![]() |
Alıntı:
Bu kadar mı bezdin ((: |
Eyvallah üstadım saol ağır abi olmak ta güzel:)
Gelek Spas furkan... |
Bu ay aktif olmadığım halde enleri arasında yer veren arkadaşlara teşekkür ediyorum...
|
aa bak büyük hata nese hanim sizi unutmusum ama benim kadar, bize kendinizi unutturdugunuz icin sizde suclusunuz ;)..
|
Bunlarda benden olsun kardeşler abiler valla kafamdan yaptım yazmadıklarım darılmasın :)
En Aktif Üye: AKINCI En Yardımsever Üye: Mavera , Yalçın KARACA En Ciddi Üye: Yalçın KARACA En Çok Rastladığınız Üye: AKINCI En Fanatik Üye: Mavera En Tatlı Başbelası üye: grevs En Geveze Üye: AKINCI :D kusura bakma kardeşim.. En Karizmatik Üye: Terennüm En Kibar Üye: Terennüm En Komik Üye: TYH , unnamed , EpiVaTeS , Mavera En Daimi Üye: AKINCI , Mavera En Paylaşımcı Üye: AKINCI En Sevilen Üye: Terennüm En Sinirli Üye: EZEL , bLUR En Heyecanlı üye: ----- En Sabırlı Üye: Bilal Baştan En Şair Üye: mavera En iyi İmza: Ahmet Yasin En iyi Kullanıcı Adı: AKıncı , Terennüm En Efendi Üye: Terennüm En Muhalefet üye: Blur EZEL En Bilimsel üye: ----- En Entellektüel üye: Terennüm En Tekrarcı üye: ---- En Milliyetçi üye: EZEL , Blur En Özgürlükçü üye: Furkanca Bakış En Aykırı üye: EZEL :) Beni siteye üye yapan kişidir. En iyi Yorum yapan Üye: Terennüm En Kendine güvenen Üye: Oyum tüm üyelere :D En Anlaşılamaz üye: En Anlaşılır üye: mavera , yalçın karaca , terennüm , hüdavendigar En Yeteneğini yansıtan üye: hAarp |
Alıntı:
Alıntı:
|
Mavera teşekkürler..Yeni gördüm: D
|
Akıncı ve terennüm üstadlarımızın arasından EN'lerinde bize de yer bulduğun için teşekkürler.
:gül::saygılar: |
Mavera kardeşim, en listeni yeni gördüm. Okurken büyük keyif aldım. Bugüne kadar Ak Forumda gördüğüm en güzel, belki de en fazla özen gösterilerek hazırlanmış en listesi olmuş.
Hem teşekkür ediyorum hem de çabanı takdir ediyorum. Seni bu forumda farklı ve özel kılan da işte bu. |
Alıntı:
Zilzal nerelerde acaba? Epey zamandır foruma uğramıyor zannedersem. |
EnAktif Üye:.......hüdaverdi,akıncı34,unamed,burAk,tarantu la,blur,serdarybluemoon,
En Yardımsever Üye: .....Ak-kelebek,furkan,ottoman En Ciddi Üye: .......Haarp,Saltukbuğra han,Ahmet yasin En Çok Rastladığınız Üye: .......akıncı, grevs,onurcan En Fanatik Üye: ......., akıncı hüdaverdi,bir ara meçhul:) akobali-akkurt Furkan En Tatlı Başbelası üye: .......El emin-furkan En Geveze Üye: ....... yorum yok En Karizmatik Üye: ....... rizzeli,yalçın karaca,hakan özkan,eşref En Kibar Üye: .......tyh,haarp,seyyah,aksevda,göünülden,reyyan,h üma,Almi En Komik Üye: .......epivates,nun,mavera bu ay mavera on adım önde:) benhurda var tabi:) En Daimi Üye: .......yetkin1st,tarantula,akıncı,sevban,ibocan En Paylaşımcı Üye: .......ibocan,hüdaverdi,burAk,cihannur, En Sevilen Üye: .......forumda yüz yüze görüşüp hasbihal ettiğim yalçın karaca kendisiniAllah için seviyorum.. En Sinirli Üye: .......Ezel,Grevs, En Heyecanlı üye: .......grevs,blur, En Sabırlı Üye: .......seyyah,ahmet yasin,beldeitayyibe ,tyh En Şair Üye: .......mustafa cilasun En iyi İmza: .......ruhizar En iyi Kullanıcı Adı: .......darbeci çoban En Efendi Üye: ......forumumuzda beyefendi ve hanımefendi fazlasıyla var.. En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ...... En Entellektüel üye: .....dilemma,Haarp,hakan özkan En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: .......akobalı akkurt- En Özgürlükçü üye: .......asi isyankar En Aykırı üye: .......forum yönetimine kazan kaldıran yeniçeriler:) En iyi Yorum yapan Üye: .......nacizane kanaatimce Haarp üsatdımız:) bazen anlamakta zorlansamda:) En Kendine güvenen Üye: .......seyyah,gönülden,el emin merve hüdavendigar En Anlaşılamaz üye: .......tarlanın taşıyla tarlanın kuşunu vurmak isteyenler.. En Anlaşılır üye: .......epivates:) anti cemaat duruşuyla:) En Yeteneğini yansıtan üye: .......mustafa cilasun görmek istediğimiz üyeler...Dilemma,siyah gül,ayışığı,leyal,canan erdoğan, |
eyvAllah..
|
enlerinde yer vermeyen herkese minnettarım :)
|
iyi ki bi askere gittik he, hemen unutulmuşuz :(
|
la harbi ben seni niye unuttum :) demek ki gözden irak olan, gönülden de irak oluyor :D
|
la bi sen unutsan yine iyi, herkes unutmuş :)
doğru söylüyorsun gözden uzak olan gönülden de ırak oluyor. canlı örneğini yaşamış olduk (: |
o zaman unutturma :)
|
Alıntı:
|
o zaman kulaklarin bayagi bir cinlamistir :).. hele ibrahim sen gittikden sonra neler dedi neler.
inanmiyorsan beylerbeyi diye bir arastir :D |
hey gidi günler hey bu konular eskiden onlarca sayfa olurdu herkes liste yapardı artık kimse liste yapmıyor neden acaba ?
|
ne demişim olm...???
;D sallıyo şakirto inanma buna... |
Alıntı:
|
olm siz şakirt şakirt takılın beni heç katmayın aranıza...
ya ben bozulurum ya şakirtolar...;D ccc antişakirtreyiz ccc...;D |
eyvallah üstadım EN'lerinde yer vererek onurlandırdınız:saygılar::gül:
|
En Aktif Üye: .......Mavera,Akıncı 34,Unamed(:d),Hüdaverdi
En Yardımsever Üye: Burak,Ezel En Ciddi Üye: Mavera,Yalçın Karaca En Çok Rastladığınız Üye:Akıncı En Tatlı Başbelası üye:akıncı En Geveze Üye:akıncı(saygılarla) En Karizmatik Üye: mavera,akıncı,ibrahım abi,hüdaverdi En Kibar Üye: ONURCAN En Komik Üye:Unahmet(:),Akıncı,İbrahim Abi En Sevilen Üye: akıncı En Sinirli Üye: unahmet En iyi İmza:Tyh,Unahmet,Akıncı En iyi Kullanıcı Adı:Mavera,Hüdaverdi En Efendi Üye: Onurca En Muhalefet üye: ben En Bilimsel üye: ukba En Entellektüel üye:furkanca bakış En Tekrarcı üye: ukba |
güzel tesbit,,akif ,,
|
hangileri?
|
Alıntı:
geneli güzel... |
Akif'e ban sökmüyor; kaç kere banlandı gene geliyor. Ne azim varmış maşaallah.http://img706.imageshack.us/img706/2...yansmiley1.gif
|
la akif o bayraga bekci diye dikerim seni...
la olum unabsmete ayar oluyorum kizdirma beni... |
Alıntı:
|
arif söylemeden edemeyeceğim 9. üyeliğinde oturmuş bazı şeyler taktir ettim seni küçük adam
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- al bak 1000. mesajımda sana kısmetmiş :p |
daha 1000 mesajmı abi.benim sadece su akmehmet akif vardı(ama ıkıncı)...2-3 hafta kullandım.1.500 mesaj olmuştu.Şimdi bütün hesaplarımı birleştirsem çok çok rahat 20.bin meaj olmuştur bence
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
hesap
|
abi sana daha korkunç bir rakam söyleyeceğım.simdi ben daha ilk geldiğimde hatırlarsan aref konusunu açmıştım 300 yorum gelmişti.tanışma konumda en az 100.her yeni üyelikte en az 50 ye yakın yorum geliyor.nerden baksan açtığım 50 ye yakın üyelikle 50 yorumu çarpınca 2.500 yorum neredeyse sadece benim açtığım konulara yazılan yorum oluyor dahada korkuncu hitide tam 5.000 oluyor.daha da bir sey demiyorum yani
|
Alıntı:
Burası AK Parti Forum bir siyasi forum, içeriği ile düşüncelerin uyuşmuyosa neden üye oluyosun daha sonra banlanıyosun. Hayret bişesin ya artık her yeni üye "akif" mi? diye düşündürmeye başladı üyeleri.. |
All times are GMT +3. The time now is 22:40. |