![]() |
Yahu Akpartiforuma üye olmadan MGF ye üye yapmıyorlar mı ?
|
Alıntı:
Çek Cumhuriyeti ve Polonya kalkan olmaya dünden razıydılar.Sen pek takip etmemişsin anlaşılan..Rusya bu kalkan bana kalkan diyerek sert tepki gösterince o ülkelerden vazgeçildi.Zaten proje ilk olarak Rus Balistik füzeleri için gündeme gelmişti.Sonra iş değişti geldiler kalkanı başımıza sardılar. Rusya da itiraz etmeyince gül gibi bir kalkanımız oldu :) Şakasından bir yana, ben bu kalkana iyice ısınmaya başladım..sağa sola füze atılacak biz de hopp diye yakalayacağız..gel bakalım füze kardeş ne yöne gidiyom.. ;D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ama simdi söyle bir durum var kemalist kardesim gazi muassir medeniyeti hedef gösterdi ya ister istemez medeniyet dedigin tek disi kalmis canavarda böyle isin icinden cikilmaz sonuclar dogurabiliyor.. ne dersin atatürk olsaydi bu durumda ne yapardi? |
Alıntı:
Chp acaba bu kalkanı kabul etseydi siz ne yapardınız ? İslam düşmanı diye meydanlara dökülürmüydüz Konuyu şidmi Atatürk'e kadar getirme getirirsen bende Büyük ortadoğu projesi derim hiç iyi şeyler olmaz ;) |
Alıntı:
ben cevap alamadim, atatürk bu durumda ne yapardi madem hep varsayimlardan hareket ediyorsunuz yok söyle olursa, böyle olur sonra söyle olur diye al sana bir varsayim daha buyur bulun kehanette ;) |
Alıntı:
Atatürk olsa Türkiye Nato'ya girmezdi Hiçbir ülke alehinde karar vermezdi Kendi işlerini kendilerini görsünler bu ülkeyi kullanmasınlar derdi ;) Neden Atatürke getirdin konuyu anlamış değilim :) Sen büyük ortadoğu projesini araştır ;) Akp çorum millevekilini dinle youtube tan sonra gel |
Alıntı:
hani erdogan icin ikinci atatürk diyorlar ya bende birincisi ne yapardi onu merak ettim :) |
Alıntı:
Alehinde değil Aleyhinde. Millevekili değil Milletvekili Youtube tan olmaz bir kere o ayrı yazılmaz ve yanına geldiği zaman o "-den,-dan" olur. İsterseniz yardımcı olabilirim.:) |
Alıntı:
Erdoğan'a 2. Atatürk demek için hiçbir neden bulamıyorum Halkçıdır sadece halkı kandıran bir halkçı |
bu ak parti corum milletvekilinin partide görevi nedir cok merak ettim :).. ama erdogan seni kandiramamis neden acaba ;)
|
birincisi ayarcı aga bop mop kalmadı piyasada...
ikincisi mustafa kemali karıştırmayalım konuya bende şimdi lozanı musulu kerkükü filistin cephesini koyarım ortaya sabaha kadar içinden çıkamayız... Konu füze kalkanıdır... VE bencede yanlıştır... |
Seneye eyalet sistemine geçince kalıp kalmadığını gösteririm size
Sonuç olarak füze kalkanının bu ülkeye en ufak yararı yoktur tamamen başka ülkelerin lehine olmuştur incirlik üssünden sonra 2.facia diyorum ben buna |
Alıntı:
yarari olmadigini bende düsünüyorum ama ne kadar zarari oldugunuda daha kestiremiyorum, zaman gösterecek.. |
2.Sevr diyorum anla
|
Alıntı:
|
Alıntı:
sen lozanda yanlış ara bir projeden öte gidememiş ve hiç bir hukuki geçerliliği olmayan sevrde bir şey bulamazsın... |
Alıntı:
2.si daha beter olacak diyorum katılıyor musun ? |
lozanın mı?
|
Neden ikisini karşılaştırıyorsun Eyalet sistemi sence Sevre mi daha yakın lozana mı :)
Neyse girmeyelim bu konuya sabah kadar gidecek Sonuç olarak başkanlık ve eyalet sistemi referanduma gidecek büyük ihtimal eve 2 yıl sonra Artık Ulus birlik denen birşey kalmayacak kanımca Amerika böyle istiyor çünkü eyalet sistemi onların işine yarayacak bizimkide dünden razı |
sevri ortaya atan sensin...
|
Böyle bir sistem bugün tartışılıyorsa benim aklıma ondan başka birşey gelmiyor ki bunu da biz istemiyoruz boğazına kadar battığımız emperyalizm istiyor ;)
|
heh işte onu doğru dedin arkadaş...
amerika=nato=emperyalizm... |
Bu konunun yaş ortalaması iyi düştü doğru orantılı olarak hayal gücü ve fantezi arttı :))
|
Alıntı:
Alıntı:
Konu buradaki kadar gündemde değil ,İRAN HALİNDEN MEMNUN.İlk açıklamalar zaten bu yöne hatta Türkiyenin NATO da İran'ı TEHDİT olarak gösterilmesini engellemesinden ötürü de minnettar ve mutlular. Size ne oluyor.. Milli bir adım değil,belki amerikanın istemesiyle oldu bu yönü ile eleştirilebilir ama şovmenlik için erken.. http://www.cafesiyaset.com/haber/201...dan-memnun.php |
anlaşılıyorki milli görüş iflas etti , ki önder saw dan feyz ler alınıyor...
anlaşıldıki taksime cami, diye diye bas bas bağrılarak 28 şubat için adeta yalvarılmış... |
Alıntı:
|
Alıntı:
dayi konuyu yikti gecti yav |
Alıntı:
|
Hayırlı olmuştur...
Kaygılarımız olsa da milletimiz adına hayırlı olmuştur... |
evet çok hayırlı oldu :D O Füzeler türkiye toprakları üzerinde patlatılırsa görücem hayrınızı
|
Alıntı:
Eğer olursa hesaplaşırız... Ama olmaz ise siz bu kadar ettiğiniz iftiranın ve hakaretin altından nasıl kalkacaksınız onu merak ediyorum... |
Alıntı:
bunların aktif olabilmesi için başka bir yerden bunun tehdit olarak gördüğü füzelerin kalkması lazım... |
Bende şiddetle kınıyorum.... bu hatadan dönülmesi lazım
|
ayrıca nato terör yok etmek için kurulmuştur biz natodayız ama şuana kadar ne faydalarını gördük ? hiç koca bi 00 ..
başbakan dan beklemezdim.. |
Füze kalkanında şuanda herhangi bir kesin karar alınmış değil.. Bu süreç çok ince bir süreç olacağından ağır ithamlar sarf etmek doğru olmaz.. . Yarin füze kalkanı kurulmazsa ne cevap vereceksiniz.
Laf ağızdan çıkana kadar senin esirindir ,laf ağızdan cıktıktan sonra sen onun esirisin. |
füze kalkanı sadece iran içinmidir yoksa arkasında rusya ve çinde varmıdır...
ya iran hakikatende asil ve kutsal topraklarımız için bir tehditmidir... bence tehditdir... hatta salman rüşdi humeyni nin ajanıdır diye bilirmiyiz... araştırın dünya tarihinde humeyninin dönüşü ve dengeler i... 1979 ocak ayında humeyninin gelişi , ülkemizdede 12 eylül; ortadoğu senaryosunun bir parçasıdır... ki humeyni 79 da irana dönmeseydi ülkemizde asıl kurtuluş savaşı başlıyacak ve tüm hainlikler fitnelikler, fesatlıklar lağv edilecekdi... yine söylüyorum humeyninin gelişi ve salman rüşdi olayı çin destekli israil takviyeli fitne ve fesatlık olaylarıdır... . |
All times are GMT +3. The time now is 02:22. |