![]() |
Alıntı:
ama öyle bi silmişlerki bizi eser kalmamış fark yapmaz bilen biliyor:güzel: |
Alıntı:
|
Alıntı:
haha ya...;D |
Alıntı:
evet abla... 9,15 baraj var... ihlal eden sarı kart alıyor...;D |
silsinler paşam... onların durumunu gösterir bu
|
Öncelikle ismimi görünce şaşırdım ve mutlu oldum.. Kısa bir sürede böylesi güzel bir bağ kurulması ve şahsıma ait olumlu düşüncelerden ötürü hepinize teşekkür ediyorum... Oylarımı gelince; kendim harici tüm arkadaşlarıma kullanmış bulundum. Uğurlu olsun..
|
Yarın son gün..:)
|
Anlaşmaya göre kontörlerin yarısı benim Muhammed , unutma sakın !!
|
Son 1 Gün :)
|
Alıntı:
Ne oldu abi küresel kriz teğet geçmedi mi:) Ya abim sana bırak kontörü can feda ya hu.:) Sen iste yeter ki.. |
Aslanım benim . Sana kontörler feda olsun. Sana onursal olarak her ay kontör ödemesi yapılsa bile hakediyorsun.
|
Alıntı:
|
Sonra gruplaşma var forumda dediklerinde ne alaka demeyin El Emin , Hakan Özkan ;ı:;ı:
İltifat ediyorsunuz madem, özel mesaj kullanmanızı tavsiye ediyorum ;ı: |
Alıntı:
|
anket iki saat sonra bitecekdir, oy kullanmayanlar lütfen oylarini kullansin..
|
Şimdilik asi kardeşimle 4. lüğü paylaşıyoruz... Acaba 4. ye ne kadar beğeni veriliyor ...:) Eğer beğeni verilmiyorsa, benim hemen 3. olmam lazım ... :) |
sivaslıya bak sen...
dereceye girmiş... |
sen bir kulis calismasi yapsan iyi olur :)
|
Mavera abi hani birlikte planlar yapacaktık... 1.lik gitti, 2.lik gitti... Abi göz göre göre 1 oy farkla 3.lük ve 1000 beğenide gidiyor ... :) Bir şeyler yapılması lazım ... |
son 10 dakika :)
|
Kasım ayı için ay'ın üyesi anketimiz sona ermiştir ;1
Ayın yıldız üyesi : El Emin Ayın Ak Üyesi : merve Ayın Üyesi :depare Bu listede olup kazanmaya hak kazanan ilk üçt arkadaşımızı tebrik eder daimi olarak yorumlarıyla formumuza zenginlik katan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz :çiçek: Anketimize katılan ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara sonsuz minnet olsun Birinci ve ikinci olan arkadaşlarımız telefon numaralarını yönetimdeki bir arkadaşımıza gönderdikleri takdirde hediye konuşma süreleri yüklenecektir...3. olan arkadaşımızın da beğenileri en kısa zamanda verilecektir....selametle |
dereceye giren bütün arkadaslarimizi tebrik ederim, ankette ismi yer alan diger arkadaslarada tesekkür ederim..
|
Tebrikler...:)
Bir daha sınırsız oy yapmayın ama... siz böyle yaptıkça herkese oy veririm... |
Alıntı:
Sayın yöneticim 3.lüğü bir oyla kaçırmış ve ayrıca 4.ye bir şey yokmu ... :) Arkadaşlarımızıda tebrik ediyorum ... |
müsterih olun kardeşim...
4. dahi olsanız aralık ayının enlerim arasında en ciddideki yerinizi kaybetmediniz... |
Alıntı:
Allah razı olsun içimi ferahlattınız kardeşim ... Yanlız... Aralık ayında bir değişiklik olacaktı, ben öyle dediğinizi hatırlıyorum ... :) |
doğru doğru öyle demiştim...
|
Tüh, Gitti 1000 Puan :)
İlk 3'te yer alan arkadasları ayrı ayrı tebrik ederim. Ve mahlasımı ankete ekleyen Gönülden'e de teşekkür ederim. Az da olsa Muhalif birinin dördüncü olması güzel bir duygu. Delilin_Nur; Seni de tebrik ederim. |
Dereceye giren arkadaşlarımız 1.ve2. olanlar bize telefon numaralarını özel mesaj ile bildirirlerse ödüllerini vereceğiz inşALLAH.
Üçünüzü de tebrik ediyorum tekrar. |
abla bildirmeme gerek yok...
telefonum var zaten sende(: |
Teprikler arkadaşlar..
Unnamend herkese veriyorlarsa benim telide verelim :) |
şansını dene ağabey(:
ben deniyorum şu anda... |
iyi bakalım, ya var olan kontörlerimizide alırlarsa onu da karşılarsın artık.:)
|
tanışmayalım ağabey(:
|
Kazananlar kontörlerini güle güle kullansınlar: )
Yalnız şaşırdığım bir nokta var. O da şu ki; Asi İsyankar nasıl bu kadar oy almış enteresan: ) Ha ben iyi ya da kötü düşünüyorum demiyorum. Tasvip etmediğim tarafları her ne kadar çok olsa da, gene de görüşlere saygılı ve de en azından özgürlükleri destekliyor: ) Heralde bundan dolayı böyle bir oy potansiyeli yakalamış olsa gerek.. |
Alıntı:
Siz bana özel mesaj ile yazınız telefon numaranızı ben ihtiyacımız olan kontörleri alıp size tertemiz bir telefon bırakırız :w::w: Ebu bekir seni de kınıyorum bu konuda.İnsan isteyeceğine ablacım ben sana göndereyim der :V |
Herkese Teşekkürler güzel bir yarışmaydı.:)
|
Alıntı:
Teşekür ederim Asi İsyankar ... Bende sizi tebrik ediyorum kader kardeşim ... :) |
6. ya bir çay ısmarlayan falan yok mu ya :)
|
Alıntı:
Yeter ki bizi şereflendir. |
| All times are GMT +3. The time now is 13:14. |