Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençlik Münazara (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=287)
-   -   Münazara ligi yorumlarınız... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=13186)

mavera 11-26-2007 21:40

Münazara ligi yorumlarınız...

sizin saatler ayirdiginiz o güzel yazilari üstün körü okumami istemiyrosunuz herhalde..ama gercekten cok güzel yazilar, bayagi zorlanacagim ;)..

ümitli_bekleyis 11-26-2007 21:50

Yüksek müsadenizle bayılabilir miyim? (heyecan ve meraktan).Aramızda sağlık bilgisi olan var değil mi?Garantiye alıp bayılmak istiyorum ;) :P ::) :D

ak_mavish 11-26-2007 21:51

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Yüksek müsadenizle bayılabilir miyim? (heyecan ve meraktan).Aramızda sağlık bilgisi olan var değil mi?Garantiye alıp bayılmak istiyorum ;) :P ::) :D

:D :D :D :D

mavera 11-26-2007 21:51

arkadaslar bu aksam beklemeyin sonuclari lütfen..bu gece calismam biter yarin sabah notlari ayrintili bir sekilde buraya aktaririm..
hep siz gec kalacak degilsiniz ya :)..

ak_mavish 11-26-2007 21:53

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar bu aksam beklemeyin sonuclari lütfen..bu gece calismam biter yarin sabah notlari ayrintili bir sekilde buraya aktaririm..

doğru valla yüzümüz yok bi de meraklanıyoruz ::)

selahattin_ay 11-26-2007 22:22

Alıntı:

ak_mavish Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

doğru valla yüzümüz yok bi de meraklanıyoruz ::)

evet abarttik galiba :( ahmet abi Allah kolayliklar sabirlar versin ne diyeyim ;)

akzeinebu 11-27-2007 13:33

ahmet abi yanlış anlamayın ama değerlendirmede gözünüzden kaçan bir kaç şey var sanırsam neyse takdir sizin tabiki bize kabul etmek düşer...

mavera 11-27-2007 13:34

Alıntı:

akzeinebu Nickli Üyeden Alıntı
ahmet abi yanlış anlamayın ama değerlendirmede gözünüzden kaçan bir kaç şey var sanırsam neyse takdir sizin tabiki bize kabul etmek düşer...

kesinlikle vardir kardes..cünkü yazilar cok karisik yazilmis hepsini okumaya calistim..
cok önemli bir ögeyse gözden kacan bunu bana özelden bildirin, ben degerlendirme yaparken tamamen tarafsiz olmaya calistim..
zaten bütün arkadaslara ayni mesafedeyim, kendi görüslerimide bir kenara koydum zaten kararlarin bazilari benim görüslerimle tamamen ters..
ben hic birsey bilmeyen biri olarak yazilarinizdan ikna olmaya calistim..
saglicakla..

akzeinebu 11-27-2007 13:52

diğer jürilerimizin görüşlerinide bekliyoruz inş. ;D

Meftun 11-27-2007 14:30

teşekkür ediyoruz ahmet abi...maşallah eleştirirken hiç kaçınmamışsın ;D sağol.... bu arada ehli münazara ekibini de tebrik ederim :)

ümitli_bekleyis 11-27-2007 15:06

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ediyoruz ahmet abi...maşallah eleştirirken hiç kaçınmamışsın ;D sağol.... bu arada ehli münazara ekibini de tebrik ederim :)

Biz de sizi tebrik ediyoruz ;) Jürimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz :)

ak_mavish 11-27-2007 15:47

teşekkür ederiz sayın jüri :) ben doğrusu imla kurallarına falan dikkat edileceğini diüşünmemiştim ve fazla dikkat etmemiştim bundan sonra inş dikkat edeceğiz zamanla öğreneceğiz inşallah tekrar teşekkürler :)ehli münazara siz de tebrik ederim :)

Meftun 11-27-2007 21:15

sayın jüri birşey sormak istiyorum...mesela biz zeyneple ortak karar verip bir metin üzerinde anlaşıyoruz yazıyoruz..böyle tek tek eleştirince kişiselmiş gibi olmuyor mu...biz bir takımız ve sıraya göre ekliyoruz(zeynep istanbulda olduğundan ben ekledim hep)...yani bu takımruhuna aykırı değil mi??? ben mi yanlış düşünüyorum ???

ak_mavish 11-27-2007 21:30

Alıntı:

sayın jüri birşey sormak istiyorum...mesela biz zeyneple ortak karar verip bir metin üzerinde anlaşıyoruz yazıyoruz..böyle tek tek eleştirince kişiselmiş gibi olmuyor mu...biz bir takımız ve sıraya göre ekliyoruz(zeynep istanbulda olduğundan ben ekledim hep)...yani bu takımruhuna aykırı değil mi??? ben mi yanlış düşünüyorum ???

katılıyorum ::)

loneliness 11-27-2007 22:38

Alıntı:

Alıntı:

katılıyorum ::)

Arkadaşlar takım içinde sıralama durumu iptal edildi.. Sanal dünyada zaten bunu takip etmemiz de mümkün değildi.. Elinizden geldiğince takım ruhunu yansıtmak amacıyla sıra ile ekleyebilirsiniz.. Ancak bu bir zorunluluk değildir... :) :) :) ;) ;)

Duyurulur...

Meftun 11-27-2007 22:39

biz ona birşey demedik ki sanki eleştiriler kişilere yapılmış gibi halbuki takımız

ak_mavish 11-28-2007 00:09

Ak partiforum üyeleri sesim geliyor mu münazaramızı takip etmiyormusunuz ??? ??? ??? azcık yorum yapın hele eksiklerimizi görelim ::)

Meftun 11-28-2007 00:18

Alıntı:

Ak partiforum üyeleri sesim geliyor mu münazaramızı takip etmiyormusunuz ??? ??? ??? azcık yorum yapın hele eksiklerimizi görelim ::)

sesimize ses veriiin!!!evet arkadaşlar hatta yorum yazmakla kalmayın sizler de katılın heyecanlı oluyor...

akzeinebu 11-28-2007 00:31

münazarayı kendimiz yapıyoz kızlar muhiihi ;D arkadaşlar okuyorlar sadece sanırım yorumda yapsınlar bencede bir yerde arkadaşlarımız için açalım onlarda yorum yapsın yahuu

Meftun 11-28-2007 00:32

yok ben okunduğundan da şüpheliyim bir kaç kişi dışında

ak_mavish 11-28-2007 00:32

bendeeeeeee

mavera 11-28-2007 00:43

Alıntı:

biz ona birşey demedik ki sanki eleştiriler kişilere yapılmış gibi halbuki takımız

takim kimlerden olusuyor sizlerden :)..benim elestirilerim kisilere degil yazilaridir..dikkatinizi cekerim ben her yaziyi tek tek elestirdim..oradaki siralama yazilarin siralamasina göre yapilmistir ve o elestiri o yazi icin gecerlidir..
cünkü her yazida ayni hatalar mevcut degildir, degisik hatalar vardir...bu nedenle her yaziyi ayri ayri degerlendirdim..yani oradaki elestiri o yaziya aittir, artik siz takimami yoksa kisiyemi mal ederseniz bilemiyorum ;)..
bilmem anlasildimi ;)..
birde arkadaslar ben güzel yanlarinizi yazmadim sadece yanlislari dile getirdim..insallah önümüzdeki hafta olumlu yanlarinizida yazacagim..zaten elestiriler disinda kalanlar güzel oluyor ;)

ak_mavish 11-28-2007 00:46

Alıntı:

Alıntı:

takim kimlerden olusuyor sizlerden :)..benim elestirilerim kisilere degil yazilaridir..dikkatinizi cekerim ben her yaziyi tek tek elestirdim..oradaki siralama yazilarin siralamasina göre yapilmistir ve o elestiri o yazi icin gecerlidir..
cünkü her yazida ayni hatalar mevcut degildir, degisik hatalar vardir...bu nedenle her yaziyi ayri ayri degerlendirdim..yani oradaki elestiri o yaziya aittir, artik siz takimami yoksa kisiyemi mal ederseniz bilemiyorum ;)..
bilmem anlasildimi ;)..
birde arkadaslar ben güzel yanlarinizi yazmadim sadece yanlislari dile getirdim..insallah önümüzdeki hafta olumlu yanlarinizida yazacagim..zaten elestiriler disinda kalanlar güzel oluyor ;)

şahsım tarafından anlaşıldı ::)

ak_mavish 11-28-2007 00:55

jonathan749 yorumların için teşekkür ederiz eleştirilerini dikkate alıcaz ama burda ne demek istediğini anlayamadım mümkünse biraz daha açarmısın?

Alıntı:

takım arkadaşınızla aynı fikirde olduğunuzu belirten yazılarınız olmaması, bir birlerinizin tezleri destekleyen veya artı katan bir sunumunuz olmamasınıda olumsuz karşıladım..

Yâren 11-28-2007 01:08

Alıntı:

jonathan749 yorumların için teşekkür ederiz eleştirilerini dikkate alıcaz ama burda ne demek istediğini anlayamadım mümkünse biraz daha açarmısın?

Alıntı:

takım arkadaşınızla aynı fikirde olduğunuzu belirten yazılarınız olmaması, bir birlerinizin tezleri destekleyen veya artı katan bir sunumunuz olmamasınıda olumsuz karşıladım..

münazarada jurilerin aradığı bir noktada takım arkadaşlarının birbirlerinin fikirlerini destekleyen alıntıların yapılması, ve bu fikirleri daha da açarak, ikna etme yöntemi.. benim burdada kastım takım içinde birbirinizi destekleyen yazılarınızın olmayışı :)

ak_mavish 11-28-2007 01:12

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

münazarada jurilerin aradığı bir noktada takım arkadaşlarının birbirlerinin fikirlerini destekleyen alıntıların yapılması, ve bu fikirleri daha da açarak, ikna etme yöntemi.. benim burdada kastım takım içinde birbirinizi destekleyen yazılarınızın olmayışı :)

takım derken saliha ve benim birbirimizi destekleyen yazılarımızın olmayışı diyosun ama biz zaten bütün yazıları cümle cümle birlikte yazıyoruz.takım adına yazıyoruz...neyse tekrar teşekkürler..

Meftun 11-28-2007 02:03

ben söyleyecektim benden önce davranmışsın zeynep...yani arkadaşlar biz ekibiz bir yazıyı aynı anda ekleyemeyeceğimize göre sırayla ekliyoruz ama farkındaysanız yazıların altında ikimizin de imzası oluyor maden bireysel değerlendirilecekti hiç takım kurulmasaydı herkes tek olsaydı....ayrıca jonathan jüri eleştirmek haddimize değil belki ama zeynep ve ağaya eleştiri yazarken 'bence haklı olduğunuz bir konuda..' demişsin...münazaralarda benim bidiğim konuya haklı haksız diye bakılmaz...jüri tüm duygularını ve gerçkeleri bir kenara bırakır inceler...haksız mıyım.....

bu arada ahmer abi dediklerin benim tarafımdan da anlaşıldı...

loneliness 11-28-2007 02:13

Evet arkadaşlar Bu konu yeterince uzadı bence.. Ne dersiniz 2. Haftaya yoğunlaşalım mı...

Meftun 11-28-2007 02:15

neyse bu gibi aksaklıkları ilk hafta acemiliğine verlim...hepimiz için geçerli tabii bu....kimse yaptığımız eleştrileri sakın şahsi algılamasın lütfen...
2. haftaya yoğunlaşalım sabah yazımızı ekleyeceğiz...inşallah bu sefer zaman konusunda sıkıntımız olmayacak...herkese başarılar...

Yâren 11-28-2007 02:21

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

takım derken saliha ve benim birbirimizi destekleyen yazılarımızın olmayışı diyosun ama biz zaten bütün yazıları cümle cümle birlikte yazıyoruz.takım adına yazıyoruz...neyse tekrar teşekkürler..

munazara da hükümet-muhalefet sıralaması bunun yanında takımların sırayla konuşmasında sıralamanın kendi aranızda belirleneceği yazılmış.. bizimde buna dayanarak böyle algılamamız hoş karşılanmalı diye düşünüyorum.. ayrıca hiç bir münazarada gurup halinde konuşulmaz sırası gelen konuşur hükümetin açıklamasından sonra diğer arkadaşına söz hakkını bırakır, münzara öncesi sonrası fikir alışverişi szlerin bileceği bir iş ona bir şey diyemem.. ama esnek bir ortamda yaptığımız bu münazarada ben bunu gayet normal karşılıyorum.. baştada dediğim gibi kurallardaki algılama durumundan dolayı böyle değerlendirdim..

loneliness 11-28-2007 02:41

Alıntı:

munazara da hükümet-muhalefet sıralaması bunun yanında takımların sırayla konuşmasında sıralamanın kendi aranızda belirleneceği yazılmış.. bizimde buna dayanarak böyle algılamamız hoş karşılanmalı diye düşünüyorum.. ayrıca hiç bir münazarada gurup halinde konuşulmaz sırası gelen konuşur hükümetin açıklamasından sonra diğer arkadaşına söz hakkını bırakır, münzara öncesi sonrası fikir alışverişi szlerin bileceği bir iş ona bir şey diyemem.. ama esnek bir ortamda yaptığımız bu münazarada ben bunu gayet normal karşılıyorum.. baştada dediğim gibi kurallardaki algılama durumundan dolayı böyle değerlendirdim..

Sanırım bir yanlış anlama olmuş buradaki hata benim... Evet Jonathan beyin de dediği gibi sıralama gerekli idi.. Ancak bu haftadan itibaren sıralama iptal edilmiştir.. Konular takım olarak eklenecektir...Bundan sonrada konular takım olarak değerlendirilecektir..Bu konuyu tam olarak aydınlatmamışım.. Bu yanlış anlamayı düzelteyim... Kusuruma bakmayın.. :-\ :-\ :-\ :-\

selahattin_ay 11-28-2007 08:54

Arkadaslar ozurler loneliness konuyu kapatmis
ben yeni yorumumu yazabildim dun gece foruma girme savasi veriyordum cunku >:( yonetimin bu konuda cabasini ben gormeyecegim.. umut ediyorum oglum gorsun :)
Ahmet abi tezleri curutememissiniz demissin israrla...jonathan kardesim boyle bir ornek vermis yazisinda...bizim curutemedigimiz bir tez olmadigi kanisindayim ayrica bunun olmamasi icin ozellikle son yazimiz bu kadar uzun ???
Bir de dikkat ettim hep yazilar uzundu denilmis(Butun arkadaslar icin), bir de benim cumlelerim uzun ???
simdi ben yazdigimiz her yazidan sonra bu da az oldu diyorum kendimce ???
bu guzel konulari da bu kadar kisa anlattim diye uzuluyorum ???
ben mi yanlis dusunuyorum sayfalarca yazi beklemiyorum elbette ama ne bilim garibime gitti ???

bu konuya bir aciklik getirebilir miyiz??
Tum arkadaslar bu guzel ortamdan dolayi Allah razi olsun cumlenizden

mavera 11-28-2007 13:35

selahattincigim sunu asla unutma uzun yazmak hakli olmak, tezleri cürütmek demek degildir..;)..yazi cok uzadigi zaman konu dagilir, baska boyutlara kayar..
evet emek verip uzun yaziyorsun ama yaziklarini okursan belli bir yerden sonra konu baska yerlere kayiyor..bizim belirtmek istedigimiz o..
arkadaslar sunu bir kez daha belirtmek istiyorum..uzun yazmaktan daha önemli konunun bütünlük icerisinde yazilmasidir..
birde elestirilerimiz disinda kalanlar sizin güzel yaptiklarinizdir..ben ilk yorumlarimda belirtmedim ama bundan sonraki puanlamalarda insallah güzel yanlarinizida belirtecegim..
bir kez daha altini ciziyorum benim elestirim yaziyadir, kisiye degil artik o yazi kime yada kimlere aitse ;)

selahattin_ay 11-28-2007 22:45

peki ahmet abi saygimiz sonsuz, boynumuz bukuk
ogrenecegiz ... egitim sart ;D

Meftun 12-02-2007 18:01

bu haftaki karar akşam mı açıklanacak yarın mı ona göre giricem internete ;)

erenon 12-02-2007 18:03

Alıntı:

her an herşey olabilir sen sürekli burada ol ;)

ak_mavish 12-02-2007 18:03

Alıntı:

erenon Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

her an herşey olabilir sen sürekli burada ol ;)

bence de hem akşam tartışma var...

Meftun 12-02-2007 18:05

ben gelemem herhalde tartışmaya daha ders çalışamadım...

ak_mavish 12-02-2007 18:06

Alıntı:

>:( >:(

Meftun 12-02-2007 18:07

Alıntı:

Alıntı:

>:( >:(

ya da gelebilerim emin değilim tamam kızma ya

All times are GMT +3. The time now is 02:58.