![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
argeden alessandro dersen bilirler... |
Tamama abicik ederim.
Hadi yatağa uyu sen.Ben arkadaşları ikna ederim.Oy vermicem diyeni banlarım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Webcam da soyunmucaksan eklerim abi.
|
akıncı34 bu mesajları bir yere kaydet ALLAH AŞKINA.....
|
Alıntı:
;D;D;D 13 haziranda foruma gelmeyenin ;D |
offf madara olduk yav....
hepimizi bilgi ve tecrubesiyle ezdi....adam hakli beyler devletin basina Tayyip baba gelecek.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bilmeem ki abi.
Bizim burada ülkücüler var ama mahalle kızlarına laf atıyorlar,küüçük çocukları yanına çağırıyorlar. Ben de onlardansın sandım. Pardon abi. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bos arazi salla...
simdi sana bir gorev... once ilkokul arkadaslarini sonra lise sonra askerlik arkadaslarini ve sokaktaki arkadaslarini topluyorsun... hepsine mhp ye oy verdiriyorsun... bu sayede iktidar oluyorsunuz.... |
Alıntı:
gominiz nedir? |
Alıntı:
|
sakami bu ya;D
|
La abi iddiaya girelim mi senle ?
Eğer mhp iktidar olursa,bende 4 kuş var herşeyden çok değer verdiğim,sana vericem. Ama ak parti olursa,sen bana 2 tane kuş olacaksın,kabul mü ? |
Allah ini seversen kim yazdi ozelden....
hepsini buraya alinti yapsana.... hadi yap gorelim... bakalim yazdigin hangi mantikli cevaba hak vermisler... |
Alıntı:
|
CcC.2009_sifirlariatnekaldi29topla11le40yaparmihpn in40.yili@hotmail.com ekle la...
makara yapmıyorum ciddi ciddi msn adresidir... |
Tamam la bas parayı ortaya.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Parayı bas dedim ;D Cayanın canı çıksın ;ı:
|
su cevher in msn i varmı arkadaşlar o bana hak verir gibiydi onunla konuşursam iyi bir ülkücü yaparım onu tabiki teşkilattaki derslerede gelmeli
|
Alıntı:
|
CcC.2009_sifirlariatnekaldi29topla11...li@hotmail.com al aslanım msn adresim ekle...
|
mhp iktidar olsun ben öğrenirim zatem oy kullanamıyorum 16 yaşındayım ben.
Ama iddiaya giriyorum bak. http://i53.tinypic.com/t6pbub.jpg Bu kuşları istiyorum.Bayrampaşa da bir eleman satıyor,180 lira fiyatı. Kabul mü ? Benim kuşlar profilime gir gör ;D |
off cok sayida arkadas...
dogrudur... burasi mhp forum ya sizin yandalariniz dolu... baksana yaptigin o ladar mantikli aciklamaya burdakiler bile mhp li oldu... vay be.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yok ben gelemem yolları bilmiyorum uzak bana ben mecediyeköydeyim.
Bilmediğim yerlere gelmeme ben okulum var benim. Okuyorum ben. |
Alıntı:
|
msn at ekliyecem...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
napcan webcamı...
varda göstermiyor bozuk... |
Allah aşkına kim o 3 kişi isimleri yazarmısın onlar verceğini burda teyit etsin bende verecem hadii...
|
| All times are GMT +3. The time now is 11:21. |