![]() |
biLgi üniversitesi - haLkLa iLişkiLer ve rekLamcıLık (:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
eet oLeymısz bnde smdı frkettm ;1 |
Alıntı:
|
Bende açıkögretim İLahiyat okuyorum...
Türban sorunu oLmasaydı; İstanbuL uni. eczacılık fakültesi okuyan arkadaşın yerinde oLmak isterdim... :ağla: |
Alıntı:
evet hakLısın :) ama ben rekLam aLanında devam etmek istiyorum haLkLa iLişkiLer çok zor :ağla: |
Alıntı:
Ben de reklam okumayı düşünüyorum. Kolay ya da zorluğundan değil, sadece reklam beni daha fazla cezbediyor :) |
Alıntı:
:) evet daha güzeL geLiyor insana bence.. e tabi bide baba mesLeği oLunca :w: |
Alıntı:
Böyle bir aşk ile bağlıyım yani bölümüme ;1 |
Alıntı:
hayaLinin peşinden gitmek çok daha güzeL tabi :) eLbet babanda anLayacaktır seni birgün :w: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Dediğim gibi, inşallah Ak Parti adına çok büyük görevler düşecek bizlere. İnşallah mesleğimizi layıkıyla yaparız ileride :) |
Alıntı:
Alıntı:
inşallah :) Ak parti adına görev düşmeside benim için çok büyük birşey olur :) |
Alıntı:
|
gerçekten ınsanın kendı sehrındekı unıversıtede okuması gıbı güzel birşey yok:=) TOkat merkez.
|
Gazi Eğitim Fakültesi..
|
İstanbul Üniversitesi - Hukuk Fakültesi (iö)
Bu sene kazandım ordayım.. =) |
gazi üniversitesi......4. sınıf...
|
Benim içinseçenek yok nolcak şimdi ;D
Kapatayım mı konuyu ha kapatayım mı alırım anahtarınızı ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
İnsan o zaman anlıyo anyayı konyayı;D |
Alıntı:
|
dışarda olmak daha iyi bencede insanı olgunlaştırıyor... şahsım adına ben çok rahat bir insandım taki annemden babamdan ayrılana kadar :) :)
|
Akdeniz Üniversitesi iLköğretim matematik öğretmenLiği 1. sınıf..
|
Devlet üni : 139
Özel üni : 24 Açık öğretim : 24 Hazırlanıyorum : 24 Güzel bir tevafuk.. :) |
Hazırlanıyordum ama kazandım :)
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ( %50 'ye varan ingilizce ) Gelmek isteyen arkadaşlara diyeceğim odur ki 1.5 - 2 senelik bir ingilizce serüvenine ben katlanırım sonra 4 sene fakültemi okurum diyorsanız buyrun gelin. Ama ben gider gitmez zevkli derslere girmek isterim . Hd cam makinalarla uğraşmak isterim diyorsanız İstanbuldaki iletişim fakültelerini tercih edin. Yalnız bu okulda İngilizceyi Cambiridge üniversitesi ile ortak programda öğreneceksiniz ve öğrendiğiniz ingilizce programıyla okutmanlık yapabileceksiniz. Uluslararası diploma alacaksınız ki bu başka iletişim fakültelerinde yok. İyi seviye ingilizce bilerek fakülteye geçeceğinizden dolayı başvurmanız halinde 1 sene veya 1 dönem yurtdışında öğrenim göreceksiniz. Mezun olduktan sonra veya mezun olmadan Türkiye'nin en büyük firmalarıyla birlikte çalışma imkanına sahip olacaksınız. İngilizce eğitim programında 1 sene başarısız olmanız durumunda dilekçe verip istediğiniz iletişim fakültesine geçme hakkınız bulunuyor. Okuması çok zor çünkü 1.5 - 2 sene çok zor bir ingilizce eğitim programını herkes kaldıramaz. keyfine düşkün vatandaşlara asla önermiyorum ki ben İstanbuldaki bir iletişim fakültesine geçmeyi bile düşünüyorum. Ama şuda bir gerçektir. Güzel olan aynı zamanda zordur :) |
Para bol özel ;ı:
|
Amaaaaaaan eskiden üniversitemi vardı :D
|
kimileri hayat üniversitesinden mezun oluyor ankete ekleyin...
|
Alıntı:
ne o vakıf üniversitesi mi ? mersinde mi açıldı ? |
Uludağ Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı :)
|
Nişantaşı Üniversitesi - Fizyoterapi
|
Üni okudukta ne oldu
|
sdfasdfdsafaasf
|
Ben İstanbul Üniversitesi öğrencisiyim. Son seçimde boş oy attım ama o seçimden beri düşünüp duruyorum. Bunun sonucunda Ak Parti'ye yakın olduğumu fark ettim. Bundan 4 yıl kadar önce Ak Parti'ye sempati duymaya başlamıştım zaten, ama o zamanlar 18 yaşın altındaydım, oy atamıyordum. 18 yaşıma basınca, gittiğim seçimlerde başka bir partiye oy verdim ama artık o partinin görüşlerimi temsil ettiğini düşünmediğim için son seçimde boş oy attım, düşünmek için. Düşündüm ve Ak Partili olabileceğime karar verdim, ama henüz herhangi bir teşkilat üyesi değilim, üniversitedeki Ak Partililerle de tanışıklığım yok. Eğer bu forumda, İÜ öğrencisi olan Ak Partili arkadaşlarımız varsa yardımlarını bekliyorum. Ben Edebiyat Fakültesi'ndeyim.
|
All times are GMT +3. The time now is 05:22. |