![]() |
Alıntı:
|
dolar ya ne zehir oyuncular var piyasada :)
|
Alıntı:
:hihi2::hihi2: Bu dizi özellikle de can sıkıntısına birebir :) |
|
Alıntı:
http://www.akpartiforum.com/bizim-bu...resizli%F0imiz Ama olsun şuan ki leyla iyi kızdı. Son 2 bölümde makyajı iğrençte olsa iyidi yaw ;D |
Doktorlara Gönderme:
|
'' Ağzından çıkanla kulağının duyduğunun tuttuğunun aynı yerde kesişmesine rağmen algılamamakta çok isyankarsın. '' ... İsmail Abii.. :):):)
|
Bak Arda'nın gittiği kötü olmuş..
Leyla gerçekten de iticiydi.. Neyse neyse gülmeye devam ;D |
Ulan kızdan anlasanız dişimi kırca gidin o erdal bakkalın eşinin almanyadaki yiğeninini beğenin siz ;D
|
Alıntı:
Tamam reyiz biliyoruz üzgünsün kızma,yeni gelen de fena değil ;D |
itici olum leyla...
sadece güzel diye rol alıyor :) mimik kısıtlı,sesi itici,tavırları soğuk... yeni gelen kız daha iyi kıvırır inşallah işi... |
İyi lan beğenmeyin daha iyi beğendiğim şeyin beğenilmesinden nefret ederim zaten ;D
Gelecek olan kız da soğuk,aynı karaktere sahipler desek doğru olur ;D |
Bugun yok galiba
|
Recep İvedik 3 te başrol oynayan zeynep çamcı yeni leyla olmuş :)
iyidir iyi :) filmde iyi oynamıştı :) |
kötü oldu yav..
kadro gayet iyiydi... |
Ertelendi ertelendi 31 Ekim'de yayınlanacak diyorlar şimdi :)
Diziyi başından beri takip etmedim ama 6. bölümden sonrasını netten izledim. Gerçekten çok güzel. Kimi zaman çok hüzün dolu, kimi zamansa gülmekten kırıyor :) Ama son 1-2 bölümde bozdu biraz sanki. Umarım eski kalitesinde devam eder... |
|
Dizideki Göndermelerden Bazıları...
|
yeni bolum ne zaman oynayacak?
|
çook fenaymış be...
İsmail abi onlar nasıl bakışlar... ağlatacak adiler... |
Kays, gezinir sokaklarında Bağdat’ın,
Mecnun misali.. Bir adamla karşılaşır. Adam yazı yazmaktadır duvara. “LEYLA U MECNUN”.. Şaşırır Mecnun. Yanaşır adamın ve duvarın yanına.. Sorar adama ne yapmaktasın diye. Adam: “Bunların aşkı öyle büyük ki yazmak istedim” der, duvara.. Mecnun, yerdeki duran başka bir fırça ile duvara yazılı adını siler.. Adam şaşırır. Sorar Mecnuna: “Ne yapmak istediğini?”. Mecnun yine aynı Mecnun, verir cevabını : “Aşk’ın içinde Mecnun olmadı hiç.. Aşk hep Leyla idi.. “ |
vay anasını...
|
usta bu dizi olanı yalnız ya...
|
biliyorum bende kaptırdım...
|
Leyla ile Mecnun Bu Kez Ağlattı
http://www.leylailemecnundizisi.com/...mages/logo.png
Leyla ile Mecnun 28 günlük aradan sonra izleyenleri ile buluştu. Dizde yaşanan oyuncu değişiklikleri nedeni ile, senaryoda değişime giden dizi, 30. bölümünde alışılmış komik sahnelerinden çok Leyla’nın ölümü ile yaşanan sahneleriyle duygusal anlar yaşattı. Leyla dizide öldü, organları diziye yeni katılan Sedef ve Şirin’e nakledildi. Bu olayın ardında dizi izleyicelerine şimdiden gelecek bölümlerin merakanı yaşattı . BUMUDUR OLAY....? |
|
|
Alıntı:
|
illa neden oldururler ki...
|
Leyla mı öldü :(
Ula bi bölüm izlemedik neler olmuş.. |
İskender: ''Birgün biri çıkar karşınıza, aniden tutar elinizden sizi ,başka diyarlara götürür sizi, ne olduğunuzu anlayamadan.
Bambaşka bir dünyada bulursunuz kendinizi,sadece size ait olan bir dünyada.Umarım kalacağınız dünya yoktan sebeblerle yıkılmaz.'' |
-çal yavuz
+ ben öyle bi insanmıyım iskender abi -gitarı çal yavuz tıngırdat manasında ;D |
yeni kiz hic hosuma gitmedi...
eski kdaronun gittigi kotu olmus.... leylanin babasi ve annesinede ihtiyac kalmamis artik... eskisi kadar guldurebilecegine inanmiyorum... |
Bu son bölümün sadece ilk ve son 10 dakikası doluydu bence. Gerisi biraz zaman doldurmak için olmuş. Hatta bu ortadaki kısımları izlerken sıkıldım diyebilirim.
Ama inşAllah sonraki bölümler daha iyi olur geçiş bölümüydü bu bölüm... |
Aslan: Napıyor o öyle ?
Dede: Leyla ile konuşuyor. Aslan: Ne konuşması ? Oturmuş öylece boş boş bakıyor mezara. Dede: Bazen dil, gönlün hissettiklerini kelimelere dökemez.Eğer sevdiğinin yanındaysan konuşmak zaten gürültüden başka bir şey değildir. Vay anam vay. |
Geçiş bölümüydü.. Oyuncuların morel bozukluğu olacak tabiki. Kolay değil 3 as oyuncuyu role oturt, o kadar emek harca salakça bir nedenden dolayı diziyi mahfet.
"İsmail abi, Mecnun, Yavuz, Bakkal Erdal, dede, İskender " karakterleri üste, diğer yan karakterlerle bu dizi yine yüz güldürecektir..;):saygılar::güzel::gül: |
|
diğer oyuncuları neden çıkarttılar diziden?
sebebini bilen varsa paykaşabilirmi.... |
diğer oyuncuları neden çıkarttılar diziden?
sebebini bilen varsa paykaşabilirmi.... |
Abi çok iyiydi bu bölüm ya...
Ebubekir abi leyla ve arda'dan başka kim çıktı ki diziden ??? |
All times are GMT +3. The time now is 20:49. |