![]() |
(: benim adayların durumu kötü (:
|
Nisan ayında hiç forumda olamadım :( o yüzden kim ne durumda bilmiyorum
bende biraz ay sonunu bekliyeyim ama bu süre içinde özel mesajım ve facebook hesabım ve msn imi bilenler için msn im açık teşvik primleriniz karşılığında 3 oyumu adilce dağıtabilirim :) |
kardeşim bu oylama gerçek sayılamaz..bu oylama laikliğin tehlikede olduğunu gösteriyor..novek bunu anayasa mahkemesine götürsün iptal etttirsin..hem 367'den çok uzakta oy almış birinci kişi :) bizim binlerce üyemiz var oyunu kullanmayan..demekki çoğunluk noktaların efendisini istememiş ;D şimdi bu gerçeği görmezden gelemeyiz.. bu oylama ülkenin çok tehlikeli bir noktaya sürüklendiğinin göstergesidir.. bu yazdıklarımız yok demeniz ülkeyi çatışmaya götürecektir, bu çok açıktır.. sakın ha anayasayı değiştirmeye kalkmayın altından kalkamazsınız!!
baykal olsaydı başka ne derdi ?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar oy kıllanmayanlar kullanın daa artık (:
|
3 arkadaşıma oy kullandım şimdiden hayırlı olsun :)
|
Alıntı:
|
alemdar abi fırat kardeşim ve muhammete verdim bende hayırlısı olsun inşAllah
|
EyvALLAH kapatalım ya anketi...;D
daha bu saatten sonra bişi olmaz...;D |
Alıntı:
Noktaların efendisi bakıyorum arayı epey açmıssınız ama daha on günden fazla müddet var top yuvarlaktır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
alemdar abiyi devirebiliriz koalisyona gitmekte fayda var
|
Alıntı:
|
15 koltuk benden koalisyon için:)
|
13 koltukta murattan destek çıkarsa 38 olup yıkarız.:d
|
Alıntı:
|
devirme işi kolay (: her türlü karşılıksız ortaklıga varm mesele devirmek kardes.. devirme yapacaksan öyle planda kalmıyacak kardeş koydun mu balyoz'u indireceksin adamı (:
|
Alıntı:
|
selamün aleyküm
üç adaya oyumu verdim inşallah onlar kazanır.. :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ay yıldız 'ın oyuda Fütüvvet ile artmış ortam kızışıyor .
Erhan yıkım işlerindeki balyoz darbelerinin eylem planını sen hazırlarsın artık. |
Alıntı:
benim iyi derecede hayranım olduğunuzu biliyorum ;D |
Alıntı:
valla hepinizde aşmışsınız.. milim hesabı yapıyorsunuz resmen.. verilen oyları anında takip etmeniz beni korkuttu... iş çok ciddi heralde..alpakonumu seçiyoruz yoksa.. oylarımı değiştirsemmi ne.. |
Alıntı:
ben vazgeçtim..ben oynamıyorum.. |
açık oy gizli tasnifmi var burda..tek parti dönemi gibi..şef ismet dönemindede öyle olurmuş..açık açık oy veriyorsun..gizli gizli sayıyorlar...
|
Fütüvvet teşekkürler bana oy verdiğini spot ışıkları altındaki yorumlardan öğrendim :w:
|
Alıntı:
buraya yazalım tek tek isimleri....vermediklerimiz küsecek şimdi..durup dururken hasım topluyoruz arkamıza...bize darılacaklar..üç kiş iiçin 13 kişi feda edilmemeli değilmi.. |
ikisini bende hatırlıyorumda üçüncüsü kimdi unuttum şimdi...bilen varsa söylesin onuda gizli hiç bi şey kalmasın...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
verdiğim oyları değiştirebilirmiyim müsadenizle ...
öyle bir hakkım varmı ... çünkü yani sanki oylarım ucuza gitti gibi.. öhö öhö öhö... |
Alıntı:
bi işimiz olursa size müracat edebilirzmi yani...hani hamili kart yakınımdır misali.. |
Olur tabiiki ama kime vereceğinizi burdan beyan etme şartı ile :))))))) yetkili arkadaşlar ile irtibate geçebilirsiniz ama gerek yok gibi böyle biraz kızışık dursun fiksür
|
hani nasıl olsa üçüncüsünü hatırlamıyorumya hiç olmassa onu değiştireyim de oy verdiğim ban aborçlu gibi hissetsin kendini..ilerde bizede oy falan lazım olurs adiyorum hani...
|
Alıntı:
|
Yok abi kime oy verdiğinizi söylemek yasak değil dilediğiniz gibi haykırabilirsiniz , aslında son günlere bıraksa idiniz daha güzel olurdu ya ama yinede güzel oldu
|
All times are GMT +3. The time now is 04:22. |