![]() |
Alıntı:
|
Trabzon'un sol kanada mutlaka bir oyuncu alması lazım..Sanırım Volkan Şen gelecek..
|
Alıntı:
Bence Ts taraftarı olarak ayna kullanmaya başlamalısınız ;) |
ya bizim stad biraz zaman alacak ya.. simdi tt arenada oynayalim birde sükür saracoglunda da mac yapalim ambiyans güzel oluyor hem stad bu sene avrupa maci görsün..
|
Alıntı:
Şükrü saraçoğluna anca tuvalet temizlemeye gelirsiniz ;) |
Alıntı:
Kendi şehrinde bu stadı bu kadar doldurabildin mi ? :w: http://www.forumfutbol.com/futbol-re...iyat_Stadi.jpg http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5794156_n.jpg Daha çok maç varda koymayayım boşuna ;ı: |
bkz:trabzona maç izlemeye gitmek
Ben gezmeye memleketime gitmeye useniyorum işi gücü birakicam cebimden yüzlerce lira verecem trabzona gideceğim bunun adı cesaret olacak hemi :) Ne olacak kesermisiniz adamı vururmusunuz ölümden korkan adama işler onlar evlat bana liseli giderleri yapma... Semtim belli ilk okulu onlarca oflu sürmemeliyle okudum rahat ol şimdi ne söylediysek dünde aynısını söylüyorduk |
Biz 10. ykende stadımız hep full...
İyi günlerin taraftarı değiliz biz ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Şampiyonluk kutlayamayışlarınızın videolarını koydurmayın bana :w: :w: |
Önümüzdeki günlerde yeni kararlar çıkacak gibi geliyor bana, bu çifte standarta Erzik razı gelmeyecek ve elini taşın altına koyacaktır...
0 tölerans olayı karıştıracak meseleyi... Öyle bir durum olursa umarım nefesinizi tutmazsınız ;) |
kaç kombine satıp kaç bine oynuyorsunuz :)
Olimpiyatı doldurmak gibi bir girişim sahibi olsak emin ol doldururuz ama 30 bin kombineli adama ayıp olur ;) |
bi umut yani :)
|
Umut değil olması gereken ;)
Madem şikede 0 tölerans ;) |
Alıntı:
abi sen şeyi biliyormusun 2-2 mi 2-2 mi ??? |
valla benim olmadığım bir ortamda yapılanlar umrumda olmaz blur istersen 100 video koy genel el şeyiyle girmeyi tercih etmiyorum gerdege
|
Alıntı:
|
Alıntı:
el şeyi değil o trabzon şeyi :w: |
Alıntı:
:) Keşke herkes biz gibi olsa... Bkz... Nasıl koydu Aykut Kocaman... NAsıl koydu Uefa ;) |
Alıntı:
Gol mü ???????????? |
nusret abi sen şeyi biliyonmu ya aykut kocaman erolun ortaya gelisine vurmuş :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
keşke herkes siz gibi olsa ;D ;D |
Şunu bi izleyin kısa zaten :D bunlar harbiden şaka gibi :w: :w:
http://s7.directupload.net/images/110805/av9bt3ov.swf |
Alıntı:
|
Alıntı:
Urfa'da ki de başkasınındı.. Sonra bursa'nın şampiyon olduğu senede başkasınındı.. Bu sene trabzon'da 3-2 koyduğumuz maçta başkasınındı.. SEN BAŞKASINNN ;D ;D |
zaa ula şundan 3 ay önce zırlıyordun akpartiye oy yok diye şimdi bana sakin ol diyor :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Mide genişliği meselesi ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Şimdi Türkçesinide alalım ;) |
Alıntı:
|
Yarın TFF, Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan edecek.... Bunu ilk benden duysun Türkiye...
HARUN ÇELİK - AA BOLGE MÜDÜRÜ |
beni ve durumu enterese eden durum trabzonun şampiyonluğunu aldılar diye vermeyişin :)
Sakin olmak lazımdı ya :) |
Şimdide Bursanın şeyiyle :)
|
Alıntı:
|
Aykut Kocaman Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi'ne gideceğini öğrendikten sonra delirmiş, çok dağınık bir ruh haliyle eve kapanmış. Kendisi istifa etmeyi düşünüyor, bu gece önemli. Kararını değiştirme ihtimali az da olsa var.
Bu arada yöneticileri ilk arayan Niang "Ben gitmek istiyorum, beni bırakın" dedi. Başta Lugano olmak üzere diğer yabancılar da ayaklandı; takım dağılıyor... - İbrahim Seten / Vatan gazetesi - |
All times are GMT +3. The time now is 13:57. |