![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
konusmacilara bakiyorum erbakan, sp baskani, sp il baskanlari, sp ye yakin stk lar ondan sonrada niye düzenlemiyorsunuz diyorsunuz.. kendi adima o mitinglerden birine katildim ama israilde cok hükümete yüklenildigi icin, fethullah gülene yüklenildigi icin amacin üzüm yemek mi, bagciyi dövmek mi oldugunu cözemedim.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
birde su yapmacik elestiriyoruz sözü bana inandirici gelmiyor cünkü o camia yillardir degismiyor evet üst kademe degisti ama alttaki fanatikler nedense ayni tas, ayni hamam devam ediyor.. bence siz yine okumayi tercih edin cünkü böylece niyetiniz daha az belli olur :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Atış serbest:) |
Alıntı:
ben dünden beri soruyorum ama cevap alamadim bana tkp ile 3 önemli farkinizi söyleyin evet birincisi siz din üzerinden siyaset yapiyorsunuz onlar komunizm ya digerleri.. |
Alıntı:
Cemaat desteklemiyor, siz desteklemiyorsunuz, mhp desteklemiyor vs.vs. peki bu kadar insan nerden geliyor yahu? Gökten felan mı yağıyor bunlar? :) Bu mitingleri içinde kalbinde zulme karşı nefret olan herkes destekliyor ustam, siz rahat olun. Siz rahatsızsanız katılmayın be arkadaşım, sizin alnınıza tabanca mı dayıyoruz illaki gel diye? bizimkilere gelmeyin,kendiniz düzenleyin biz size gelelim:) |
Alıntı:
ben mitinglerin düzenlemesine karsi degilim sonucta bu demokratik bir tepkidir ben mitinglerin siyasallastirilmasina, bir siyasi partinin propandasi gibi sunulmasina karsiyim.. |
Alıntı:
Alıntı:
:) Bunun sağlaması olur mu yahu? Sizin partiniz bir miting düzenliyor oraya belil sayıda insan gelir, peki sizin partinize gönül verenlerin sayısı o kadar mı? diye bir soru soruyor musun kendine? :) Alıntı:
Hocam o miting bir siyasi partinin mitingi, bunun farkına varın artık. Bir siyasi parti miting düzenliyor siz siyasi parti propogandası olmasın diyorsunuz yahu, el insaf! ben de diyorum ki: Madem öyle buyrun siz yapın iktidar partisi olarak, bir tane partinizin propogandası olmasın, mümkün mü? Hadi yapın görelim! |
Alıntı:
eğer bana 1 gram güveniniz var ise kulaklarımla duydum o cümleyi...bilmem bunu bir ispat oalrak kabul edermisiniz ama... bir oy bir ihanet oalrak söyledi adam orada.... kendisi ihhdanmış galiba beyfendi orada az küfrümü yemedi kendisi...onun yüzünden fatih spli biriyle kavga edecektim az kalsın ... yumruklarımı sıkmıştım... |
Alıntı:
ama söyle bir durum var iktidar icin her yol mübahdir gazze üzerinden siyaset yapmakda! |
Alıntı:
Sizde ihh demişsiniz. Saadet temsilcilerinin dışındaki konuşmalardan da saadeti sorumlu tutacak mısınız? Sanmam, bu kadar acımasız olamazsınız:) |
Alıntı:
sunu kabul edelim sp dini konulardaki terimleri kendi tekeline almis ve din konusundaki her durumda miting yapiyor ve bunu hükümete bir elestiri platformuna ceviriyor.. nasilki mhp sehitler üzerinden siyaset yapip hükümete gönderme yapiyorsa, chp laiklik üzerinden siyaset yapip, hükümete gönderme yapiyorsa sp de din üzerinden siyaset yapip, hükümete gönderme yapiyor! |
Delinin bir kuyuya taş atmışda, akıllılar niye o taşın peşinden gidiyor...
|
Alıntı:
redyellow hatırlar mitingle ilgili ilk izlenimlerimi anlattığım başlıktada bunu dile getirmiştim... hatta mitingin siyasi konuşmalar hariç organizasyon oalrak güzel olduğunuda söylemiştim... zaten erold erdoğanın konuşmasını zor dinledim numan çıkıncada terk ettim |
Alıntı:
|
Alıntı:
hayır aramıyoruz artık, konu aydınlanmıştır,. bir stk temsilcisi konuşmuştur. Stk temsilcisinin konuşması bizi bağlamaz diyoruz, siz ise saadete saldırabilmek içni bunu bahane ediyorsunuz. olay budur. Bitti:) |
Alıntı:
abicim ama kendinle celisiyorsun... yukarida söylemissin ki miting siyasi mitingdir ve sp mitingi simdide sp sorumlu tutulamaz diyorsun.. bu bir tezat degil midir? |
Alıntı:
|
Alıntı:
siz yapın "din üzerinden siyaset yapmadan" filistine destek mitingi yapın yahu! İsraile lanet mitingi yapın yahu! zulme hayır mitingi yapın yahu! Niye sadece laf üretiyorsunuz? niye kendiniz yapmıyorsunuz? niye yapılanı eleştirmek içni bahaneler arıyorsunuz? Hükümete gönderme yapılıyormuş, hükümet din mi? eleştirilemez mi? gönderme yapılamaz mı? Allah allah, takıldıkları yere bakın ya! madem bu kadar zorunuza gidiyor buyrun siz yapın! Niye yapmıyorsunuz? ???? |
Alıntı:
O mitingde yahudiler de konuştu, hatta ülkemizdeki yahudi bir sanatcı kız var o da çıktı konuştu. STK temsilcileri konuştu. Şimdi ne yapmalıydı saadet: Ulen bana bakın ne konuşacaksanız önceden bana verin, ben bi inceleyim sonra onay verirsem siz de o konuşma metnini okuyun! mu diyecekti? Veya baktılar stk temsilcisi "zinhar dokunulamaz hükümete" laf atıyor elinden mikrofonu alıp o kişinin kafasında mı kırsaydı? Hakkaten pes ediyorum sizin bu yazılarınız karşısında! |
abicim biz zaten iktidariz biz söz üretecek yerde degiliz, laf üretecek yerdeyiz ki hükümetimizde icraat yapiyor, israile karsi gerekeni yapiyor..
mitingler tabiki olacak, milyonlar nefretini haykiracak ama biz diyoruz ki israile lanet mitinginde israilden cok hükümete yada baska cemaatlere öfke sizce dogru mu? |
Alıntı:
konusmacilar, sloganlar, pankartlar hepsi o mitingi düzenleyenlerin himayesinde olmalidir yok bunu hakkiyla beceremiyorlar diyorsan sözüm yok.. |
Alıntı:
o dayı herhalde çok zeki oalcak ki bir o birde spli yetkililer anlamış olayın iç yüzünü ihaneti... ömer karaoğlu,bülent yıldırım anlamamış oalcak ki akpartinin ihanet olduğunu o yönde bir açıklama yapmadılar..ak partiyi eleştirmediler sen sormuşsun ispat varmı diye bende söyledim sadece milli görüşçü bir ihhlının söylediğiyle mitingi eleştirecek değilim... ama hadsiz erol erdoğan sayın kurtulmuş erbakan çıkıp bu olayı partimin üzerine yıkmaya çalışırsa orada siyasi söylemlerde bulunursa bir gün önce bayrak getirmeyin deyip ertesi gün girişte bayrak dağıtırtlarsa bana bunun hesabını vermezler... daha saldırının ilk günü gördük işte foruma gelen milli görüçüleri hatta mgfde yayınlanan o paçavra mektubu.. ne yazmışlardı ya giy o gömleği yeniden yada giyenelre bırak ne deme bu sadece milli görüş çözebilir demek... saadet diğer muhalefetin izinden gitmeye devam etsin... |
Saadetten PKK ya lanet mitingi istiyoruz !
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Mitingler de icraattır arkadaşım, başbakan toki açılışı diyor miting yapıyor, konut diyor miting yapıyor, bunlar laf üretmek mi icraat mı? Bunları yapanlar niye filistine destek mitingi yapmıyorlar? madem bizim mitingleri beğenmiyorsunuz siz yapın! niye yapmıyorsunuz??????? Biz yapıyoruz hükümeti de eleştiririz, yanlış yapın cemaatleri de eleştiririz, biz buyuz hocam, ister beğenin ister beğenmeyin,, biz bizi beğeniyoruz! siz yapın siz kimseyi eleştirmeyin! Buyrun.... Alıntı:
http://galeri.netfotograf.com/images...394F41A495.JPG ben allahdan kazı çeviriyorum, sen öyle bi çeviriyorsun ki inan ki kuzu çevirme yanında halt eder! Saadete ben söylerim, bi daha miting düzenleyecekleri zaman, konuşmacılara önceden sakın haaaaa hükümeti eleştirmeyin, çarpılırsınız diyecekler! rahat olun! |
Alıntı:
Sİzin eliniz armut mu topluyor? Bizyaptık beğenmediniz, buyrun pkkya lanet mitingini siz düzenleyin, ankarada yaparsanız gelmeyen namerttir! Alıntı:
Siz yapın, ekmeği siz yeyin! |
Alıntı:
|
Alıntı:
bana tekrar ettirmeyin yahu. kardeş: Biz yaptık, bizim adımız hıdır, elimizden gelen budur. buyrun siz yapın. Bakın terör azdı, hükümete en ağır eleştiriler yapılıyor, hakaretler, küfürler gırla gidiyor. Buyrun pkkyı lanet mitingi yapın. Miting yapın ve hiç bir siyasi partiyi o mitingde eleştirmeyin. Bizde görelim oluyormu olmuyor mu. |
Alıntı:
abi seni görünce ilk forum günlerim aklima geldi bence böyle heyacanliydim bende körü körüne birseyleri savunuyordum, bende karsidakini laf ebeligi yaparak alt edecegimi saniyorum ve en önemlisi bende konuya mizah katip konuyu saptirmaya calisiyordum.. tabiki bunlar 5 sene önceydi ;).. |
Alıntı:
ekmek çıkmaz diyen sizsiniz yahu:) sizin mantığınıza göre yazıyorum ve buyrun ekmeği siz yeyin diyorum:) hem ekmek çıkmaz ordan diyeceksin hem de bunu yazacaksın:) |
Alıntı:
çevir kazı yanmasın derken laf ebeliği için değildi diiil mi? spye ekmek çıkmaz ordan diyen de sensin, buyrun siz düzenleyin ekmeği siz yeyin o zaman deyince "bak demedik mi saadet ekmek için, çıkar için bu mitingleri yapıyormuş" diye de sensin! emin ol sen hala 5 sene öncesindesin:) |
Alıntı:
bu arada sp yönetimi senin bu azmini görmeli sabahtan beri bu kadar insana laf yetistirecegim, bagnazligi savunacagim diye 40 dereden su getiriyorsun abicim, dava askin gözlerimi yasartti.. |
AK partiye neden miting yapmıyorsunuz diye gelen eleştirilere karşılık,
bundan daha töhmet altında bırakacak, mitin partisi Saadetin pkk için neden miting düzenlemiyorlar eleştirisi olacak ! zihinlerde kalan bu. |
Alıntı:
|
Alıntı:
niye cevap verdiniz ki diyor yahu:) burda senin yazdığın tüm yazılar SENİN MANTIĞINLA YAZILMIYOR mu? Bizde senin mantığınla yazdığın tüm yazılarına cevap vermiyor muyuz? Ne demek niye cevap verme gereği duydunuz? deminden beri aklın nerdeydi be hocam, dünden buyana SENİN MANTIĞINLA YAZDIĞIN YAZILARA cevap veriyoruz, yoksa farkında değil miydin? ben mi bağnazlığı savunuyorum? bağnazlık dediğiniz de herhalde hükümeti eleştirmek oluyor öyle mi? Haşa sümme haşa hükümet eleştirilir mi? Söylerim saadetcilere bi daha hükümeti eleştirmezler!!!! onların kulaklarını koparırım merak etmeyin! |
Alıntı:
(sakın ha, bunları ben demiyorum gazeteler., kamu öyle diyor) |
All times are GMT +3. The time now is 10:02. |