![]() |
Selamunaleykum Cemaati Müslimin...=)
Keyifler nasıl... |
|
:) Güzelmiş ibrahim kardeşim.
Su içmeye direnmek çok güzel teslimiyet, bu sıcaklarda oruç ile tutuklu kalmak öz itibari ile haz verici. Susayan beden bir yandan su diye haykırıyor diğer taraftan inancın gereğin samimiyetin susamış onun susuzluğunu susuzluğun ile gideriyorsun yıl boyunca bedenin her tür nefsi arzuları ile nefsi besliyorsun ama bu güzel ayda nefsini terbiye etmek için susuz kalarak terbiye oluyorsun ne büyük nimet. Hamd olsun. |
En çok susuzluk beni yoruyor.
İftarımı açınca pek yemek yemiyorum. Suyla dolup taşıyorum. Yüce Allah herkesin orucunu kabul eylesin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
50 sene sonra su mazottan daha pahalı olacak galiba. |
Su ile karnımı doyuruyorum desem yeridir beyav...;D
|
Alıntı:
Mevcut olan sorunlar ortada dediğiniz gibi , her şeyde olduğu gibi bu konuda da bilinc lazım tüketim ve müsriflik noktalarımızı kısıtlayarak gelecek nesilleri sıkıntıya sokmaktan kaçınmamız lazım. Müsrifliklerde ısrar eden toplumlar için mevlamın ekstra lütüfları kesilirmiş umarım her şeyin farkında olan bir toplum olarak kalırız. |
Sahura kaldırmak bana düşünce uykusuzluk işkence gibi geliyor.Bu ramazanda uykusuz ilk orucumu tutacağım.Hadi hayırlısı :)
|
Ramazan ay'i boyunca nimetlerin bereketlendigi gibi zaman da berekletleniyor hamd olsun! Hayatimizi yemek saatlerine endekslemekten vazgeçtigimiz gibi, ruhumuzu doyurma yollarini ariyoruz. Bunca kargasa içinde, huzur bulmanin firsatidir aslinda Ramazan...
|
Selamünaleyküm kimse yok mu???
|
aleykümselam...
bir tek ben varım galiba;1 |
burasını öksüz bırakmışlar bugün galiba....
|
dikkat ediyorum da bu başlığı çoşturan kişiler unnamed ve noktaların efendisi;D
onlar olmayınca başlık öksüz kalıyor... |
Evet... onlar çekici kişiler;D...
|
son 38 dk...;D
|
Sizin az kalmış... 40-45 dk var...
|
sizin oralarda burası kadar sıcak değildir umarım??????
|
Oralar kadar olmasada baya sıcak... size Allah sabır versin.... biz kış çıkışı geziye geldik... burda gocuk giyerken orada tişörtle terledik...
|
maşAllah adanamızın kışı sadece 1 veya 2 ay oluyor...
en çok da ramazanlarda zorlanıyoruz:ağla: |
Çok şükür her mevsimi doya doya yaşıyoruz biz....;D
Neyse artık iftar yaklaşıyor... sofra başında beklemek sevaptır... Size hayırlı iftarlar... |
Selamunaleykum...
Az kaldı 37 dakika... Öff Köftelerde kokuyor beyav... Ama Ama sadece su içiyorum... |
3 dakika sonra su ile buluşacağız...;D
|
Müthiş bir sofradan kalkıp net başına geldim...
Neredesiniz ey Cemaat... Zaten Cimbom da berabere...:S |
Selamun aleykum sahur yiğitleri nerede :D
|
selamunaleykum....
bu ramazan davulcusundan şikayeti olan varmı? bizim burda ki herif, sanki ramazan davulu değil de hücum marşı çalışıyor(: yakalayamadım emmiyi... |
Ve aleyküm selam ..
Nedense ben hiç duymuyorum. Günlük yoğunluk sonunda gece yarısı zaten az geliyor bir iki saat uykuya denk gelmesi benim bilincimi kapatıyor bu sese. Ramazanın ilk haftasını sahurda ilaç içerek gecirirdim bugün ilaç içmedim bakalım sonuç ne olacak. |
Hayalim Dört kelime....
Oda şöyle.... İstanbul için iftar vakti.... |
Alıntı:
sahura değil sanki savaşa gidiyormuşsunuz gibi kalkarsınız(: |
Alıntı:
|
Alıntı:
ücret konusunda, hakkını vermek gerek(: |
Selamunaleykum Cemaat...
Az önce Müşahit ve Sandık Yönetim Kurulu üyeleri toplantısından geldim... Oy kullanırken ve kullandırtırken dikkat edeceğimiz hususları iyice beynimize kazıdık... Yer alacak arkadaşlarıma şimdiden başarılar... |
Tamam o halde Unnamend.
Ve aleyküm selam İbrahim. Ne güzel mevlam azminizi artırsın. |
ve aleykumselam abim...
çalışmalar devam ediyor... |
Amin Ağabey Amin...
ALLAH tüm görevli arkadaşlarımıza görevlerinde başarı ve güven versin... |
Alıntı:
İki saat nasıl geçti anlamadım Ebubekir... Şimdi biraz nette takılayım... Sonrasında da Biraz uyku uyuyayım...;D |
İftara son 45 dakika kaldı.
|
son 65 dk...
|
Arkadaşlar biraz alakasız olacak ama ben yinede sormak istiyorum bilgisi olan varsa bizi bilgilendirirseniz seviniriz ... Gelibolulu Hasan efendi isminde bir zatı tanıyormusunuz ... ? Bir bilginiz varmı bu konuda ... ? |
son 70 dk ( Kırıkkale )
|
All times are GMT +3. The time now is 11:03. |