![]() |
lütfen hemen silmeyin herşeyin içinde bir gariplik yaparım bir ansızın kimseye kırgın kin nefretim olmaz benim
|
şahsıma hüsnü zan ederek enlerine koyan kardeşlerime teşekkür ederim
işin aslı ben o enleri hakedecek biri değilim bu tamamen kardeşlerimin güzelliği ve inceliğindendir tekrar teşekkür ederim. |
Yeni Nickim K@RFeZ :) Artık karışıklık olmaz :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Teşekkürler Ümmü_Seleme kardeşim.. |
Teşekkür ederim Sevde. :)
Gülümsememe neden olduğun için saol. |
En Aktif Üye: mechul, gölge
En Yardımsever Üye: duyguseli, feride En Ciddi Üye: adem etyemez En Çok Rastladığınız Üye: sevdesu En Fanatik Üye: azra, mechul En Tatlı Başbelası üye: ??? En Geveze Üye: aeo92 :D En Karizmatik Üye: morte, adem etyemez, katil, demir-ex, ensartopçu, gökmen En Kibar Üye: sahra, feride En Komik Üye: mechul En Daimi Üye: ümmü seleme En Paylaşımcı Üye: mechul, duyguseli, ümmü seleme, farukarslan, gencdadaslar En Sevimli Üye: feride :) cerrah En Sinirli Üye: ??? En Heyecanlı üye: En Sabırlı Üye: azra, katil En Sakin Üye: katil, En iyi İmza: zeynep, siyah gül 07 En iyi Kullanıcı Adı: En Efendi Üye: özgünirade, farukarslan, morte, katil, adem etyemez En Muhalefet üye: ??? En Bilimsel üye: ??? En Tekrarcı üye: ??? En Milliyetçi üye: hepimiz :) haddi asmadan :) En Özgürlükçü üye: ??? En Aykırı üye: girip de hakaret edenler... En iyi Yorum yapan Üye: adem etyemez En Kendine güvenen Üye: duyguseli, katil En Anlaşılamaz üye: ??? En Anlaşılır üye: k@rfez, morte, feride... (hepsi) En Yeteneğini yansıtan üye: mechul unuttuklarım için kusra bakmayın :) |
Teşekkür ederim aeo92 kardeşim...:) enlerinde yer almak mutluluk verici... :) :utangaç:
|
Sağolasın enes kardeşim enlerinde bizede yer vermişsin :)
|
Alıntı:
Alıntı:
mechul, k@rfez her zaman ... ;;):merhaba::karizmatik: |
All times are GMT +3. The time now is 19:06. |