Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Darbeler ve Darbe Girişimleri (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=387)
-   -   Edip Akbayram: Utanç duyuyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=98421)

Sevban 04-24-2009 19:45

Alıntı:

demir_ex Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591861)
Gayri müslim bir kişiden ancak bu yaklaşım beklenir, daha fazla dinime hakaret etmeden sesini kesmenizi rica ediyorum...!

<Lütfen yöneticiler, sabrım taşıyor saygı sınırlarını aşabilirm...

Necip Fazıl 04-24-2009 19:46

Alıntı:

JAZZ_GIR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591862)
YILLARDAN BERI TURBAN ICIN OTURUP DURDUNUZ HE NE DEGISTI BANA DIYIN. NASIL OLURDA BIR KADININ SADECE SACI ACIK DIYE BIR ERKEGIN O KADININ SACINDAN ETKILENECEGI DUSUNULEBILIR DEMK KI BU KANUNU KOAYAN MUHAMMED DE BIR GARIUPLIK VARDI E NEDE OLSA KAC EVLILIK YAPTIGI BELLI DEGIL. HZ. ALININ OGLU BILE EVLENIP BOSANMAYLA YUZDEN FAZLA EVLILIK YAPTIG DUSDUNULURSE

İtin evladı seni adam gibi konuş lan hayvan oğlu hayvan seni ALLAH belanı versin senin şerefsiz herif... :@ :kızdım: adamsan msn ni ver lann :@

Feride 04-24-2009 19:47

sapık ya bu başka bişey değil..

Ertuğrul ÖZGÜL 04-24-2009 19:48

Alıntı:

YILLARDAN BERI TURBAN ICIN OTURUP DURDUNUZ HE NE DEGISTI BANA DIYIN. NASIL OLURDA BIR KADININ SADECE SACI ACIK DIYE BIR ERKEGIN O KADININ SACINDAN ETKILENECEGI DUSUNULEBILIR DEMK KI BU KANUNU KOAYAN MUHAMMED DE BIR GARIUPLIK VARDI E NEDE OLSA KAC EVLILIK YAPTIGI BELLI DEGIL. HZ. ALININ OGLU BILE EVLENIP BOSANMAYLA YUZDEN FAZLA EVLILIK YAPTIG DUSDUNULURSE

lan onun bunun çocuğu yavaş ol senin varya.... dingil forumda olmasam sana gösteriridim ama neyse ALLAHIN gazabı üzerine olsun(amin)

Sevban 04-24-2009 19:48

Amin ,

*AZRA* 04-24-2009 19:49

Alıntı:

ALLAH senin cezanı versin bir kere ağzına hz. muhammed(s.a.v) ağzına alırken kullandığın kelimelere dikkat et
gerizekalı
yöneticilerr hala ne duruyoo anlamıyorumm bu hala konuşmaya devam etcekmii

Sevban 04-24-2009 19:50

Sen o kadar kıvrak birisinki konuyu akpartiden ,nereye getirdin provakatörsün defol pislik, sana alet olucak kimse yok burda...

Sevban 04-24-2009 19:52

senin için Hidayet diledim utanmadan alay eder gibi dinime kutsalıma peygamberime dil uzattın, ben sana aynı şeyi yapsa idim sen hemen Akpartililer hristiyan düşmanı diye yaygara koparırdın üste çıkmaya çalışma ve defoll

Ertuğrul ÖZGÜL 04-24-2009 19:53

Alıntı:

JAZZ_GIR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 591878)
Bak neden hakaret edıyorsunuz bedua edıyorsunuz hanı sızın dınınızde hosgoru vardı. Yoksa bu hosgoru ısınıze geldıgı zamn mı? E muhajmed de amcasına lanet etmedımı zaten ebu lehebın lellerı kurusun demedı mı? Nasdıl olurda bır de ıslam hosgoru denılıyor. Ha hopsgoru sevgı dını denılen ıslamda neden el-kaıde hamas gıbı ıslamdan beslenen terorıstler var

ya sus kardeşim bizim hoş görümüz anlayana senin gibi burnunun dikine gide K: KERİM "lekümdinikümveliyedin" diyor başkada bişey demem sana

Feyza 04-24-2009 19:53

Nescafee başka bir nickle geri gelmiş

All times are GMT +3. The time now is 23:52.