Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Saadet Partisi: Faizci Kapitalist Sistem Değişmeli (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=130315)

.:Ay_Yıldız:. 06-21-2010 00:09

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756563)

ak partiye laf atmak icin yeri geldiginde komunistle bile ortak noktada bulusan bu zati muhteremlere tkp den farkiniz yok deyincecede kabariyorlar :)

NOKTA! :)

Mavera 06-21-2010 00:09

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756561)
Allah selamet versin dedim ya:)

Bu mitingler niye bizim tekelimizde olsun be hocam?

koskoca iktidar partisisiniz, siz miting yapmak istediniz de biz mi engel olduk, yapmayın lütfen!

boşver spden ne köy ne kasaba olmazsa siz sevinin be hocam, biz memnunuz, siz de mutlaka memnun olmalısınız ne de olsa ne köy ne kasaba olmazmış:)

ALLAH AŞKINA İSRAİLE LANET MİTİNGİ DÜZENLEYİN, BİZ KATILAMI, VARIN SİZ BİZE ORDA ELEŞTİRİ YAPIN.

tek kelime edersem namerdim:)

Ama ne olur bi de siz yapın miting be kardeş, biz yapıyoruz yaptığımıza pişman ediyorsunuz, buyrun siz yapın!

ak partiyi gectim neden hic bir cemaat bu mitingleri desteklemez sebebini söyleyim bu mitingler resmen parti mitingi oluyor..
konusmacilara bakiyorum erbakan, sp baskani, sp il baskanlari, sp ye yakin stk lar ondan sonrada niye düzenlemiyorsunuz diyorsunuz..
kendi adima o mitinglerden birine katildim ama israilde cok hükümete yüklenildigi icin, fethullah gülene yüklenildigi icin amacin üzüm yemek mi, bagciyi dövmek mi oldugunu cözemedim..

Cihan_ŞümuL 06-21-2010 00:09

Alıntı:

ALLAH AŞKINA İSRAİLE LANET MİTİNGİ DÜZENLEYİN, BİZ KATILAMI, VARIN SİZ BİZE ORDA ELEŞTİRİ YAPIN.

tek kelime edersem namerdim:)
bie de gitmessek namerdiz.

Cihan_ŞümuL 06-21-2010 00:11

Alıntı:

tkp den farkiniz yok
:(:(:(:(

Mavera 06-21-2010 00:12

Alıntı:

uranyum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756559)
Kalbimi yarıp bakmadınız ve de günahımı aldınız.

Şimdi oturup size kendi kişisel görüşlerimi anlatcak değilim.

yok öle bir düşüncem :)

konu gelirse bir kaç kelam ederiz.Reelde böyle.sanalda ise

ben genelde okumayı tercih ederim.

Sp liler hatasız kul değildir.Bir çok eksikleri ve hataları vardır.Ben bu camia içinde en cok eleştiri yapan biriyimdir burada yapmıyor olmam hataları savundugum anlamına gelmez.

buda benim düsüncemdir.. sonucta mesajlarinizda gizli bir artniyetin tasindigini söyleyerek suizanda bulunuyorsam, vebalinide üstleniyorum bu konuda müsterih olunuz..
birde su yapmacik elestiriyoruz sözü bana inandirici gelmiyor cünkü o camia yillardir degismiyor evet üst kademe degisti ama alttaki fanatikler nedense ayni tas, ayni hamam devam ediyor..
bence siz yine okumayi tercih edin cünkü böylece niyetiniz daha az belli olur :)

Mavera 06-21-2010 00:13

Alıntı:

uranyum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756567)
bie de gitmessek namerdiz.

siz sp nin düzenledigi mitinge gittiniz mi?..

redyellow 06-21-2010 00:14

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756563)
degerli kardesim öncelikle insanda "minnet" olacak.. en basiti su konuda bile bir cok sp li var ve burada alenen sp propagandasi yapiyorlar ama onlara sorsan ak partiyi elestiremiyorlar..
ak partiyi elestirmek icin hic bir firsati kacirmayanlar kalkmis burada demokrasi, özgürlük dersi veriyorlar!..
ak partiye laf atmak icin yeri geldiginde komunistle bile ortak noktada bulusan bu zati muhteremlere tkp den farkiniz yok deyincecede kabariyorlar :)

Allah selamet versin:)

Atış serbest:)

Mavera 06-21-2010 00:16

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756574)
Allah selamet versin:)

Atış serbest:)

ben dünden beri soruyorum ama cevap alamadim bana tkp ile 3 önemli farkinizi söyleyin evet birincisi siz din üzerinden siyaset yapiyorsunuz onlar komunizm ya digerleri..

redyellow 06-21-2010 00:16

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756566)
ak partiyi gectim neden hic bir cemaat bu mitingleri desteklemez sebebini söyleyim bu mitingler resmen parti mitingi oluyor..
konusmacilara bakiyorum erbakan, sp baskani, sp il baskanlari, sp ye yakin stk lar ondan sonrada niye düzenlemiyorsunuz diyorsunuz..
kendi adima o mitinglerden birine katildim ama israilde cok hükümete yüklenildigi icin, fethullah gülene yüklenildigi icin amacin üzüm yemek mi, bagciyi dövmek mi oldugunu cözemedim..

ya hocam cemaatlerin desteklemediğini nerden çıkardın?

Cemaat desteklemiyor, siz desteklemiyorsunuz, mhp desteklemiyor vs.vs.

peki bu kadar insan nerden geliyor yahu?

Gökten felan mı yağıyor bunlar?

:)

Bu mitingleri içinde kalbinde zulme karşı nefret olan herkes destekliyor ustam, siz rahat olun.

Siz rahatsızsanız katılmayın be arkadaşım, sizin alnınıza tabanca mı dayıyoruz illaki gel diye?

bizimkilere gelmeyin,kendiniz düzenleyin biz size gelelim:)

Mavera 06-21-2010 00:19

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756579)
ya hocam cemaatlerin desteklemediğini nerden çıkardın?

Cemaat desteklemiyor, siz desteklemiyorsunuz, mhp desteklemiyor vs.vs.

peki bu kadar insan nerden geliyor yahu?

Gökten felan mı yağıyor bunlar?

Bu mitingleri içinde kalbinde zulme karşı nefret olan herkes destekliyor ustam, siz rahat olun.

Siz rahatsızsanız katılmayın be arkadaşım, sizin alnınıza tabanca mı dayıyoruz illaki gel diye?

bizimkilere gelmeyin,kendiniz düzenleyin biz size gelelim:)

peki söyle saglama yapalim.. en son mitinge kac kisi katildi.. israile tepki koyan insan sayisi o kadar mi?

ben mitinglerin düzenlemesine karsi degilim sonucta bu demokratik bir tepkidir ben mitinglerin siyasallastirilmasina, bir siyasi partinin propandasi gibi sunulmasina karsiyim..

redyellow 06-21-2010 00:23

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756578)

ben dünden beri soruyorum ama cevap alamadim bana tkp ile 3 önemli farkinizi söyleyin evet birincisi siz din üzerinden siyaset yapiyorsunuz onlar komunizm ya digerleri..

Sizin partinizin tkp ile farkı ne kadar ise, saadetin tkp ile farkı sizin farkınızın 3 mislidir, bunu saymaya bile gerek görmem.

Alıntı:

peki söyle saglama yapalim.. en son mitinge kac kisi katildi.. israile tepki koyan insan sayisi o kadar mi?

Bunun sağlaması olur mu yahu?

Sizin partiniz bir miting düzenliyor oraya belil sayıda insan gelir, peki sizin partinize gönül verenlerin sayısı o kadar mı? diye bir soru soruyor musun kendine?

Alıntı:

ben mitinglerin düzenlemesine karsi degilim sonucta bu demokratik bir tepkidir ben mitinglerin siyasallastirilmasina, bir siyasi partinin propandasi gibi sunulmasina karsiyim..

Hocam o miting bir siyasi partinin mitingi, bunun farkına varın artık.

Bir siyasi parti miting düzenliyor siz siyasi parti propogandası olmasın diyorsunuz yahu, el insaf!

ben de diyorum ki:

Madem öyle buyrun siz yapın iktidar partisi olarak, bir tane partinizin propogandası olmasın, mümkün mü?

Hadi yapın görelim!

İntifada 06-21-2010 00:25

Alıntı:

Mavi marmara olayından sonra düzenlenen mitingde AK PARTİYE ATILAN OY İHANETE ATILMIŞ OYDUR denmiş mi?

Buyrun bunu bana ispatlayın.

eğer bana 1 gram güveniniz var ise kulaklarımla duydum o cümleyi...bilmem bunu bir ispat oalrak kabul edermisiniz ama...

bir oy bir ihanet oalrak söyledi adam orada....
kendisi ihhdanmış galiba beyfendi orada az küfrümü yemedi kendisi...onun yüzünden fatih spli biriyle kavga edecektim az kalsın ... yumruklarımı sıkmıştım...

Mavera 06-21-2010 00:27

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756586)

eğer bana 1 gram güveniniz var ise kulaklarımla duydum o cümleyi...bilmem bunu bir ispat oalrak kabul edermisiniz ama...

kendisi ihhdanmış galiba beyfendi orada az küfrümü yemedi kendisi...onun yüzünden fatih spli biriyle kavga edecektim az kalsın ... yumruklarımı sıkmıştım...

hocam bende aynisini söyledim ama arkadaslar hala daha ispat ariyor.. evet o kisi sp li degildir ama sp ye yakin bir stk dandir ve bu miting yukarida redyellowun dedigi gibi siyasi partinin mitingidir..
ama söyle bir durum var iktidar icin her yol mübahdir gazze üzerinden siyaset yapmakda!

redyellow 06-21-2010 00:29

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756586)

hocam yukarda yazıldı onu söyleyen saadet partisinden birisi değilmiş, bir stk temsilcisi imiş.

Sizde ihh demişsiniz.

Saadet temsilcilerinin dışındaki konuşmalardan da saadeti sorumlu tutacak mısınız?

Sanmam, bu kadar acımasız olamazsınız:)

Mavera 06-21-2010 00:30

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756583)
Sizin partinizin tkp ile farkı ne kadar ise, saadetin tkp ile farkı sizin farkınızın 3 mislidir, bunu saymaya bile gerek görmem.

Bunun sağlaması olur mu yahu?

Sizin partiniz bir miting düzenliyor oraya belil sayıda insan gelir, peki sizin partinize gönül verenlerin sayısı o kadar mı? diye bir soru soruyor musun kendine?

Hocam o miting bir siyasi partinin mitingi, bunun farkına varın artık.

Bir siyasi parti miting düzenliyor siz siyasi parti propogandası olmasın diyorsunuz yahu, el insaf!

ben de diyorum ki:

Madem öyle buyrun siz yapın iktidar partisi olarak, bir tane partinizin propogandası olmasın, mümkün mü?

Hadi yapın görelim!

bir parti mitingindeki kalabakalik yoksa o zaman bir yerde sorun vardir.. eger o miting genis kitleleri kucaklasaydi istanbulda yer yerinden oynardi öyle binlerden degil, milyonlardan bahsedilirdi..
sunu kabul edelim sp dini konulardaki terimleri kendi tekeline almis ve din konusundaki her durumda miting yapiyor ve bunu hükümete bir elestiri platformuna ceviriyor..
nasilki mhp sehitler üzerinden siyaset yapip hükümete gönderme yapiyorsa, chp laiklik üzerinden siyaset yapip, hükümete gönderme yapiyorsa sp de din üzerinden siyaset yapip, hükümete gönderme yapiyor!

CeVHeR 06-21-2010 00:30

Delinin bir kuyuya taş atmışda, akıllılar niye o taşın peşinden gidiyor...

İntifada 06-21-2010 00:30

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756589)
hocam bende aynisini söyledim ama arkadaslar hala daha ispat ariyor.. evet o kisi sp li degildir ama sp ye yakin bir stk dandir ve bu miting yukarida redyellowun dedigi gibi siyasi partinin mitingidir..
ama söyle bir durum var iktidar icin her yol mübahdir gazze üzerinden siyaset yapmakda!

arkadaşalr ispat arıyorlarsa işte gidenler ispat...
redyellow hatırlar mitingle ilgili ilk izlenimlerimi anlattığım başlıktada bunu dile getirmiştim...

hatta mitingin siyasi konuşmalar hariç organizasyon oalrak güzel olduğunuda söylemiştim...
zaten erold erdoğanın konuşmasını zor dinledim numan çıkıncada terk ettim

İntifada 06-21-2010 00:31

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756594)

:güzel::güzel::güzel::güzel::güzel:

redyellow 06-21-2010 00:31

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756589)

sen o yazıyı yazdıktan sonra hadi ispatla diyen oldu mu ki "arkadaşlar hala ispat arıyor" diyorsun?

hayır aramıyoruz artık, konu aydınlanmıştır,. bir stk temsilcisi konuşmuştur.

Stk temsilcisinin konuşması bizi bağlamaz diyoruz, siz ise saadete saldırabilmek içni bunu bahane ediyorsunuz.

olay budur.

Bitti:)

Mavera 06-21-2010 00:31

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756591)
hocam yukarda yazıldı onu söyleyen saadet partisinden birisi değilmiş, bir stk temsilcisi imiş.

Sizde ihh demişsiniz.

Saadet temsilcilerinin dışındaki konuşmalardan da saadeti sorumlu tutacak mısınız?

abicim ama kendinle celisiyorsun... yukarida söylemissin ki miting siyasi mitingdir ve sp mitingi simdide sp sorumlu tutulamaz diyorsun..
bu bir tezat degil midir?

ALmi´ 06-21-2010 00:36

Alıntı:

(*NuSReT*) Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756594)

Kesinlike.. ;)

redyellow 06-21-2010 00:36

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756593)
bir parti mitingindeki kalabakalik yoksa o zaman bir yerde sorun vardir.. eger o miting genis kitleleri kucaklasaydi istanbulda yer yerinden oynardi öyle binlerden degil, milyonlardan bahsedilirdi..
sunu kabul edelim sp dini konulardaki terimleri kendi tekeline almis ve din konusundaki her durumda miting yapiyor ve bunu hükümete bir elestiri platformuna ceviriyor..
nasilki mhp sehitler üzerinden siyaset yapip hükümete gönderme yapiyorsa, chp laiklik üzerinden siyaset yapip, hükümete gönderme yapiyorsa sp de din üzerinden siyaset yapip, hükümete gönderme yapiyor!

hocam buyrun sorunsuz bir miting yapın, milyonları toplayın:)

siz yapın "din üzerinden siyaset yapmadan" filistine destek mitingi yapın yahu!

İsraile lanet mitingi yapın yahu!

zulme hayır mitingi yapın yahu!

Niye sadece laf üretiyorsunuz?

niye kendiniz yapmıyorsunuz? niye yapılanı eleştirmek içni bahaneler arıyorsunuz?

Hükümete gönderme yapılıyormuş, hükümet din mi? eleştirilemez mi? gönderme yapılamaz mı?

Allah allah, takıldıkları yere bakın ya!

madem bu kadar zorunuza gidiyor buyrun siz yapın!

Niye yapmıyorsunuz?

????

redyellow 06-21-2010 00:38

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756599)

abicim ama kendinle celisiyorsun... yukarida söylemissin ki miting siyasi mitingdir ve sp mitingi simdide sp sorumlu tutulamaz diyorsun..
bu bir tezat degil midir?

O mitingde yahudiler de konuştu, hatta ülkemizdeki yahudi bir sanatcı kız var o da çıktı konuştu.

STK temsilcileri konuştu.

Şimdi ne yapmalıydı saadet:

Ulen bana bakın ne konuşacaksanız önceden bana verin, ben bi inceleyim sonra onay verirsem siz de o konuşma metnini okuyun! mu diyecekti?

Veya baktılar stk temsilcisi "zinhar dokunulamaz hükümete" laf atıyor elinden mikrofonu alıp o kişinin kafasında mı kırsaydı?

Hakkaten pes ediyorum sizin bu yazılarınız karşısında!

Mavera 06-21-2010 00:39

abicim biz zaten iktidariz biz söz üretecek yerde degiliz, laf üretecek yerdeyiz ki hükümetimizde icraat yapiyor, israile karsi gerekeni yapiyor..
mitingler tabiki olacak, milyonlar nefretini haykiracak ama biz diyoruz ki israile lanet mitinginde israilden cok hükümete yada baska cemaatlere öfke sizce dogru mu?

Mavera 06-21-2010 00:40

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756607)

O mitingde yahudiler de konuştu, hatta ülkemizdeki yahudi bir sanatcı kız var o da çıktı konuştu.

STK temsilcileri konuştu.

Şimdi ne yapmalıydı saadet:

Ulen bana bakın ne konuşacaksanız önceden bana verin, ben bi inceleyim sonra onay verirsem siz de o konuşma metnini okuyun! mu diyecekti?

Veya baktılar stk temsilcisi "zinhar dokunulamaz hükümete" laf atıyor elinden mikrofonu alıp o kişinin kafasında mı kırsaydı?

Hakkaten pes ediyorum sizin bu yazılarınız karşısında!

cevir kazi yanmasin.. sende haklisin abicim minareyi calan, kilifinida uydurur orada bir miting düzenleniyorsa en ince ayrinti göz önüne alinmalidir..
konusmacilar, sloganlar, pankartlar hepsi o mitingi düzenleyenlerin himayesinde olmalidir yok bunu hakkiyla beceremiyorlar diyorsan sözüm yok..

İntifada 06-21-2010 00:43

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756591)

Sizde ihh demişsiniz.

filistine destekle ilgili bir miting yapıyorsan herhalde sahneye çıkan insanıda bir uyarırsaın...

o dayı herhalde çok zeki oalcak ki bir o birde spli yetkililer anlamış olayın iç yüzünü ihaneti...

ömer karaoğlu,bülent yıldırım anlamamış oalcak ki akpartinin ihanet olduğunu o yönde bir açıklama yapmadılar..ak partiyi eleştirmediler

sen sormuşsun ispat varmı diye bende söyledim sadece milli görüşçü bir ihhlının söylediğiyle mitingi eleştirecek değilim...

ama hadsiz erol erdoğan
sayın kurtulmuş
erbakan çıkıp bu olayı partimin üzerine yıkmaya çalışırsa orada siyasi söylemlerde bulunursa
bir gün önce bayrak getirmeyin deyip ertesi gün girişte bayrak dağıtırtlarsa bana bunun hesabını vermezler...

daha saldırının ilk günü gördük işte foruma gelen milli görüçüleri hatta mgfde yayınlanan o paçavra mektubu..
ne yazmışlardı ya giy o gömleği yeniden yada giyenelre bırak ne deme bu sadece milli görüş çözebilir demek...
saadet diğer muhalefetin izinden gitmeye devam etsin...

rizzelli 06-21-2010 00:45

Saadetten PKK ya lanet mitingi istiyoruz !

Mavera 06-21-2010 00:46

Alıntı:

rizzelli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756611)

hocam oradan ekmek cikmaz sp ye, onu yapsa yapsa mhp yapar!

redyellow 06-21-2010 00:47

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756608)
abicim biz zaten iktidariz biz söz üretecek yerde degiliz, laf üretecek yerdeyiz ki hükümetimizde icraat yapiyor, israile karsi gerekeni yapiyor..
mitingler tabiki olacak, milyonlar nefretini haykiracak ama biz diyoruz ki israile lanet mitinginde israilden cok hükümete yada baska cemaatlere öfke sizce dogru mu?

Mitingler de icraattır arkadaşım, başbakan toki açılışı diyor miting yapıyor, konut diyor miting yapıyor, bunlar laf üretmek mi icraat mı?

Bunları yapanlar niye filistine destek mitingi yapmıyorlar?

madem bizim mitingleri beğenmiyorsunuz siz yapın!

niye yapmıyorsunuz???????

Biz yapıyoruz hükümeti de eleştiririz, yanlış yapın cemaatleri de eleştiririz, biz buyuz hocam, ister beğenin ister beğenmeyin,, biz bizi beğeniyoruz!

siz yapın siz kimseyi eleştirmeyin!

Buyrun....

Alıntı:

cevir kazi yanmasin.. sende haklisin abicim minareyi calan, kilifinida uydurur orada bir miting düzenleniyorsa en ince ayrinti göz önüne alinmalidir..
konusmacilar, sloganlar, pankartlar hepsi o mitingi düzenleyenlerin himayesinde olmalidir yok bunu hakkiyla beceremiyorlar diyorsan sözüm yok..

http://galeri.netfotograf.com/images...394F41A495.JPG

ben allahdan kazı çeviriyorum, sen öyle bi çeviriyorsun ki inan ki kuzu çevirme yanında halt eder!

Saadete ben söylerim, bi daha miting düzenleyecekleri zaman, konuşmacılara önceden sakın haaaaa hükümeti eleştirmeyin, çarpılırsınız diyecekler!

rahat olun!

redyellow 06-21-2010 00:48

Alıntı:

rizzelli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756611)

Niye saadetten?

Sİzin eliniz armut mu topluyor?

Bizyaptık beğenmediniz, buyrun pkkya lanet mitingini siz düzenleyin, ankarada yaparsanız gelmeyen namerttir!

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756613)
hocam oradan ekmek cikmaz sp ye, onu yapsa yapsa mhp yapar!

Siz yapın, ekmeği siz yeyin!

Mavera 06-21-2010 00:50

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756616)
Niye saadetten?

Sİzin eliniz armut mu topluyor?

Bizyaptık beğenmediniz, buyrun pkkya lanet mitingini siz düzenleyin, ankarada yaparsanız gelmeyen namerttir!

Siz yapın, ekmeği siz yeyin!

iste aramizdaki fark budur siz ekmek yemek icin, cikar icin bu mitingleri yapiyorsunuz biz ise oy kaybini göze alip kutsal degerler üzerinden siyaset yapmiyoruz, yillardir el atilamayan sorunlara el atiyoruz!..

redyellow 06-21-2010 00:51

Alıntı:

AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756610)
filistine destekle ilgili bir miting yapıyorsan herhalde sahneye çıkan insanıda bir uyarırsaın...

o dayı herhalde çok zeki oalcak ki bir o birde spli yetkililer anlamış olayın iç yüzünü ihaneti...

ömer karaoğlu,bülent yıldırım anlamamış oalcak ki akpartinin ihanet olduğunu o yönde bir açıklama yapmadılar..ak partiyi eleştirmediler

sen sormuşsun ispat varmı diye bende söyledim sadece milli görüşçü bir ihhlının söylediğiyle mitingi eleştirecek değilim...

ama hadsiz erol erdoğan
sayın kurtulmuş
erbakan çıkıp bu olayı partimin üzerine yıkmaya çalışırsa orada siyasi söylemlerde bulunursa
bir gün önce bayrak getirmeyin deyip ertesi gün girişte bayrak dağıtırtlarsa bana bunun hesabını vermezler...

daha saldırının ilk günü gördük işte foruma gelen milli görüçüleri hatta mgfde yayınlanan o paçavra mektubu..
ne yazmışlardı ya giy o gömleği yeniden yada giyenelre bırak ne deme bu sadece milli görüş çözebilir demek...
saadet diğer muhalefetin izinden gitmeye devam etsin...

sayın akıncı:

bana tekrar ettirmeyin yahu.

kardeş:

Biz yaptık, bizim adımız hıdır, elimizden gelen budur.

buyrun siz yapın.

Bakın terör azdı, hükümete en ağır eleştiriler yapılıyor, hakaretler, küfürler gırla gidiyor.

Buyrun pkkyı lanet mitingi yapın.

Miting yapın ve hiç bir siyasi partiyi o mitingde eleştirmeyin.

Bizde görelim oluyormu olmuyor mu.

Mavera 06-21-2010 00:52

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756614)
Mitingler de icraattır arkadaşım, başbakan toki açılışı diyor miting yapıyor, konut diyor miting yapıyor, bunlar laf üretmek mi icraat mı?

Bunları yapanlar niye filistine destek mitingi yapmıyorlar?

madem bizim mitingleri beğenmiyorsunuz siz yapın!

niye yapmıyorsunuz???????

Biz yapıyoruz hükümeti de eleştiririz, yanlış yapın cemaatleri de eleştiririz, biz buyuz hocam, ister beğenin ister beğenmeyin,, biz bizi beğeniyoruz!

siz yapın siz kimseyi eleştirmeyin!

Buyrun....

http://galeri.netfotograf.com/images...394F41A495.JPG

ben allahdan kazı çeviriyorum, sen öyle bi çeviriyorsun ki inan ki kuzu çevirme yanında halt eder!

Saadete ben söylerim, bi daha miting düzenleyecekleri zaman, konuşmacılara önceden sakın haaaaa hükümeti eleştirmeyin, çarpılırsınız diyecekler!

rahat olun!

abi seni görünce ilk forum günlerim aklima geldi bence böyle heyacanliydim bende körü körüne birseyleri savunuyordum, bende karsidakini laf ebeligi yaparak alt edecegimi saniyorum ve en önemlisi bende konuya mizah katip konuyu saptirmaya calisiyordum..
tabiki bunlar 5 sene önceydi ;)..

redyellow 06-21-2010 00:53

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756617)
iste aramizdaki fark budur siz ekmek yemek icin, cikar icin bu mitingleri yapiyorsunuz biz ise oy kaybini göze alip kutsal degerler üzerinden siyaset yapmiyoruz, yillardir el atilamayan sorunlara el atiyoruz!..

ekmek çıkmaz diyen sizsiniz yahu:) sizin mantığınıza göre yazıyorum ve buyrun ekmeği siz yeyin diyorum:)

hem ekmek çıkmaz ordan diyeceksin hem de bunu yazacaksın:)

redyellow 06-21-2010 00:54

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756620)

abi seni görünce ilk forum günlerim aklima geldi bence böyle heyacanliydim bende körü körüne birseyleri savunuyordum, bende karsidakini laf ebeligi yaparak alt edecegimi saniyorum ve en önemlisi bende konuya mizah katip konuyu saptirmaya calisiyordum..
tabiki bunlar 5 sene önceydi ;)..

sen hala öylesin be hocam, formundan hiç bir şey kaybetmemişsin:)

çevir kazı yanmasın derken laf ebeliği için değildi diiil mi?

spye ekmek çıkmaz ordan diyen de sensin, buyrun siz düzenleyin ekmeği siz yeyin o zaman deyince "bak demedik mi saadet ekmek için, çıkar için bu mitingleri yapıyormuş" diye de sensin!

emin ol sen hala 5 sene öncesindesin:)

Mavera 06-21-2010 00:55

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756621)

ekmek çıkmaz diyen sizsiniz yahu:) sizin mantığınıza göre yazıyorum ve buyrun ekmeği siz yeyin diyorum:)

hem ekmek çıkmaz ordan diyeceksin hem de bunu yazacaksın:)

o benim mantigimla yazilmissa neden siz ona cevap verme geregi duydunuz ki!.. bizim cikar derdimiz yok deyip gecebilirdiniz ama isinize gelmedi ;)
bu arada sp yönetimi senin bu azmini görmeli sabahtan beri bu kadar insana laf yetistirecegim, bagnazligi savunacagim diye 40 dereden su getiriyorsun abicim, dava askin gözlerimi yasartti..

rizzelli 06-21-2010 00:55

AK partiye neden miting yapmıyorsunuz diye gelen eleştirilere karşılık,

bundan daha töhmet altında bırakacak,

mitin partisi Saadetin pkk için neden miting düzenlemiyorlar eleştirisi olacak !

zihinlerde kalan bu.

Mavera 06-21-2010 00:56

Alıntı:

redyellow Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756622)
sen hala öylesin be hocam, formundan hiç bir şey kaybetmemişsin:)

çevir kazı yanmasın derken laf ebeliği için değildi diiil mi?

evet karsimda senin gibi muhteremler olunca eskiyi yad ediyorum.. cevir, kazi yanmasin laf ebeligi degil aksina adrese teslim bir mesajdi ama ben nereden bileyim ki verilen adres yanlis ;)

redyellow 06-21-2010 00:59

Alıntı:

Galevera Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756623)
o benim mantigimla yazilmissa neden siz ona cevap verme geregi duydunuz ki!.. bizim cikar derdimiz yok deyip gecebilirdiniz ama isinize gelmedi ;)
bu arada sp yönetimi senin bu azmini görmeli sabahtan beri bu kadar insana laf yetistirecegim, bagnazligi savunacagim diye 40 dereden su getiriyorsun abicim, dava askin gözlerimi yasartti..

offfff offff.....

niye cevap verdiniz ki diyor yahu:)

burda senin yazdığın tüm yazılar SENİN MANTIĞINLA YAZILMIYOR mu?

Bizde senin mantığınla yazdığın tüm yazılarına cevap vermiyor muyuz?

Ne demek niye cevap verme gereği duydunuz?

deminden beri aklın nerdeydi be hocam, dünden buyana SENİN MANTIĞINLA YAZDIĞIN YAZILARA cevap veriyoruz, yoksa farkında değil miydin?

ben mi bağnazlığı savunuyorum?

bağnazlık dediğiniz de herhalde hükümeti eleştirmek oluyor öyle mi?

Haşa sümme haşa hükümet eleştirilir mi?

Söylerim saadetcilere bi daha hükümeti eleştirmezler!!!!

onların kulaklarını koparırım merak etmeyin!

redyellow 06-21-2010 01:01

Alıntı:

rizzelli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756624)
AK partiye neden miting yapmıyorsunuz diye gelen eleştirilere karşılık,

bundan daha töhmet altında bırakacak,

mitin partisi Saadetin pkk için neden miting düzenlemiyorlar eleştirisi olacak !

zihinlerde kalan bu.

aç gazeteleri oku, saadete mi diyorlar yoksa FİLİSTİN KAHRAMANI, DAVOS KAHRAMANI nerde mi diyorlar?

(sakın ha, bunları ben demiyorum gazeteler., kamu öyle diyor)

All times are GMT +3. The time now is 10:02.