Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler/Gençlik Meydanı (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=285)
-   -   4.Tartışma Konumuz : DTP // 6 KASIM SALI (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=13443)

mavera 11-06-2007 22:56

4.Tartışma Konumuz : DTP // 6 KASIM SALI

Alıntı:

Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
Peki Dtp ne düşünüyor şuan ?

kurtlar puslu havayi sever ya..dtp de ortami iyice puslandirmaya calisip, bundan rant elde etmeye calisiyor..yakinda kongreleri var büyük ihtimalle firat anli secilecek yada apo nun sözünden cikmayan birisi cünkü ahmet türk beklentilere karsilayamiyor..
dtp yerel secimlere kadar suni bir hava yaratip, doguda kaybettigi gücü tekrar ele gecirmeye calisacak..siyaset bir satranc gibidir bir hamle yaparken cok sonraki hamleleride düsünüp yapmalisin yoksa her an mat olabilirsin ;)

Onlybullet34 11-06-2007 22:57

Evet arkadaşlar son sözleri söyleyelim.

loneliness 11-06-2007 22:57

Alıntı:

DTP bir şey düşünemiyor Çünkü DTP hiç bir şekilde tek başına hareket edemiyor.. Yeterince özgür değiller.. Başlarında imralı Doğuda Pkk Atacakları her adımda belkide kendi sonlarını hazırlayacaklar.. Birazda onun da etkisi olduğunu kabul edelim.. Onun için DTP ne düşünüyor değil PKK ve imralı ne düşünüyor demeliyiz..

mavera 11-06-2007 22:58

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

arkadaşlar geciktim ama yetişdim...

bence o fotoğraf pkk lıların kendi kendilerine yaptıkları fantaziden ibarettir... birileri birşeylere imza atıyor, hemde bir bez parçasının üstünde.. herşey planlanmış prıgramlanmış, hiç bir politik geçmişi olmayan 3-5 çapulcunun böyle bir zekaya sahip olacağını da düşünmeyin, zira abd tarafından doldurulmuş varlıklardır bunlar. akıl hocalığıda itina ile yapılmıştır

beni bu olayda en cok sinirlendiren taraf o imza atan bir tarafin yüce meclisin üyesi olmasidir!..yoksa kendiler celik, comak oynasin umrumda degil ama o mecliste milletvekili sifatini tasiyan birinin aponun posteri önünde o imzayi atmasini ben icime sindiremiyorum..

kesinlikle planlanmış bir hareket... burdaki amaç bu ülkede biz de söz sahibiz,yeri geldiğinde sizde bize muhtaçsınız, bak nasıl kurtardık askerleri.. der gibi tamamen kışkırtma proveke etme..

ben daha öncede yazdim..o 8 askerin teslim alinmasi, serbest birakilmasi tam bir muamma..binlerce insani katleden cani örgüt bir anda insafami geldi..
akli sira kamuoyuna mesaj gönderiyorlar..dtp de akli sira ikili oynayarak halk nezdinde itibarini yükseltmeye calisiyor ama yersek! ;)

bayonet 11-06-2007 22:58

dtpnin yaptıgı planlar gerceklesemeyecek cünkü buna biz izin vermeyizzzzzz

mavera 11-06-2007 22:59

Arkadaslar hepinize tesekkürler..ben güzel insanlarin düzenledigi, istirak ettigi tartismaya katilmak icin buraya geldim ve iyi gectigini düsünüyorum..
kirici olduysam, sürcü lisan ettiysem affola..insallah yakin zamanda daha fazla online olup, daha güzel fikir paylasimlarinda bulunacagim..
hepinize simdilik hayirli geceler..
cümleten selametle...;)

Onlybullet34 11-06-2007 23:01

Alıntı:

Düşünme yetenekleri kıt :) Niyetleri düzelmeli galiba hiç düzelmeyecek gibi.Dtp kapatılacaktır.

bayonet 11-06-2007 23:01

arkadaslar tartısma güzel basladı ve güzel sonuclandı fikrini paylasan herkese tesekkür ediyorum...UNUTMAYINKİ FİKİRLERİN VE DİLLERİN SUSTUGU YERDE BEDENLER KONUSUR!!!!!!!!!!!!!!

Yâren 11-06-2007 23:01

bu arada askerlerin birinin nevruzda yapılan gösteride çekilen pkk yandaşlı resimleri çıkmış bilgisi olan varmı.. ben kaynak sağlam değil diye yayınlamadım forumda

Yavuz_ErTürk 11-06-2007 23:02

İlk kez Ak parti forum da bu kadar uzun süre online kaldım ve bir tatışmaya katıldım. Düşünüyorum da daha önce boş yere geçirmiş olduğum günlere üzülüyorum. İnşallah fırsat buldukça hep burada olacağım. Bu hoş sohbete beni davet eden arkadaşa özellikle teşekkür ediyorum..

mavera 11-06-2007 23:03

Alıntı:

bu arada askerlerin birinin nevruzda yapılan gösteride çekilen pkk yandaşlı resimleri çıkmış bilgisi olan varmı.. ben kaynak sağlam değil diye yayınlamadım forumda

ahmet türkün yegeni oldugu idda ediliyor..haber 7 de okumustum ;)

Onlybullet34 11-06-2007 23:04

Alıntı:

yavuz_niksar Nickli Üyeden Alıntı
İlk kez Ak parti forum da bu kadar uzun süre online kaldım ve bir tatışmaya katıldım. Düşünüyorum da daha önce boş yere geçirmiş olduğum günlere üzülüyorum. İnşallah fırsat buldukça hep burada olacağım. Bu hoş sohbete beni davet eden arkadaşa özellikle teşekkür ediyorum..

Teşekkürler.Mutlu olduysan ne mutlu. ;)

bayonet 11-06-2007 23:04

DIS GÜNDEMDE ONUNLA İLGİLİ LİNK VAR KONUDA BAKARSAN SORUNUN CEVABINI ALACAGINA İNANIYORUM İYİ AKSAMLAR HERKESE

loneliness 11-06-2007 23:05

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ahmet türkün yegeni oldugu idda ediliyor..haber 7 de okumustum ;)

O olayla ilgili türkiyede halkında farklı bir düşüncesi var... Herkezin kafası karışık..

Onlybullet34 11-06-2007 23:10

Arkadaşlar katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekür ederiz.
Hiç kimsenin kalbi kırılmadan, küsme, darılma olmadan amacımız olan bilgi akışı, karşılıklı bilgi paylaşımından faydalandınız ümidi ile
Durmak yok yola devam sloganı ile yola koyulmuş partimiz gibi
biz de tartışmalara durmak yok perşembe günü yeni programımızda görüşmek üzere.
Kalın Sağlıcakla. Selametle.

___Görüş ve Önerilerinizi Bize Yazın___

All times are GMT +3. The time now is 02:01.