAĞIZ .............AMA SİZDE İÇKİ İÇEN ŞARAPÇILAR OLDUKTAN SONRA..................ÇALIŞMAYIP HÜKÜMETİN PARA GÜCÜNE GÜVENENLER OLDUKTAN SONRA OYLARINIZ DAHA ÇOK DÜŞERRRRRRRRRRR

Dini anlatana da bakın..SİYASET YAPIYOR..!! Hayır siyasi bir parti mensubu ve destekçisi olmasa amacını anlayıp takdir dahi edicem ama kendileri ''saadet partisi mensubu''.. Dindar geçinip müslüman kardeşine '' SİZDE İÇKİ İÇEN ŞARAPÇILAR OLDUKTAN SONRA'' gibi adice,kabul edilemez bir iftira kullanabiliyor..!! Allah rızasını gözetiyorsanız burda bilgisayar başında işiniz ne..? Güya dindar lafızlar kullanarak ''masum,Allah korkusuyla yaşayan'' bir adam profili çizecek..Çizerim senin profilini ben.. Devam et..!!

usame 04-02-2009 00:40

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567585)
Dini anlatana da bakın..SİYASET YAPIYOR..!! Hayır siyasi bir parti mensubu ve destekçisi olmasa amacını anlayıp takdir dahi edicem ama kendileri ''saadet partisi mensubu''.. Dindar geçinip müslüman kardeşine '' SİZDE İÇKİ İÇEN ŞARAPÇILAR OLDUKTAN SONRA'' gibi adice,kabul edilemez bir iftira kullanabiliyor..!! Allah rızasını gözetiyorsanız burda bilgisayar başında işiniz ne..? Güya dindar lafızlar kullanarak ''masum,Allah korkusuyla yaşayan'' bir adam profili çizecek..Çizerim senin profilini ben.. Devam et..!!

İFTİRAMI ELİMDE RESİMLER VAR KOU OLARAK AÇIYIMMI .............

Morte 04-02-2009 00:44

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567626)

Sen madem böyle çoğul konuştuysan burada herkesten helallik almak zorunda olduğunun bilincindesin değil mi? Din konusunda çok hassassın ya...

Duygu'Seli~ 04-02-2009 00:47

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 567626)

İçki zıkkımlananlar ''ak partili olamaz'' DİYE BİR KANUN MU VAR..? Yemişim sizin resimlerinizi fotoğraflarınızı..!! Klavye kahramanı yobazlar.. Din cahilleri.. Bir kaç içen için bütün herkese ''şarap içenler'' diye iftira etmek müslümanlık mı..? Allah sizi ıslah etsin..!! Cehaletin bu kadarını görmemiştim..

FarukARSLAN. 04-02-2009 01:16

Alıntı:

usame Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 566224)
BU KADAR KESKİN BİR ÇIKIŞA NE DİYEBİLİRİM ...........AKLIMA BİR ARA 2007 SE.İMLERİ GELDİ...........DOĞANIN BİZDEN AKP YE ŞSMAİL AĞA CEMATİNDEN KAYDIRDIĞI 150000 OY GELDİ NE DİYİM DEDİKLERİNZDE HAKLI OLABİLİRSİNİZ GENEL KANIM BİZ SABAHTAN GECE YARISINA KADAR SEÇİM ÇALIŞMASI YAPTIĞIMZI İÇİN KAÇIRMIŞ OLABİLİRİM...........SİZİN GİBİ 24 SAAT OTURMADIĞIMZI İÇİN KUSURA BAKMAYIN

Utan be yalancı herif..
İsmailağa deyip duruyorsunuz....

O 2007'de Doğan medyası da değil İsmailağa oylarını nasıl bir ÇİRKEFLİKLE almaya çalıştığınızı biliyoruz..
Unutmadık, arşivimizde de var.
Yeter ki iste vuralım yüzüne.

Bu çirkeflikle size oy değil zırnık glmez bu tabandan tamam mı kardeşim?..

Adam olmayı öğrenin öyle gelin...

FarukARSLAN. 04-02-2009 01:20

Buna da yetişemedim bu da banlanmış...
Bugün ulusalcı bi arkadaş vardı onu 'Emin Çölaşan' konusunda papaz edecektim, bu çakma herifi de şu İsmailağa konusunda...

Da dua edin bana rast gelmiyorsunuz...
O yüzlerinizi kızartıp benliğinizi yerin dibine sokmayı özledim...
O 'kıvırış'larınızı özledim...

Cahar Dudayev 04-02-2009 01:24

SAADET PARTİSİ HİÇ BİR ZAMAN KAYBETMEZ.
sEÇİM SONUÇLARI NE OLURSA OLSUN HERZAMAN KAZANÇLIDIR.
BİR TANE ZAVALLI DEMİŞKİ, SAADET ÇOK ÇALIŞIYOR AMA HÜSRANA UĞRUYOR.
BRE ZAVALLI BİLMİYORMUSUN BİZ ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ.
HER TÜRLÜ KAZANÇLIYIZ BİZ...

кübLα 04-02-2009 01:25

hayrlı olsun yaa :)

All times are GMT +3. The time now is 20:36.