![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sonra İsraile küfredersinde 10 milyonluk yahudiye diz çöktüremezsin diyorsun yani o zaman burdan şunumu anlamalıyız cemaat okulları ilerde holdingleşecek dünya sermayesini ele geçirecek İsrailde kendi yahudi cemaat okulları ile dünyaya diz çöktürdü filanmı demek istiyorsun ? Yahudiler sermayelerle ülkeleri kendine çekti sen bir cemaatsin holding değil . |
Geçen bir arkadaş şu amerikan askerlerinin taliban cesetlerinin üzerine işedikleri haberi gösterdi zamanda...
ufacık bi kısım olarak ayırmışlar... |
Alıntı:
gel ezel senle samimane dualaşalım.. eğer dediğin gibi bu adamların derdi şarkı türkü öğretmekse Allah onları bildiği gibi yapsın ama amaçları o değilde başka bir dertse ........ boşluğu sen doldur ve ikimiz amin diyelim olurmu kardeş... |
Alıntı:
imam hatipmi bu hale getirdi tayyip erdoğanı ? çok başarılı bir öğrenci değildiki tayyip erdoğan... istanbul imam hatipte ap ayrı teşkilatçılık vardı o dönem nereden biliyon dersen çok yakın akrabalarım tayyip erdoğandan 1 dönem altta okumuşlar orada... mttb akıncılar gibi teşkilatçı abilerin ellerinde o hali aldılar... imam hatipler değil teşkilatlar ve vakıflar güçlenmeli... ki hükümette onu yapıyor... her faaliyette görevi yada yapıtı bir vakfın eline bırakıyor... |
Alıntı:
|
Alıntı:
düşük bir cümle olmuş kendime düzeltme yapayım... imam hatipler gibi yada kadar diyeyim... |
imam hatipler çoğalsa ne olur bu okulları cemaatlere tarikatçılara terkettikten sonra yeni tayyip erdoğanlar beklemek tamamen hayalcilik olur.
Sivil toplum güçlenmeli vakıflar gençlik teşkilatları güçlenmeli memlekette eğer bir devrim olacaksa bunu ne partiler yapabilir ne tarikatlar ne cemaatler yapabilir bunu ancak vakıflar sivil toplum kuruluşları yapabilir. |
Alıntı:
|
yav biz bi yeğeni imam hatipe yollayacaktık :)
çocukta femden kazandı orayı :) femde hoca dedi bizim orada yurdumuz var bizim yurdumuzda kalsın aynı yerde ilim yaymanın vakfı var ama çocuğun kafasını karıştırırlar :) ne hale gelmişiz yav :) mezhepsel bölünmeyi geride bıraktı cemaatsel bölünme :) artık cemaatlerde kendi içlerinde bölünmeye başlamış :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bana kalsa o saydıklarının hiç birine yollamam abi :) zaten yollamadıkta ek kontenjandan anadolu lisesine gitti... çocuğum olsa bi yere yollamak istesem sağlam vakıflar var bildiğim takip ettiğim onlara yollarım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yok be olum :) kursa bile gidemedim 2 gün halısaha maçında tırnağı morarttık yine o kadar yol gidemem...
anaaa başbakan zaman gazetesinin 25.yılı töreninde konuşuyor açın trt haberi |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
başbakanın derdi ne ki 25. yıl sebebiyle şimdi tv de canlı olarak zaman gazetesinin davetinde konusuyor =)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
kokuşmuş çürümüş yargı sistemini protesto ederdik :) |
Alıntı:
tam olarak buraya :saygılar: |
Alıntı:
çok vahim sonuçlar doğurabilir düz yoldu zor yürüyorum şu an o daracık otobüste felç olurum... ama belki araba kaldıran olur :) atlar gelirim :) |
Klasik cemaat eleştirisi yıllardır aynı eleştiriler.Kendileri bir baltaya sap olamadıkları için herkesin de aynı akıbeti tatmasını bekliyorlar sanırım.
Türkçe Olimpiyatlarını bir tarikat ayini falan mı sanıyorsunuz ki orada ki öğrenciler niye peçe takmamış çarşaf giymemiş diye eleştiriyorsunuz İnsan da azıcık dürüstlük belirtisi olacak ki muhatap olarak alabilesin Türkçe Olimpiyatlarının dini bir kimliği yok.O adım daha çok MİLLİDİR.Bu etkinliği DİNİ bir etkinlik olarak bugüne kadar sunan bir kimseye yetkiliye rastlamadım. Ama aklı evvellerin cemaat adına yapılan her organizasyonu bir TARİKAT ayini gibi görmek istemesi kendi problemi. Suya sabuna dokunmayan gazete veya cemaat algısı kişiliklerin kendi su ve sabun algısından ibarettir. Evet doğrudur didişmeyi sevmez sansasyonu sevmez agresifliği sevmez radikalliği sevmez. Bunlar eleştirilecek yönler değil bir duruşın ve yıllardır varolan bir tavırın neticesidir. Kendi işine bakar,çok açık eleştiriler tacizler gelmedikçe de cevap vermez. |
Alıntı:
kendileri dışındaki islami kesimler hakında ne yazık ki bunları söyliyemeyiz. ayrıca TOlar tarikat ayini olmaya bilir bir cemaat yapıyorsa islama uygun yapmakla mükeleftir. ki her insan da aynı zamanda mükkeleftir. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
bak başta ne demişim;D sen esas ilgi alanına git hade bakem http://www.kameraarkasi.org/sinema/g.../vhs_kaset.jpg |
Bu kadar yogun ve hararetli yorumlardan sonra bir tane bile silinmemesi forum adına Guzel bir olay.. Forum yönetimini tebrik ediyorum
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
GençNurcular Rahatsız beyler...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Olm geçen pazartesi savcıya ifadeye gittim gene...
yapmadığım şeyleri yaptı demiş... ben şimdi napim söyle...??? |
ise emniyet el attiysa isin yas abi.. seni iyi bilirdim :(
|
olay emniyeti geçip yargıya intikal etti...
savcıya gününden önce gittim... normalde çarşamba gitmem gerekirmiş... her neyse bakalım bir dosyana diyip mübaşirini çağırdı kadın dosyaya baktı... dondum kaldım... hakkımda zorla getirilme kararı çıkmış... neyse ifadeyi verip çıktım... |
Nun abla konuyla alakalı bir yıllık zaman aboneliğinin sponsoru olmak istiyorum..hem gazeteyi daha yakından tanımış olursun:)ne dersin:)
|
Adem abi genc sakirtlerin ekmegiyle oynama...
birak onlar yapsin aboneligi;D birde neden illa abonelik? bayiiden gitsin alsin... |
Teklif nuna yapılmıştır bekirim :)
|
All times are GMT +3. The time now is 10:00. |