Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Aziz Yıldırım Ve Alex Bugün Başbakan'la Görüştü. Ne Konuştunuz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=147675)

Blur 04-23-2011 18:07

Epivates mevzuyu bilmeden sallıyorsun at gözlüklerini çıkar..
Mahmut efendinin cemaati her sene Trabzonspor'dan yardım alıyordu ve 96 sezonunda klüp binasına gidildiğinde densizin biri bunları geri çevirmiş daha sonra Mahmut efendi beddua etmiş fakat bu geçen sene Mahmut efendinin cemaatine bir yurt yaptırılarak rızaları alındı..

Konyaspor mevzusuna gelince , Türkiye'de hiç bir şehirde futbol bu kadar baskın bi etken olamaz bunu bazıları anlayamıyor çünkü o ortamda hiç bulunmadılar Trabzon'a hiç gelmediler.. Dün bile bir taraftarımız kalp krizi geçirerek maçtan sonra vefat etti hemde olay Bursa'da gerçekleşti..

Konya şehrini Trabzon'dan üstün tutan arkadaşada sevgilerimi yolluyorum siz sadece alkol tüketme konusunda en bu ülkenin en tepesinde yer alabilirsiniz..

Artık bazı arkadaşlar anlamadığı konularda yorum yapmasınlar maraş ligde değilmişte oy alamıyomuşta alıyomuşta yok sivasmışta sizler ya yukarda bi arkadaşın dediği gibi embesilsiniz yada bizleri embesil yerine koyuyorsunuz..

Maraşspor kaç kere 1.lige çıktıda hakemlerin kararlarıyla mağlup oldu.. Başbakan alenen futbola müdahale etmiştir sizler bunu görmek istemesenizde olaya AT GÖZLÜK leri ile baktığınız için başbakan ne yapsa doğrudur körü körüne bağlanmışsınız adamın pkk'dan başka her yere sözü geçiyor başta futbol olmak üzere her neyse yol kısa.. Allah'da görüyor ne kadar şerefsizlik dönerse dönsün benim onun adaletinden şüphem yok..

Hala işi makaraya vuranlar var 22 Haziran'da hesaplaşacağız..

EpiVaTeS 04-23-2011 18:09

al işte bu alkol muhabbetinin bile bir tezgah olduğunu bilmeyecek kadarda safsınız...:)

dostum o alkol metil-etil diye ikiye ayrılır...
bir kere konya birinci değildir...
yıllardır size birinci diye kakalandıysa o benim dğeil sizin sorununuz...
ayrıca ben Mahmut efendi beddua etmiş demedim...
öküz gözüyle okuyacağına iyice bir etüt et...
böyle varmış bişiler dedim...
anladın mı...???

Blur 04-23-2011 18:14

Bölüm sorumlusunun kullandığı laflara bak ben tescillenmiş bir olaydan bahsediyorum sen istediğin kadar karala..

Ligin en delikanlısı Bursaspor çıktı koro halinde eskişehir'e sövüyorlar..

Bazı istanbul yalakaları gibi değil.

İntifada 04-23-2011 18:19

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 886299)
B

;D;D;D;D
ulan hiç güleceğim yok yav :)
bursayla-es es arasında zaten mevzu vardı ;)
bugüne mahsus birşey değil o :)

es es bi ara 06 16 26 muhabbeti çevirdi ama sonra bursaya yanlış yaptı ;)

Blur 04-23-2011 18:31

Eses'le bursa arasında mevzu vardı ama adamlar her maça esese küfür ederek başlamıyor :)
Dostum ben 19 yaşındayım ama Türkiye'de 24 farklı şehirde maç izledim tribünü senden iyi bilirim canını sıkma sen git dersini çalış hadi bakalım :)

EpiVaTeS 04-23-2011 18:40

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 886299)
Bölüm sorumlusunun kullandığı laflara bak ben tescillenmiş bir olaydan bahsediyorum sen istediğin kadar karala..

Bazı istanbul yalakaları gibi değil.

ne var istersem başbakan olayım...
ben böyleyim arkadaşım...
sinir sinir konuşupta tepemi attırma benim...
sana köttü bişey demedik...
dedik ki...
siyasetle sporu karıştırmamalı...
dou you understand me...???

Blur 04-23-2011 18:42

Siyaseti spora karıştıranlar devletin tepesinde oturanlardır sen hala bunu anlayamıyorsun bunu yapan bizler değiliz ligin bitimine 5 hafta o görüşmeyi düzenleyenlerdir.

Özgür Çağrı 04-23-2011 18:44

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 886242)
Furkanca Bakış klavyeden sıkar onu iplemeyin o her şeye muhalefettir neci olduğu belli değil onun takılsın kendi çapında..

Akıncının penaltı iddaalarına gelince bende ona misilleme olarak , Antep'in kırmızı kartına ve maçın 101 Dakika oynanmasına bakmasını öneririm fenerli olduğunuzu bu kadar belli etmeyin..

iplettirme kendini tası tarağı topla iptirol uzaa ...

Blur 04-23-2011 18:45

Konuya yorum yap ailenden aldığın terbiyeye burada bizlere gösterme.

Özgür Çağrı 04-23-2011 19:06

Ben sana ağlama dedim ama hala zırlayarak saldırıyorsun. Ne kadar boş bir vatandaşsın sen yahu. Böyle bir zihniyet olur mu ? Başbakan duysa gülmekten yerlere yatar adam :) Böyle boş beleş bir konuya sırf ağlayıp sızlanıp bahane üretmek için açılan bir konuya yorum yapmamak lazım aslında.

Blur 04-23-2011 19:08

Bence başbakan kendisine oy verenlere kafir diyen adamı avatarı yapan partilisini görse daha çok üzülürdü..

Boş beleş konuyu 22 Haziran'da göreceğiz yine burada olacağım ve başbakanın kırmızı suratını izleyeceğim :)

EpiVaTeS 04-23-2011 19:09

Alıntı:

Blur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 886327)
Bence başbakan kendisine oy verenlere kafir diyen adamı avatarı yapan partilisini görse daha çok üzülürdü..

Boş beleş konuyu 22 Haziran'da göreceğiz yine burada olacağım ve başbakanın kırmızı suratını izleyeceğim :)

seçim 12'sinde demek ki moron surat olunca anca toparlanıp 22'sinde gelecen bura...;D

Özgür Çağrı 04-23-2011 19:12

3 tane b.ktan tirabizon taraftarının oyu eksik olsun sen kızarmak için 13 haziranı bekleme sen zaten biz kadıköyde şampiyonluk turu atarken kızarıp moraracaksın :hihi2: 13 haziranda tekrar moraracaksın. Bu kafayla gidersen hep morarık bir vaziyette dolanır durursun.
Ağzına erbakan hocanın ismini alırken abdest al önce :) Her kandilde bayramda hocasını arayan tabutunu en önde omuzlayan başbakan üzülmez merak etme :)

Blur 04-23-2011 19:15

Hakaret edenleri istanbul/erenköy'e davet ediyorum buradan boş beleş sallayanlar yüzümüze karşıda aynı lafları söylesinler ondan sonra görüşelim :)

Klavye delikanlıları biraz ADAM olun..

12 , 22 farketmez Trabzon'da 6da1 yapınca görüşeceğiz..

3 tane boktan Trabzon taraftarı diyen arkadaş memleketçiliğin ne olduğunu bilmediğin için böyle afkurmakta serbestsin , sen yeri gelir ekmek yediğin yere tükürürsünde.

İntifada 04-23-2011 19:17

Geçen hafta samsun tribünlerinden yükselen sese kulak ver ve hırsından zırla blur :)
Daha görüşmede ne konuşulmuş bilmeden kafanda kurduğun şeylerle hiç bi halt ispatlayamazsın
Madem ak parti bitti senin için hadi defol git forumda bitsin senin için ;)
Korkunun ecele faydası yok aykut kocaman 96 ne ise şimdide o ;)
Yine size bırakmaz şampiyonluğu ;)
Trabzonspor davansa hadi kendi forumlarınıza bize aklı selim adam gerek ;)

Blur 04-23-2011 19:18

Geçen sene 2 kupadan edip timsah gibi sahaya döktüğümüz fener'lilerden birisi mi konuşuyor ?

İntifada 04-23-2011 19:21

Evet 96 da tüm trabzonu zırlatan fenerlilerden birisi konuşuyor ;)
Hani sizlere intihar falan ettirmişlerdi üzüntüden kahırdan hatırlıyormusun ;)
Nası koydu aykut kocaman kocaman kocaman ;)

Bilal Baştan 04-23-2011 19:22

Alıntı:

Furkanca Bakış Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 886330)
3 tane b.ktan tirabizon taraftarının oyu eksik olsun

Ayıp yahu.

EpiVaTeS 04-23-2011 19:22

zıpıra bak adres verdi...
olm mekana çağırmak yiğitlik değildir...
yiğitlik ortak biyerde buluşmaktır...
maçan yiyorsa bi tarafın sıkıyorsa bul beni İbrahim Ethem yüksel adım...
Bağcılar Çınar Mahallesi 6/6 Sok No:14 buyur beklerim...
sen öyle bizi internet zibidelerine felan benzettin sıpaya bak hele...

Blur 04-23-2011 19:23

Tamam bu kadar iddaalıysan gel yüzüme karşı söyle..

Şehitlerimizle dalga geçen adama biz pankartlarımızda " Şerefsiz " diyoruz .

Ama sizde oda olmadığı için problem yok sıkın :)

Özgür Çağrı 04-23-2011 19:23

Alıntı:

Bilal Baştan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 886343)
Ayıp yahu.

Neresi ayıp yahu eksik olsun top için oy vermeyecek 3 tane döneğin oyu eksik olsun.

Bilal Baştan 04-23-2011 19:24

Arkadaşlar , Allah rızası için uzatmayın , boş yere kalp kırmaktan başka bir işe yaramıyor konuştuklarınız.

İntifada 04-23-2011 19:25

Pardon şehitten kastın nedir ?

ALmi´ 04-23-2011 19:25

Arkadaşlar ne oluyoruz Allah aşkına? Başka derdimiz , sıkıntımız kalmadı değil mi maç muhabbeti yüzünden birbirimizi kırıyoruz. Her şeyi bu şekilde abarttığımız sürece çok şey kaybederiz.

Konuyu kapatıyorum.

All times are GMT +3. The time now is 11:45.